- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.501
Bir şey soyleyeyım mi
İlk gruptayken olumsuz hic düşünmedik ve gercekten olumsuz şeyler olmadı.
Ama burada insanin aklına neler geliyor yahu
38. Haftayı görürüm insallah demekten kendini alamıyorum etkiden
Kan vs olmadı canim bu arada
Ne güzel hazırlıkları tamamlamışsın bile maşallahBende aldim su sekilde paketledim
Tamam teşekkür ederim10 da yemeye basladiysan 11 de olceceksin canım.
Yumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim deNerelere gittin ya
Böylelerine laf anlatmaya değmez be madonnaYumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim de
Yumurta onemli haslanmis mi pismis miYumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim de
Neeeee doğru mu okudummmYumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim de
Aynen doktorum iyi olduğunu da söyledi spreyin ve tadı çok güzelİkinize de sprey vermiş ben de mi sprey isteseydim ki. Hap yazdı bana ama çok kötü kokuyormuş eczacı zor yutarsın dedi almadım dr a tekrar yazdım ama dönmedi daha bakalım olması ben de gidip kafama göre bu spreyden birinden alırım madem gebelikte dr önermiş size
Bende öyle oldum canım Rabbim birdaha yaşatmasınEvet benim ilk gebeliğimdeplesanta yaşlanması oldu..bebek için çok önemli hiç sancım falan yoktu.ve bebeğin kalp atışları bozuldu hastaneye yatırdılar acil sezeryan oldum.
Rica ederim. Ayrıca insülinden korkma. İnan çok rahat hiç strese girmiyorum insulinle.Tamam teşekkür ederim
Ben pijamaları hep normal aldım hatta şimdi de baya karnım şiş ama geçen seneki trendyoldan aldığım pijamayı kullanıyorum zaten baya esnekArkadaşlar ben gecelik 1 tane Pijama iki tane almayı düşünüyorum sezeryan olmam insallah ama olursam da Pijama da giyilirmis beli aşağıda tutarak falan . Ancak ben normal Pijama takımları beğeniyorum önden düğmeli , illa hamile lohusa mi almam lazım normal Pijama takımı alsam da olur mu dogurunca karnım aşırı şiş olmaz herhalde normal Pijama takımı da olir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum deneyimli anneler cevap verir mi ?
Ya boşver yarı cahile laf anlatamazsın. En tehlikelisi... Tam cahil yani bir şey bilmediğini düşünen kişi öneriye açıktır. Dinler ve ders çıkarır. Ama yarı cahil kendisinin her şeyi bildiğini sanan bir arkadastir. O sebeple karşısındakini dinlemez çünkü en doğrusunu o bilir.Yumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim de
İşte gebelikde kullanılıyormu vs o kısmı bilmiyorum hiç yani onu doktor bilir gebe değilken kullanmisdim ben.ama çok faydalı kesinlikle buna eminimEvet benoxol canım bir de içinde b6 varmış onun gebelikte kullanılması pek önerilmez diyor internette bi de kokuyor yazmis herkes bilemedim dr yazdı ama almadım süresi dolmadı alabilirim hâlâ ama kokuyorsa yutamam ben gidip sprey alayım diyorum bak iki kişiye dr sprey vermiş demekki sprey de öneriliyor benim de 200 küsür aslında referans icinde ama sınıra yakın diye verdi galiba
doktorlar gebelikte yüksek olmasını istemiyor çünkü etkiliyor kötü anlamda.akşamları yüksek çıkıyorsa yine, kullan bence.ben de gebeliğin başından beri kullanıyorum , ve tam da bu zamanlarda şeker yükseldiği için doktorum 4 birim daha artırdı.Teşekkür ederimakşamları çok yüksek çıkıyordu bazı sebeplerden. Dahiliye doktoruna durumu anlatmama rağmen akşamları düşük doz ünsiline başlamak istedi. Aldık ilacı ama ben kullanmak istemiyorum.
Not aldım canım çok sagol ben de sprey alayımAynen doktorum iyi olduğunu da söyledi spreyin ve tadı çok güzel
Ben de hep lc den bakıyorum trendyolda da çok gördüm ama güvenemedim yıkayınca çekerse kumaşı kötüyse falan diye ama sen almışsın güvenilir yani . Canım simdi ben de normalden 1 beden büyük almayı düşünüyorum zaten Pijama büyük olur ama doğum sonrası göbeğimiz gidince çok mu bol olur ki bi beden büyük emin olamadımBen pijamaları hep normal aldım hatta şimdi de baya karnım şiş ama geçen seneki trendyoldan aldığım pijamayı kullanıyorum zaten baya esnek
Yeni aldıklarımı emzirme için düğmeli ve 1er beden büyük seçtim şortlu aldım özellikle yazın rahat olur diye kuponla almıştım baya ucuza geldi kumaşları da çok güzel birazcık bol oldular sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?