- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.861
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.401
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebekler doğururuzBir şey soyleyeyım mi
İlk gruptayken olumsuz hic düşünmedik ve gercekten olumsuz şeyler olmadı.
Ama burada insanin aklına neler geliyor yahu
38. Haftayı görürüm insallah demekten kendini alamıyorum etkiden
Kan vs olmadı canim bu arada
Bende dün oldum canım unutmuşum olduğumu 2.doz da hiç bir agrı yok şükür Allah Allah diyorum agrı yokGünaydın kizlar sabah gidip 2. Doz tetenozu da oldum aradan çıktı nihayet
Kalsiyum içmiyorumKızlar dün kan vermiştim calsiyum düşmeye başlamış ferritin de sınırın altında çıkmış hem kan ilacı hem kalsiyum içiyorum halbuki siz de durumlar nasıl ne yapmak lazım böyle durumlarda Dr randevum da bayramdan sonra
Sen de mi bugüne aldınİnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebekler doğururuz
Kan olmaması güzelmişben gecelik sabahlık almıştım geçen nst ye bağlanınca anladım bir tane de alt üst almam lazım. Karnıma bakılması gerekince komple üstümü başımı açmamak için Bugün kontrol var zaten bulursam bir tane alt üst de alıcam
O nalet olası demir kadar nankör bir değer yok napsak cikmıyor ama belki düşüsü yavaşlıyordur diye düşünerekten ilacima devam ediyorumKızlar dün kan vermiştim calsiyum düşmeye başlamış ferritin de sınırın altında çıkmış hem kan ilacı hem kalsiyum içiyorum halbuki siz de durumlar nasıl ne yapmak lazım böyle durumlarda Dr randevum da bayramdan sonra
Ben günde bir kez kan ilacı içiyordum sorayım Dr da belki 2 iç der bana daKalsiyum içmiyorum
. Her sabah aç karnına süt içiyorum sonra kahvaltı yapiyorum. Kahvaltıdan 3 saat sonra falan demir alıyorum.
Bir de akşam yemeğinden sonra demir alıyorum.
Bakalım bayramdan sonra kan verıcem ne çıkacak.
Hahaa yok yok o bu haftaydıSen de mi bugüne aldıngeçen haftada aynı gün gitmedik ki seninle kiz?
Valla ben de konusu olunca kulaklık takıyorum ama her seferinde karşıma çıkıyor. Paylaşan arkadaşları da instagramdan engelledim .duyarlılık duyarlılık diye diye içimi kararttilar .şu son olaydan sonra da iyice sıktım sıyrıldı.Gece çişe kalktım dualar ettim yattım sabah ilk iş buraya baktım hala bir haber yok.. Gerçekten şaşırdım bu smalı bebek haberlerini de artık ne okumak ne duymak istiyorum ya insan üzülüyor ve bir hamile in görmemesi gerekiyor foto falan da paylaşıyorlar Bi de... Kurumlara da sürekli yardım kampanyası talebi geliyor bunca olumsuzluğun için de sakin ve mutlu kalmaya çalışıyoruz.. Valla
Bir şey soyleyeyım mi?O nalet olası demir kadar nankör bir değer yok napsak cikmıyor ama belki düşüsü yavaşlıyordur diye düşünerekten ilacima devam ediyorumüzümler keciboynuzu pekmezleri portakal suyuyla beraber ilaci almalar neler denedim. Nafile
Valla ya gerçekten hepimizde sorun olan tek şey bu oluyor galiba sanırım doğumdan sonra da bir süre bu takviyeleri kullanmak gerekiyormuşO nalet olası demir kadar nankör bir değer yok napsak cikmıyor ama belki düşüsü yavaşlıyordur diye düşünerekten ilacima devam ediyorumüzümler keciboynuzu pekmezleri portakal suyuyla beraber ilaci almalar neler denedim. Nafile
Sendeki azim maşallah. Kan verince buraya yaz bari 2 kere içince demir yukseldi mi merak ediyorum ben de kabizlik yapcak diye 2 ye cikaramadim yaKalsiyum içmiyorum
. Her sabah aç karnına süt içiyorum sonra kahvaltı yapiyorum. Kahvaltıdan 3 saat sonra falan demir alıyorum.
Bir de akşam yemeğinden sonra demir alıyorum.
Bakalım bayramdan sonra kan verıcem ne çıkacak.
Nornal durumda zaten mide bulandirmıyor. Ben doğumdan sonra 6aya yakın kullandımısımdır demirValla ya gerçekten hepimizde sorun olan tek şey bu oluyor galiba sanırım doğumdan sonra da bir süre bu takviyeleri kullanmak gerekiyormuş
Ben de artk uzum keciboynuzu portakal suyunu biraktim yav valla öyle 2 kere icsem dedm ama yok kabizlik bende sorun yaratiyor onu aşamıyorum bu sefer de. Eger cok bi işe yaramiycaksa ben 1 defa icerek yola devam etcemBir şey soyleyeyım mi?
Ben de genel olarak kansızlık vardır zaten .
Ilkinde 1 kere sanirim kan verdım
Sonra demir hapına başladım ve bir daha vermedımkansızdım belki de ama problem çıkmadı. Çök ta üstüne düşünce boylr oluyor
İşte bilmiyorum kiSendeki azim maşallah. Kan verince buraya yaz bari 2 kere içince demir yukseldi mi merak ediyorum ben de kabizlik yapcak diye 2 ye cikaramadim ya
En güzeli doğuma girmeden önce kan yüklemesi yapsınlarBen de artk uzum keciboynuzu portakal suyunu biraktim yav valla öyle 2 kere icsem dedm ama yok kabizlik bende sorun yaratiyor onu aşamıyorum bu sefer de. Eger cok bi işe yaramiycaksa ben 1 defa icerek yola devam etcem
Ben de kullanırım muhtemelen ya hatta multivitamin de kullanmak lazım galiba bebek tüm depoları sömürüyor valla can kan olsun meleklerimizeNornal durumda zaten mide bulandirmıyor. Ben doğumdan sonra 6aya yakın kullandımısımdır demir
Ben de gelen yardım kampanyası yazılarını başlığını görünce direkt siliyorum artık okumak can sıkıcı ve korkutucu.. Bebeğimizle güzel günleri hayal etmeliyiz ya çok iyi yapmışsın insanı pozitif yapan şeylere yönelmek lazımValla ben de konusu olunca kulaklık takıyorum ama her seferinde karşıma çıkıyor. Paylaşan arkadaşları da instagramdan engelledim .duyarlılık duyarlılık diye diye içimi kararttilar .şu son olaydan sonra da iyice sıktım sıyrıldı.
Her bebek hastalığına böyle kafayı takarsak evin yolunu bulamayız.
Stres çok etkiliyor biz hamileleri .bak gulumsebebek inn haberinden sonra valla karnım ağrıdı. Sonra dedim ki amannn herkesinki bir mi ? Olumsuz düşünmeyecegim.insanin derdi kendine yetiyor Bee. Gittim fotoğrafçı ayarladım ben de Bebeğim doğunca konseptli fotoğraf çektirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?