Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
....
O şimdi araştırma yapıyordur ya korkuyla..
" hamilelik sürecinde bosanma" konusunda mi? Girdiği sayfa sıradan bir dert sayfası canim.
Buraya da girdi ama cevap vermedi.

Üzüldük, gece sürekli uyandık tele baktık

Sıradan bir dert konusu yani girdiği sayfa. Burada hamileyiz aynı kaderi paylaşıyoruz
Doğal olarak biz de endıselenıyoruz

aynen ben de gece 4.30 da baktım 6 dakika önce görüldü gibi bir şey vardı .neyse çok stres olmayalım .herkesin doğumu kendine has .panik olmaya gerek yok :)

Valla ben çok üzüldüm
Sabaha karşı uyudum zaten . Farklı dert sayfalarında geziyordu biz ona yazarken
ben üzülemeyeceğim artık.millet bir acayip olmuş.zaten dün iş yerinde olan bir şey sinirimi bozdu ondan beridir sinirliyim .sma lı bir çocuk var .aylardır öldü ölecek diye para topladılar.insanları üzdüler .yok yoğun bakıma girdi ,yok çok kötü.neyse para toplandı bitti. bunlara ek olarak çeşitli kurumlara da gittiler para için .o paralar ellerinde kaldı belki 100 bin belki 200 bin daha çok bile olabilir.dedim ki bu para kampanyası %93 olan bir çocuk var ona gitsin .neymiş ailenin ek paraya ihtiyacı varmış,otel masrafı varmış,uçak masrafı varmış,yeme içme masrafı varmış.göndermediler.ondan beridir üzülmüyorum .
millet tam bir profesyonel üçkağıtçı olmuş

O şimdi araştırma yapıyordur ya korkuyla..

Kaç kişi etiketledi ben bizzat etiketlemedim onları görüp yazar nasılsa diye..
İki cümle son dakika bilgisi paylaşmak nedir ki

Eşimi işe uğurladım teli elime aldım haber var mı bakayım diye..
Neler var söylenecek de neyse..

Tühh yazıklar olsun. Başka bir çocuğa umut olurdu o para

Tühh yazıklar olsun. Başka bir çocuğa umut olurdu o para
midem bulandı benim de . o yüzden dedim amann kendimi düşüneceğim ,bebeğimi ailemi düşüneceğim .bencil olacağım artık .sonra bak böyle sinirimiz bozuluyor .biz millete üzülüyoruz onların umurunda değil .

Gece çişe kalktım dualar ettim yattım sabah ilk iş buraya baktım hala bir haber yok.. Gerçekten şaşırdım bu smalı bebek haberlerini de artık ne okumak ne duymak istiyorum ya insan üzülüyor ve bir hamile in görmemesi gerekiyor foto falan da paylaşıyorlar Bi de... Kurumlara da sürekli yardım kampanyası talebi geliyor bunca olumsuzluğun için de sakin ve mutlu kalmaya çalışıyoruz.. Valla

Ne güzel tam yazlık çanta mı yapıyorsun başladın mı yıkama işlerine
Bütün kıyafetleri yıkamaya başladım evet . Sonraya kalmasın
Son dakika iş yapmayı sevmiyorum.
Bitince çantayı da hazırlayacağım işte.
Allah nasip eder inşallah en azından 38.haftayı

Kızlar,
İlkinde bunu gitmiştim. Uzun kollu ama incecik tril tril
Emzirme bölmesi de var. O yüzden bunda da bunu giyeceğim
Çok güzel görünüyor ben beyazdan çekiniyorum kanama durumu vs nasıl olur bilmediğimden bir yerime sızarsa yerimden kalkamam diye ama bütün takımlar da açık renk

Çok güzel görünüyor ben beyazdan çekiniyorum kanama durumu vs nasıl olur bilmediğimden bir yerime sızarsa yerimden kalkamam diye ama bütün takımlar da açık renk
Bir şey soyleyeyım mi
İlk gruptayken olumsuz hic düşünmedik ve gercekten olumsuz şeyler olmadı.

Ama burada insanin aklına neler geliyor yahu
38. Haftayı görürüm insallah demekten kendini alamıyorum etkiden

Kan vs olmadı canim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…