Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaz bebişi olup girmeme ihtimalini düşünemiyorum

Şahane bayıldım bende bişiler düşünüyorum şuan uçuk bir pembe acaba yarım çıta ve grimi yapsam yoksa sticker mi kararsızım, erkeğe de uyarlamam lazım çünkü

Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Hiç korkma belki durdururlar , olmazsa da haftalarımız güzel doğum olsa bile kilolaları tehlikeli eşikleri geçti çok şükür
İnşallah her şey güzel olacak

gulumsebebek canim seni merak ediyoruz. Sen ara sıra kk ya girip başka konuları okuyorsun?

Uyandıkça elime telefonu alıp bakıyorum yazmış missın diye. O kadar aklım kaldı yani.
.yanlış anlama boyle bir durumda garip geldi biraz. Yazdığından beri bakıyorum profiline

On-line oluyorsun ara sıra
Burayı da okuyorsun
Sıradan konuları da

Eklentiler

• Screenshot_20220429-050430_Kadnlar Kulb.webp
    43 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Gece boyu stres olmuşum sürekli uyandim ve iyi hissetmedim kendimi. gulumsebebek in mesajından bu yana gerginim. Orda burda gördügüm videolara ağlayan ben dogal olarak burda da kayitsiz kalamıyorum. Sonucta burası o videolardan daha reel ve hep bi birliktelik oluştu. Aynı yolun yolcusu olduk. Insallah haber verirsin samimiyetimizden soruyoruz icimiz rahat etmediginden soruyoruz.Girip bakabiliyorsan vaktin oluyorsa iki kelam bişey yazmanı bekliyoruz canım gulumsebebek . Inşallah her şey hakkımızda hayırlı ve güzel olsun.

Asla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık
Ayy yokk olur mu kız?çocuk tatil dönüşü hastalandı.doktor sudan olmuş çok mu soktunuz diye hemen anlamış bide dondurmalar eritip yedirmiş..şimdi ufacık bi soğukta hemen yatıyo roktorlar göz altları belirtisinin direkt böbrekten olduğunu kaldığını söylüyor..ben olsam zaten bebekler suyu seviyo fakat belli bi sıcaklıkta olmalı 30 derece mesela bayılırlar banyo öncesi küvetinde oynatmak o yaştaki çocuk için yeterli tabi tercih mesele canım benim zaten denize gitmek imkansız

Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Çok geçmiş olsun canım..ciğer geliştiriciye vururlar büyük ihtimal..bende dün gece 3 de sahurda vurdurdum..saat ayarlaması çok zor..inşaallah durduracaklar..Allah yardımcın olsun..bol bol elini karnına koyup salavat çek dua oku..bebekleri çok sakinleştiriyor

O şimdi araştırma yapıyordur ya korkuyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…