Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.

Bunları makineye atma sakın ben tatil için almıştım ters çevirip 30 da yıkattım buna rağmen renkleri soldu eski gibi oldular elde yıkama yapabilirseniz iyi oluyor

Olumsuz durumlarla ilgili açıkçası üzülsem bile her gebelik farklı diyerek bakıyorum. Benimde kanamam sıkıntılarım vs oldu ama yansıtmamaya çalıştım. Genel olarak doktorla sıkı irtibatlı olup idare etmeye çalıştım.

Sma bebek kampanyalarına katılmıyorum sadece aile dostumuzun oğluna katıldım ama oda kilo sınırını aşınca parayı başka bir bebeğe devretti. Cem Adrian bebek belki denk gelmissinizdir. Başıma gelmeden ya olursa ihtimalleriyle hem hamileleigimi hem bu güzel günleri geçirmek istemiyorum. Tam sağlıklı diye bir durum zaten yok heran hersey olabilir.

Güzel düşünmek ve çağırmak bence güzellikleri getiriyor. Doğum için bile hep kavuşma olarak gördüm sancı ağrı nasıl olacak demedim simdide çok güzel hatırlıyorum dogumlarimi. Yine öyle hayal ediyorum ve endişe etmiyorum. Sezeryan ya da normal geçecek. Bebekte doktor sağlıklı normal gelişimde dese yeterli kilosu boyu ekstra birseyi var mı hiç takılmadan ilerliyorum.

Yani iyiyi çağıralım düşünelim çok uzun ve bitmeyen bir yol ebeveyn olmak şimdiden sabrınızı tüketmeyin.

ben de bundan aldım kullanışlı ama biraz küçük geldi,sanki 1 tane yetmez gibi
İki takım aldım ben. Gerçekten kullanışlı bir ürün duruma göre eşyaları yerleştireceğim daha etiketli ve yıkanmadan duruyor benimkiler. Bayram sonu yapayım ins Allah'ım kullanmak nasip etsin

Kızlar selam, Gece uyurken bacak krampı çeken varmi ne yaptıysam geçmiyor, geceleri eziyet oldu resmen magnezyum almama rağmen
Her gece bir kere mutlaka magnezyum az mı geliyor diye düşündüm ama Dr uma sormayı unutmuşum. Günde 1 magnezyum benim. Günde 1 soda içsek iyi olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…