Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ya gerçekten hepimizde sorun olan tek şey bu oluyor galiba sanırım doğumdan sonra da bir süre bu takviyeleri kullanmak gerekiyormuş
Aynen kullanacagim ben de. Dogumdan sonra da bizim saglikli olmamız lazm. Bakalim o zaman belki kabizligim azalir 2 ye cikaririm. Malesef ki hamilelik oncesinden kalan hemoroid ve catlak sorunum var kabiz olunca mahvoluyorum

İşte bilmiyorum ki
İlk defa 2 kere içiyorum. 1 kere içince yükselmedi işte
Ben 2 kere icince de yukselmeyecgine inaniyorum heralde ondan bi de dedigim gibi kabizliktan baslamadim insallah seninki yukselmistir. Dedigin gibi yapımızdan dolayı da napsak ne icsek bu kadar oluyordur belki de çok şey yapmamak lazm

En güzeli doğuma girmeden önce kan yüklemesi yapsınlar
Dün ben ruya gördüm ya suan aklma geldi kan yuklemesi deyince eşimi gördüm rüyamda seninle kan grubu ayni sende cok kan var bana ver birazini diyordum hastanedeymisiz baya baya adamin kanına sulanmıştım

Aynen kullanacagim ben de. Dogumdan sonra da bizim saglikli olmamız lazm. Bakalim o zaman belki kabizligim azalir 2 ye cikaririm. Malesef ki hamilelik oncesinden kalan hemoroid ve catlak sorunum var kabiz olunca mahvoluyorum
Of aynen bir de kabızlık sorunu oluyor bende de başladı bugünlerde geçmezse aç karna zeytinyağ içicem valla

Dün ben ruya gördüm ya suan aklma geldi kan yuklemesi deyince eşimi gördüm rüyamda seninle kan grubu ayni sende cok kan var bana ver birazini diyordum hastanedeymisiz baya baya adamin kanına sulanmıştım
Benim eşim kan görünce ve iğne yapınca bayılıyor

Bizimde ailecek hepimizin kan grubu aynı .
Ama esımınkını istemem
Kan verirken aynı anda defalarca bayılır heralde

Çok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Cok gecmis olsun canım inşallah dr larin gozetimi altındasın
Bende dün oldum canım unutmuşum olduğumu 2.doz da hiç bir agrı yok şükür Allah Allah diyorum agrı yok
Ay benim de şuan ağrı yok aman nazar değmesin ilki cok ağrımis 4 gün sürmüştü

Benim eşim kan görünce ve iğne yapınca bayılıyor

Bizimde ailecek hepimizin kan grubu aynı .
Ama esımınkını istemem
Kan verirken aynı anda defalarca bayılır heralde
Ailecek aynı kan grubu olmaniz ne kadar iyi

Benim adam bayilmaz heralde. Suan tam kestiremiyorum igneden korkmuyor bildigim kadaryla. Ası olabilmişti sonucta.

Eşin aşı olabildi mi bari belki de vurulmamıstır tabi bilemem de.

Bi de sanirim ruyamda esime sana cok lazm degil zaten benim daha cok ihtiyacim var sen bana ver kanini diyrdum. Allahim sanki bakkaldan peynir zeytin aliyorum. Kan çekmiş canim resmen

Tansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.

Hayır ası olmadı
Ben de eylül basında ilk doz oldum sonra olmadım.

Tansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.

Hayır ası olmadı
Ben de eylül basında ilk doz oldum sonra olmadım.
Iyi yapmissin.
Ben de 2 doz olmustum gecen sene haziran temmuz gibi. Sonra olmadim. Olduguma da pismanim şahsen gerek yokmus. Zira aşi olduktan 3 4 ay sonra tam da hamileligin ilk aylari korona olduk. Hic de hafif gecmedi yani. neyseki bize bisey olmadi ama aşı da bi haltıma yaramamış ne oldugu da belirsiz. O noktada Allaha emanetiz artk.

Kalsiyum için her gün süt, yoğurt ve kefir tüketiyorum. Değerlerim iyi. Demir hapını sabah aç karna c vitamini tablet, d vitamini ve OMEGA ile alıyorum. Kan değerlerim yükselmiş bile çok şükür. Demek ki doğru yoldayım

Of aynen bir de kabızlık sorunu oluyor bende de başladı bugünlerde geçmezse aç karna zeytinyağ içicem valla
Kabızlık sorunu için de demir in yanında magnezyum takviyesi almak gerekmiş. Gerçekten ona başlayınca rahat ettim ben. Ama yine de Dr unuza danışın tabii

Kabızlık sorunu için de demir in yanında magnezyum takviyesi almak gerekmiş. Gerçekten ona başlayınca rahat ettim ben. Ama yine de Dr unuza danışın tabii
Sorayım canım ben demiri gece içiyorum magnezyum gündüz içiyordum bir de demir aç magnezyum tok içilmiyor mu sen nasıl yapıyorsun tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…