- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.461
canım bende sokmayı düşünüyordum bana ön ayak oldun resmen yazın bodrumda düşünemiyorum Ağustos sonu gibi süper olurBen şubatta doğan kızımı hazirandan sokmuşum bunu kırkı çıksın sokarım hemen
Kim demiş bunu? Havuza kolay kolay sokmam sanırım asla en steril olanına bile güvenemiyorum ama denize hemen girebilir ve hatta girmeli diyor benim doktorum
Bende Bunlardan sipariş ettim bayram öncesi gelirse çok iyi olur…. Legene basar yıkarım artıkHadi ya neyse elde yıkarım ne yapalım.
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsunÇok kanamam var 3 cm açılmam var çok sancım var doğumu durdurmaya çalışıyorlar
O bir rahatsızlıkTansıyonu düşüyormuş öyle diyor. Bilemem artık ne kadar doğru.
Hayır ası olmadı
Ben de eylül basında ilk doz oldum sonra olmadım.
Bende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyorGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bende organize 6 lı takımdan aldım canım trendyoldan aynı göründüğü gibi geldi kullanışlı bişeyGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben aldım canım aman aman kaliteli birşey değil ama aynı resimlerdeki gibi bizi baya götürür doğduktan sonra çantamızda bez giysi ayırmak için ideal bişeyBende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor
Gelince bir paylaşırmısın kalitesini
İlk lokmadan sonra 1. Ya da 2. SaatGünaydın merhabalar bir şey sormak istemiyorum.
ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
İşte bunu hesaplayamıyorum. Ben yemeğimi 30 dakikada bitiyorum. Şeker ölçüsünü yemeğim bittikten 30 dakika sonra mı yapmam gerekecek yani?İlk lokmadan sonra 1. Ya da 2. Saat
İlk lokmayı alıp saate bakıyorum kaçsa 2 saat sonraya saati ayarlıyorum benİşte bunu hesaplayamıyorum. Ben yemeğimi 30 dakikada bitiyorum. Şeker ölçüsünü yemeğim bittikten 30 dakika sonra mı yapmam gerekecek yani?
Kaçta bittiği önemli değil yaniİşte bunu hesaplayamıyorum. Ben yemeğimi 30 dakikada bitiyorum. Şeker ölçüsünü yemeğim bittikten 30 dakika sonra mı yapmam gerekecek yani?
en son gece girmiş foruma..haber bekliyoruz ama şimdilik ses yokgulumsebebek ten haber var mı kızlar ?
Walla ben kaçta başladıysam tekrar aynı saatte ölçüyorum.Günaydın merhabalar bir şey sormak istemiyorum.
ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
10 da başladıysan 11 de ölçüm yapmalısın 1 saat demişlerdi bana . İlk lokmayı attığın andan 1 saat sonrası.normal şeker hastalarında 2 saat gebelik şekerinde 1 saat.Günaydın merhabalar bir şey sormak istemiyorum.
ben insülin kullnıyorum ve doktorum da kontrol ederken hep 1.saat ölçmemi söyledi.Walla ben kaçta başladıysam tekrar aynı saatte ölçüyorum.
Ama burda da okuyorum kimisi 1. Saat kimisi 2. Saat ölçüm yapıyor ..
Ben bayram da hem 1. Saat hem 2. Saat ölçeceğimBaklava börek yiyeceğim için değeri görmek istiyorum .
Lakin bak görsele de ekliyorum , nette de kafa karıştırıcı bilgi var .
Evet benimde bunları görünce kafam daha çık karıştı. O yüzden sormak istedim teşekkür ederim.Walla ben kaçta başladıysam tekrar aynı saatte ölçüyorum.
Ama burda da okuyorum kimisi 1. Saat kimisi 2. Saat ölçüm yapıyor ..
Ben bayram da hem 1. Saat hem 2. Saat ölçeceğimBaklava börek yiyeceğim için değeri görmek istiyorum .
Lakin bak görsele de ekliyorum , nette de kafa karıştırıcı bilgi var .
Ya öyle mi? O zaman doğru yaptım ölçümü. Peki sabah tokluk 123 çıktı normal mi bu değer?Günaydın kızlar
Hava kapalı, tatil 9 gün olmadı 2 gün için tekrar rapor dileneceğimmutfakta sahur bulaşıkları duruyor daha bugün yataktan çıkasım yok
10 da başladıysan 11 de ölçüm yapmalısın 1 saat demişlerdi bana . İlk lokmayı attığın andan 1 saat sonrası.normal şeker hastalarında 2 saat gebelik şekerinde 1 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?