Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dün kan vermiştim calsiyum düşmeye başlamış ferritin de sınırın altında çıkmış hem kan ilacı hem kalsiyum içiyorum halbuki siz de durumlar nasıl ne yapmak lazım böyle durumlarda Dr randevum da bayramdan sonra

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebekler doğururuz

Kan olmaması güzelmiş ben gecelik sabahlık almıştım geçen nst ye bağlanınca anladım bir tane de alt üst almam lazım. Karnıma bakılması gerekince komple üstümü başımı açmamak için Bugün kontrol var zaten bulursam bir tane alt üst de alıcam

Resmen ortaya bomba atip gitmis gibi olmuş. Mantigim dusunme kendini dusun diyor suan ama kriz yönetiminde eski metanetim yok hormonlar durmuyot ama dediginiz gibi bunu aşmak lazım. Ya da bu topic i cok okumuycam ikisinden biri artıkın ben cantayi son ay hazirlarim diyordum da sizin sözünü dinleyip bayram ardına hemen yapcam inşallah. Geceliklerim zaten yikanmisti da bi bebişe deterjan alirsam onlarinki kalmisti. Rabbim güc kuvvet versin son 1 2 haftada birden buyumeye basladi göbüşüm artık baya baya ıh tıs ederek yatip kalkiom

Kalsiyum içmiyorum
. Her sabah aç karnına süt içiyorum sonra kahvaltı yapiyorum. Kahvaltıdan 3 saat sonra falan demir alıyorum.
Bir de akşam yemeğinden sonra demir alıyorum.

Bakalım bayramdan sonra kan verıcem ne çıkacak.

Günaydınlar herkese …
Ben gece girip bakamadım ama çok üzüldüm . Hoşş gelişmede olmamış ama ben böyle olumsuz şeyleri okudukça hepten geriliyor , aksi gibi kıyaslama yapıyorum . Bencillik yapıyorum sanırım bilemiyorum ama hamilelik gerçekten moral , motivasyon isteyen birşey.

Olumsuzlukları olabildiğince kenara atmayı ,
Güzel düşünüp , hayırlara yoralım ..
Aksi halde ne kadar az zamanımız kaldı desekte riskli aylardayız her birimiz ..
Hepiniz adına dua ediyorum

Sen de mi bugüne aldın geçen haftada aynı gün gitmedik ki seninle kiz?

O nalet olası demir kadar nankör bir değer yok napsak cikmıyor ama belki düşüsü yavaşlıyordur diye düşünerekten ilacima devam ediyorum üzümler keciboynuzu pekmezleri portakal suyuyla beraber ilaci almalar neler denedim. Nafile

Ben günde bir kez kan ilacı içiyordum sorayım Dr da belki 2 iç der bana da

Valla ben de konusu olunca kulaklık takıyorum ama her seferinde karşıma çıkıyor. Paylaşan arkadaşları da instagramdan engelledim .duyarlılık duyarlılık diye diye içimi kararttilar .şu son olaydan sonra da iyice sıktım sıyrıldı.
Her bebek hastalığına böyle kafayı takarsak evin yolunu bulamayız.
Stres çok etkiliyor biz hamileleri .bak gulumsebebek inn haberinden sonra valla karnım ağrıdı. Sonra dedim ki amannn herkesinki bir mi ? Olumsuz düşünmeyecegim. insanin derdi kendine yetiyor Bee. Gittim fotoğrafçı ayarladım ben de Bebeğim doğunca konseptli fotoğraf çektirecegim.

Bir şey soyleyeyım mi?
Ben de genel olarak kansızlık vardır zaten .

Ilkinde 1 kere sanirim kan verdım
Sonra demir hapına başladım ve bir daha vermedımkansızdım belki de ama problem çıkmadı. Çök ta üstüne düşünce boylr oluyor

Valla ya gerçekten hepimizde sorun olan tek şey bu oluyor galiba sanırım doğumdan sonra da bir süre bu takviyeleri kullanmak gerekiyormuş

Sendeki azim maşallah. Kan verince buraya yaz bari 2 kere içince demir yukseldi mi merak ediyorum ben de kabizlik yapcak diye 2 ye cikaramadim ya

Ben de artk uzum keciboynuzu portakal suyunu biraktim yav valla öyle 2 kere icsem dedm ama yok kabizlik bende sorun yaratiyor onu aşamıyorum bu sefer de. Eger cok bi işe yaramiycaksa ben 1 defa icerek yola devam etcem

Ben de gelen yardım kampanyası yazılarını başlığını görünce direkt siliyorum artık okumak can sıkıcı ve korkutucu.. Bebeğimizle güzel günleri hayal etmeliyiz ya çok iyi yapmışsın insanı pozitif yapan şeylere yönelmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…