Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
canım bende sokmayı düşünüyordum bana ön ayak oldun resmen yazın bodrumda düşünemiyorum Ağustos sonu gibi süper olur

Tansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.

Hayır ası olmadı
Ben de eylül basında ilk doz oldum sonra olmadım.
O bir rahatsızlık vücuttan kan çıkışı olunca beyin - kan kaybından öleceğim hemen tansiyonu düşürüp kan akışını yavaşlatayım ölmeyeyim diyomuş küt baygınlık yani adam doğru söylüyor

Bende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor

Gelince bir paylaşırmısın kalitesini

Günaydın merhabalar bir şey sormak istemiyorum.
ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?

Bende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor

Gelince bir paylaşırmısın kalitesini
ben aldım canım aman aman kaliteli birşey değil ama aynı resimlerdeki gibi bizi baya götürür doğduktan sonra çantamızda bez giysi ayırmak için ideal bişey

Arkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
Walla ben kaçta başladıysam tekrar aynı saatte ölçüyorum.
Ama burda da okuyorum kimisi 1. Saat kimisi 2. Saat ölçüm yapıyor ..
Ben bayram da hem 1. Saat hem 2. Saat ölçeceğim Baklava börek yiyeceğim için değeri görmek istiyorum .
Lakin bak görsele de ekliyorum , nette de kafa karıştırıcı bilgi var .

Eklentiler

• F5C30D0D-8D4E-4E3B-9E7F-6DF0095D7A80.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 8D2CA044-7479-4AD0-A483-31E6FD730EFD.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar
Hava kapalı, tatil 9 gün olmadı 2 gün için tekrar rapor dileneceğim mutfakta sahur bulaşıkları duruyor daha bugün yataktan çıkasım yok

10 da başladıysan 11 de ölçüm yapmalısın 1 saat demişlerdi bana . İlk lokmayı attığın andan 1 saat sonrası.normal şeker hastalarında 2 saat gebelik şekerinde 1 saat.

ben insülin kullnıyorum ve doktorum da kontrol ederken hep 1.saat ölçmemi söyledi.
2.saat bence normal insanlar için:))

Evet benimde bunları görünce kafam daha çık karıştı. O yüzden sormak istedim teşekkür ederim. afiyet olsun şimdiden. Eşim karışmasa bende götüreceğim börek baklama ama işte. Adan sürekli evde
Ya öyle mi? O zaman doğru yaptım ölçümü. Peki sabah tokluk 123 çıktı normal mi bu değer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…