- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.361
Yaz bebişi olup girmeme ihtimalini düşünemiyorumAğzın bal yesin
Öğlenleri öyle daha iyi oluyor zaten. İnsna yemek yemekten sıkılıyortatlı ben de vardı haftada 1 ama ben canım çektiğinde yiyorum ya. İki baklava yediğim de oldu ne şekerim fırladı ne de kilom değişti. Bence sürekli dengeli beslendiğinde aradaki kaçamaklar sıkıntı olmuyor. Yeterki süt ürünü ya da kuruyemişle tüket
Sadece karbonhidrat aldığın için biraz yükselmiş. Çorba öğününde muhakkak yoğurt eklemek gerekiyomuş
Ben de ben de
Rekor bende 50 günlüktü ilk soktuğumdahem de çocuk doktoru söylemişti. Tabi havuz yasaktı
Şahane bayıldımKızlar Pinterest’te görüp beğendiğim şekilde boyattım odamızıKoyu olan, fotoğrafta kırmızı gibi duruyor ama aslında koyu bir pembe, şimdi gece gece anca bu kadar çekebildim
Buraya beşik girecek. Geri kalan tüm oda da tek renk.
Hiç korkma belki durdururlar , olmazsa da haftalarımız güzel doğum olsa bile kilolaları tehlikeli eşikleri geçti çok şükürÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Senin için dua edeceğim. Allah bebeğini sana bağışlasınÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Evet bende bunu düşündüm, çok saçma bulmuştum, korkma ilaçlarını iç demişti bide. Göremiyorlar anlayamıyorlar demekki... Çok sinir bozucuHayir bi de doktoru 1 ay sonraya gel dedi daha yeni insan bu duruma sinir oluyor
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, dua edicem senin içinÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Güzel heyecanlar... Allah isteyehn herkese sağlıkla huzurla yaşatmayı nasip etsin... bitince bir fotoğraf isteriz :)Kızlar çok güzel odalarınız da isimli hastane cikislarinizda güle güle kullanın insallahBizimde odamız kuruluyor şu an çok heyecanlıyım sabahdan beri
Ee biz göremedik..aşk olsun30 dk içinde silicem
Karnıma bakın
Ayy yokk olur mu kız?çocuk tatil dönüşü hastalandı.doktor sudan olmuş çok mu soktunuz diye hemen anlamış bide dondurmalar eritip yedirmiş..şimdi ufacık bi soğukta hemen yatıyo roktorlar göz altları belirtisinin direkt böbrekten olduğunu kaldığını söylüyor..ben olsam zaten bebekler suyu seviyo fakat belli bi sıcaklıkta olmalı 30 derece mesela bayılırlarAsla yok öyle bişi ya. O bir tesadüf olmuş bence 3 aylık kızımı soktum haziranda o yazı denizde geçirdi ve sonraki tüm yazlarını şuan 4 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık
Çok geçmiş olsun canım..Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Gece boyunca giriş yaptı canim.Bendegulumsebebek i merk edip bakmya gelenlerdenim girebildgine gore bir sorun olmadigini dusunuyorum
27 yazıyor takvimindegulumsebebek .!.:kızlar arkadaşımız kaçıncı haftasında bilen var mı?
Yani aklima gelen birseyler var ama iyi dusunmeye calisiyorum hayirlisiGece boyunca giriş yaptı canim.
Ne olursa olsun buraya yazmalıydı .
O şimdi araştırma yapıyordur ya korkuyla..gulumsebebek canim seni merak ediyoruz. Sen ara sıra kk ya girip başka konuları okuyorsun?
Uyandıkça elime telefonu alıp bakıyorum yazmış missın diye. O kadar aklım kaldı yani.
.yanlış anlama boyle bir durumda garip geldi biraz. Yazdığından beri bakıyorum profiline
On-line oluyorsun ara sıra
Burayı da okuyorsun
Sıradan konuları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?