- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.421
Aynen kullanacagim ben de. Dogumdan sonra da bizim saglikli olmamız lazm. Bakalim o zaman belki kabizligim azalir 2 ye cikaririm. Malesef ki hamilelik oncesinden kalan hemoroid ve catlak sorunum var kabiz olunca mahvoluyorumValla ya gerçekten hepimizde sorun olan tek şey bu oluyor galiba sanırım doğumdan sonra da bir süre bu takviyeleri kullanmak gerekiyormuş
Ben 2 kere icince de yukselmeyecgine inaniyorum heralde ondan bi de dedigim gibi kabizliktan baslamadimİşte bilmiyorum ki
İlk defa 2 kere içiyorum. 1 kere içince yükselmedi işte
Ben 2 kere icince de yukselmeyecgine inaniyorum heralde ondan bi de dedigim gibi kabizliktan baslamadiminsallah seninki yukselmistir. Dedigin gibi yapımızdan dolayı da napsak ne icsek bu kadar oluyordur belki de çok şey yapmamak lazm
Dün ben ruya gördüm ya suan aklma geldi kan yuklemesi deyince eşimi gördüm rüyamda seninle kan grubu ayni sende cok kan var bana ver birazini diyordum hastanedeymisiz baya baya adamin kanına sulanmıştımEn güzeli doğuma girmeden önce kan yüklemesi yapsınlar
Of aynen bir de kabızlık sorunu oluyor bende de başladı bugünlerde geçmezse aç karna zeytinyağ içicem vallaAynen kullanacagim ben de. Dogumdan sonra da bizim saglikli olmamız lazm. Bakalim o zaman belki kabizligim azalir 2 ye cikaririm. Malesef ki hamilelik oncesinden kalan hemoroid ve catlak sorunum var kabiz olunca mahvoluyorum
Benim eşim kan görünce ve iğne yapınca bayılıyorDün ben ruya gördüm ya suan aklma geldi kan yuklemesi deyince eşimi gördüm rüyamda seninle kan grubu ayni sende cok kan var bana ver birazini diyordum hastanedeymisiz baya baya adamin kanına sulanmıştım
Zeytinyagı icmeyi denemedim içim gıciklanıyor bi hoş oluyorum onu icinceOf aynen bir de kabızlık sorunu oluyor bende de başladı bugünlerde geçmezse aç karna zeytinyağ içicem valla
Ben de içmemek için direniyorum ama kabızlık bir sorun uzun süredir varsa dene burnunu kapat tek yudumda bir tatlı kaşığı aç karnına içiver canımZeytinyagı icmeyi denemedim içim gıciklanıyor bi hoş oluyorum onu icince
Cok gecmis olsun canım inşallah dr larin gozetimi altındasınÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
Ay benim de şuan ağrı yok aman nazar değmesin ilki cok ağrımis 4 gün sürmüştüBende dün oldum canım unutmuşum olduğumu 2.doz da hiç bir agrı yok şükür Allah Allah diyorum agrı yok
Ailecek aynı kan grubu olmaniz ne kadar iyiBenim eşim kan görünce ve iğne yapınca bayılıyor
Bizimde ailecek hepimizin kan grubu aynı .
Ama esımınkını istemem
Kan verirken aynı anda defalarca bayılır heralde
Deneyim hatrın kalmasınBen de içmemek için direniyorum ama kabızlık bir sorun uzun süredir varsa dene burnunu kapat tek yudumda bir tatlı kaşığı aç karnına içiver canım
Tansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.Ailecek aynı kan grubu olmaniz ne kadar iyi
Benim adam bayilmaz heralde. Suan tam kestiremiyorum igneden korkmuyor bildigim kadaryla. Ası olabilmişti sonucta.
Eşin aşı olabildi mi bari belki de vurulmamıstır tabi bilemem de.
Bi de sanirim ruyamda esime sana cok lazm degil zaten benim daha cok ihtiyacim var sen bana ver kanini diyrdum. Allahim sanki bakkaldan peynir zeytin aliyorum. Kan çekmiş canim resmen
Iyi yapmissin.Tansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.
Hayır ası olmadı
Ben de eylül basında ilk doz oldum sonra olmadım.
Kalsiyum için her gün süt, yoğurt ve kefir tüketiyorum. Değerlerim iyi. Demir hapını sabah aç karna c vitamini tablet, d vitamini ve OMEGA ile alıyorum. Kan değerlerim yükselmiş bile çok şükür. Demek ki doğru yoldayımKızlar dün kan vermiştim calsiyum düşmeye başlamış ferritin de sınırın altında çıkmış hem kan ilacı hem kalsiyum içiyorum halbuki siz de durumlar nasıl ne yapmak lazım böyle durumlarda Dr randevum da bayramdan sonra
Kabızlık sorunu için de demir in yanında magnezyum takviyesi almak gerekmiş. Gerçekten ona başlayınca rahat ettim ben. Ama yine de Dr unuza danışın tabiiOf aynen bir de kabızlık sorunu oluyor bende de başladı bugünlerde geçmezse aç karna zeytinyağ içicem valla
Belkı ben ondan dolayı kabız olmuyorumKabızlık sorunu için de demir in yanında magnezyum takviyesi almak gerekmiş. Gerçekten ona başlayınca rahat ettim ben. Ama yine de Dr unuza danışın tabii
Kendi sesine nasil uyandin kizBu yaşımda dedeler gibi horlamaya başladım. Dün resmen kendi sesime uyandımins gecicidir.
Sorayım canım ben demiri gece içiyorum magnezyum gündüz içiyordum bir de demir aç magnezyum tok içilmiyor mu sen nasıl yapıyorsun tam olarakKabızlık sorunu için de demir in yanında magnezyum takviyesi almak gerekmiş. Gerçekten ona başlayınca rahat ettim ben. Ama yine de Dr unuza danışın tabii
Korkma geçer canım iki yastık kullanabilirsin ben iki ortopedik yastığı üst üste koydum sadece burnum tıkanıyorBu yaşımda dedeler gibi horlamaya başladım. Dün resmen kendi sesime uyandımins gecicidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?