Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
140 ve altı olması gerekiyor.Değeriniz gayet iyi

140 ve altı olması gerekiyor.Değeriniz gayet iyi
Teşekkür ederim akşamları çok yüksek çıkıyordu bazı sebeplerden. Dahiliye doktoruna durumu anlatmama rağmen akşamları düşük doz ünsiline başlamak istedi. Aldık ilacı ama ben kullanmak istemiyorum.

140 ın altı gayet normal

Arkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor ama

Eklentiler

• 341D9CE9-DCD1-45B8-B12D-5D43F20D23D1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 106

Eklentiler

• IMG-20220427-WA0009.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 101
Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor ama

Benim de düşüktü canım dr Ocean B12 1000 sprey verdi onu kullanıyorum her gün
İkinize de sprey vermiş ben de mi sprey isteseydim ki. Hap yazdı bana ama çok kötü kokuyormuş eczacı zor yutarsın dedi almadım dr a tekrar yazdım ama dönmedi daha bakalım olması ben de gidip kafama göre bu spreyden birinden alırım madem gebelikte dr önermiş size

Bende de var bunlardan 2senedir kullanıyorum kendi iç çamaşırların için filan çok kullanışlı oluyor ben makinede yıkıyorum zaten rengi soluk çok farketmedi gibi geldi bana
Bikaç kere dikişleri açıldı kendim diktim hala kullanıyorum şimdi bebişe de bi tane daha aldım
Almak isteyenler a101e bime çok geliyor hatta ben migrosa gelmişti ordan almıştım

Aa hiç dikkatimi çekmedi. Yetmez gibi görünürse oralara bakayım.

Benimde düşük b12 doktor hiç bişi yazmadı ama ben bi süredir dediğim lafları bile hatırlamaz oldum geçen markette eşim ekmek alıncakmı dedi ben hatırlamıyorum var demişim eve geldik ekmek yok böyle birkaç olay daha oldu kendim alıp başlasammı acaba doktora bayram sonu gitçem

Eklentiler

• 1242DB97-23DD-4E12-89BB-AA3D7428466B.webp
    4 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaşlar ben gecelik 1 tane Pijama iki tane almayı düşünüyorum sezeryan olmam insallah ama olursam da Pijama da giyilirmis beli aşağıda tutarak falan . Ancak ben normal Pijama takımları beğeniyorum önden düğmeli , illa hamile lohusa mi almam lazım normal Pijama takımı alsam da olur mu dogurunca karnım aşırı şiş olmaz herhalde normal Pijama takımı da olir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum deneyimli anneler cevap verir mi ?

Aslında benim referans arasında ama sınıra yakın diye verdi galiba ama verdiği ilacı almadım çok kötü kokuyormuş dr a yazdım dönmez unutursa gider sprey alırım demekki gebelikte kullanılıyor ki kızlara dr u önermiş

Benim referanstan düşük ve belirgin bi unutkanlık başladı bide riskli gebelik doktoruna gidiyorum Allahtan özellikle gösterdim hiç ilgilenmedi bile bende kendim temin edim kullanmayı.

Verdiği ilacın adı ne pembe mi ilavim kendisi.gebelikten önce kullanmisdim kokuyor dediğin gibi ama çok işe yaradı bende aynı ilacsa eger aklında olsun.700 ksuurdu Ekim ayında baktirdigimda yüksek görünce birakdim kullanmayı.1 paket bitirip 2.ye yeni baslamisdim 200 lerden cikdi 700 kere.benoxol du sanırım adı.

Evet benoxol canım bir de içinde b6 varmış onun gebelikte kullanılması pek önerilmez diyor internette bi de kokuyor yazmis herkes bilemedim dr yazdı ama almadım süresi dolmadı alabilirim hâlâ ama kokuyorsa yutamam ben gidip sprey alayım diyorum bak iki kişiye dr sprey vermiş demekki sprey de öneriliyor benim de 200 küsür aslında referans icinde ama sınıra yakın diye verdi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…