- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.441
Güzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.kızlar hastane çantası için bunlardan alacağım.çok kullanışlı .üstüne yazı da yazılıyorRubin Kilitli Poşet - 3 Litre Çok Amaçlı 15 Adet - Fiyatı, Yorumları
Rubin Kilitli Poşet - 3 Litre Çok Amaçlı 15 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları makineye atma sakın ben tatil için almıştım ters çevirip 30 da yıkattım buna rağmen renkleri soldu eski gibi oldular elde yıkama yapabilirseniz iyi oluyorGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hik mik derken nefesim kesildiKendi sesine nasil uyandin kiz
Benim eşimde uyansa keskede kabullense artik horladigni
Ses kaydi yaptim diyorki montaj bu
Hadi ya neyse elde yıkarım ne yapalım.Bunları makineye atma sakın ben tatil için almıştım ters çevirip 30 da yıkattım buna rağmen renkleri soldu eski gibi oldular elde yıkama yapabilirseniz iyi oluyor
ben de bundan aldım kullanışlı ama biraz küçük geldi,sanki 1 tane yetmez gibiGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sabah 7 de c vitamini demir vs. 9 da kahvaltı yapıyorum. Hemen ardından magnezyumSorayım canım ben demiri gece içiyorum magnezyum gündüz içiyordum bir de demir aç magnezyum tok içilmiyor mu sen nasıl yapıyorsun tam olarak
Bencede var bunlardan tatilde kullandım cok mantıklı hastane çantasına aklıma gelmedi bakHadi ya neyse elde yıkarım ne yapalım.
Olmazsa öyle yapayımKorkma geçer canım iki yastık kullanabilirsin ben iki ortopedik yastığı üst üste koydum sadece burnum tıkanıyor
Aslında en büyük boya kendime olanları küçük olanlara bebeğe iki takım diye düşündüm. Yeter öyle olunca. Diğerlerini ikea büyük kilitli poşetlerine koyacağım çokta birsey almamben de bundan aldım kullanışlı ama biraz küçük geldi,sanki 1 tane yetmez gibi
Ben bunlardan aldım. Makinenin 15 dklik programına attım. Bebek deterjanı ile. O kadar mis gibi oldu kiGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
İki takım aldım ben. Gerçekten kullanışlı bir ürünben de bundan aldım kullanışlı ama biraz küçük geldi,sanki 1 tane yetmez gibi
Bende ayni durumdayımBu yaşımda dedeler gibi horlamaya başladım. Dün resmen kendi sesime uyandımins gecicidir.
Çok güzel bencede, hiç almana gerek yokmuşKızlar,
İlkinde bunu gitmiştim. Uzun kollu ama incecik tril tril
Emzirme bölmesi de var. O yüzden bunda da bunu giyeceğim
Ara sıra oluyor ben de . Günde 2 tane alıyorum magnezyum. Magnezyum eksik etmeKızlar selam, Gece uyurken bacak krampı çeken varmi ne yaptıysam geçmiyor, geceleri eziyet oldu resmen magnezyum almama rağmen
Her gece bir kere mutlakaKızlar selam, Gece uyurken bacak krampı çeken varmi ne yaptıysam geçmiyor, geceleri eziyet oldu resmen magnezyum almama rağmen
Osteocare kullanıyorum günde 1. Ona rağmen son haftalarda arttı. Haftada 3 4 kez oluyor maalesef.Kızlar selam, Gece uyurken bacak krampı çeken varmi ne yaptıysam geçmiyor, geceleri eziyet oldu resmen magnezyum almama rağmen
çok güzel olmuş canım bence gereksiz değil gayet şık abartısız bir takım olmuş .. güle güle giyinsin kuzucukGüzel anneler meleğim icin böyle bir siparis vermistim... Belki gereksiz belki heves ama bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?