- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.481
140 ve altı olması gerekiyor.Değeriniz gayet iyiEvet benimde bunları görünce kafam daha çık karıştı. O yüzden sormak istedim teşekkür ederim.afiyet olsun şimdiden. Eşim karışmasa bende götüreceğim börek baklama ama işte. Adan sürekli evde
Ya öyle mi? O zaman doğru yaptım ölçümü. Peki sabah tokluk 123 çıktı normal mi bu değer?
Teşekkür ederim140 ve altı olması gerekiyor.Değeriniz gayet iyi
140 ın altı gayet normalEvet benimde bunları görünce kafam daha çık karıştı. O yüzden sormak istedim teşekkür ederim.afiyet olsun şimdiden. Eşim karışmasa bende götüreceğim börek baklama ama işte. Adan sürekli evde
Ya öyle mi? O zaman doğru yaptım ölçümü. Peki sabah tokluk 123 çıktı normal mi bu değer?
Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor amaArkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bende aldim su sekilde paketledimkızlar hastane çantası için bunlardan alacağım.çok kullanışlı .üstüne yazı da yazılıyorRubin Kilitli Poşet - 3 Litre Çok Amaçlı 15 Adet - Fiyatı, Yorumları
Rubin Kilitli Poşet - 3 Litre Çok Amaçlı 15 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim de düşüktü canım dr Ocean B12 1000 sprey verdi onu kullanıyorum her günArkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Gelirse tabi kiBende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor
Gelince bir paylaşırmısın kalitesini
Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor ama
İkinize de sprey vermiş ben de mi sprey isteseydim ki. Hap yazdı bana ama çok kötü kokuyormuş eczacı zor yutarsın dedi almadım dr a tekrar yazdım ama dönmedi daha bakalım olması ben de gidip kafama göre bu spreyden birinden alırım madem gebelikte dr önermiş sizeBenim de düşüktü canım dr Ocean B12 1000 sprey verdi onu kullanıyorum her gün
Bana öyle geldi yetmezse senin aldiklarin gibi alınabilir ek olarakben de bundan aldım kullanışlı ama biraz küçük geldi,sanki 1 tane yetmez gibi
Bende de var bunlardan 2senedir kullanıyorum kendi iç çamaşırların için filan çok kullanışlı oluyor ben makinede yıkıyorum zaten rengi soluk çok farketmedi gibi geldi banaGüzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
10 da yemeye basladiysan 11 de olceceksin canım.Günaydın merhabalar bir şey sormak istemiyorum.
ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
Aa hiç dikkatimi çekmedi. Yetmez gibi görünürse oralara bakayım.Bende de var bunlardan 2senedir kullanıyorum kendi iç çamaşırların için filan çok kullanışlı oluyor ben makinede yıkıyorum zaten rengi soluk çok farketmedi gibi geldi bana
Bikaç kere dikişleri açıldı kendim diktim hala kullanıyorum şimdi bebişe de bi tane daha aldım
Almak isteyenler a101e bime çok geliyor hatta ben migrosa gelmişti ordan almıştım
Aslında benim referans arasında ama sınıra yakın diye verdi galiba ama verdiği ilacı almadım çok kötü kokuyormuş dr a yazdım dönmez unutursa gider sprey alırım demekki gebelikte kullanılıyor ki kızlara dr u önermişBenimde düşük b12 doktor hiç bişi yazmadı ama ben bi süredir dediğim lafları bile hatırlamaz oldum geçen markette eşim ekmek alıncakmı dedi ben hatırlamıyorum var demişim eve geldik ekmek yok böyle birkaç olay daha oldu kendim alıp başlasammı acaba doktora bayram sonu gitçem
Benim referanstan düşük ve belirgin bi unutkanlık başladı bide riskli gebelik doktoruna gidiyorum Allahtan özellikle gösterdim hiç ilgilenmedi bile bende kendim temin edim kullanmayı.Aslında benim referans arasında ama sınıra yakın diye verdi galiba ama verdiği ilacı almadım çok kötü kokuyormuş dr a yazdım dönmez unutursa gider sprey alırım demekki gebelikte kullanılıyor ki kızlara dr u önermiş
Verdiği ilacın adı ne pembe mi ilavim kendisi.gebelikten önce kullanmisdim kokuyor dediğin gibi ama çok işe yaradı bende aynı ilacsa eger aklında olsun.700 ksuurdu Ekim ayında baktirdigimda yüksek görünce birakdim kullanmayı.1 paket bitirip 2.ye yeni baslamisdim 200 lerden cikdi 700 kere.benoxol du sanırım adı.İkinize de sprey vermiş ben de mi sprey isteseydim ki. Hap yazdı bana ama çok kötü kokuyormuş eczacı zor yutarsın dedi almadım dr a tekrar yazdım ama dönmedi daha bakalım olması ben de gidip kafama göre bu spreyden birinden alırım madem gebelikte dr önermiş size
Evet benoxol canım bir de içinde b6 varmış onun gebelikte kullanılması pek önerilmez diyor internette bi de kokuyor yazmis herkes bilemedim dr yazdı ama almadım süresi dolmadı alabilirim hâlâ ama kokuyorsa yutamam ben gidip sprey alayım diyorum bak iki kişiye dr sprey vermiş demekki sprey de öneriliyor benim de 200 küsür aslında referans icinde ama sınıra yakın diye verdi galibaVerdiği ilacın adı ne pembe mi ilavim kendisi.gebelikten önce kullanmisdim kokuyor dediğin gibi ama çok işe yaradı bende aynı ilacsa eger aklında olsun.700 ksuurdu Ekim ayında baktirdigimda yüksek görünce birakdim kullanmayı.1 paket bitirip 2.ye yeni baslamisdim 200 lerden cikdi 700 kere.benoxol du sanırım adı.
Nerelere gittin yaHello ben geldim, herkesler iiyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?