Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Önceki gebeliğimdeki topik benim de çok pozitif ve samimiydi. Hiç buradaki gibi anksiyetik senaryolar olmazdı. Kimse kimseyi hor görmezdi.
Sadece işi düşünce, bir şey sormak için selam verenler vardı ama onlarla da zamanla mesafe arttı kaybolup gittiler.
Hala özelde görüştüğüm arkadaşlarım var. Kaç defa biraraya geldik, bebekleri beraber fotiledik

Benim de ilk gebeliğim düşük oldu. Ama ne ikincide ne de şimdi kendimi ve başka gebeleri rahatsız etmedim. Tuhafıma gitse de sürekli olumsuz düşünüp yansıtanları ciddiye almamaya çalışıyorum artık..

Aynen doktorum iyi olduğunu da söyledi spreyin ve tadı çok güzel

Ben pijamaları hep normal aldım hatta şimdi de baya karnım şiş ama geçen seneki trendyoldan aldığım pijamayı kullanıyorum zaten baya esnek
Yeni aldıklarımı emzirme için düğmeli ve 1er beden büyük seçtim şortlu aldım özellikle yazın rahat olur diye kuponla almıştım baya ucuza geldi kumaşları da çok güzel birazcık bol oldular sadece

Eklentiler

• Screenshot_20220429-133351_Trendyol.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 222
Yumurta yiyerek bebeğinin cinsiyetine yön verebileceğini sanan pek akıllı biri iişe biraz münakaşa ettim de
Ya boşver yarı cahile laf anlatamazsın. En tehlikelisi... Tam cahil yani bir şey bilmediğini düşünen kişi öneriye açıktır. Dinler ve ders çıkarır. Ama yarı cahil kendisinin her şeyi bildiğini sanan bir arkadastir. O sebeple karşısındakini dinlemez çünkü en doğrusunu o bilir. Dolayısı ile boşa ugrasirsin seni hiç anlamayacaktir.
Ne demiş Sokrates "En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir"

İşte gebelikde kullanılıyormu vs o kısmı bilmiyorum hiç yani onu doktor bilir gebe değilken kullanmisdim ben.ama çok faydalı kesinlikle buna eminim hangisi içine siniyorsa doktorunlada konuş ona göre kullan en güzeli. Bu arada yutması çok zor değil koklama sadece yeterli.agzina atarken burnundan nefes alma birkac saniye bişey duymuyorsun o zaman.

doktorlar gebelikte yüksek olmasını istemiyor çünkü etkiliyor kötü anlamda.akşamları yüksek çıkıyorsa yine, kullan bence.ben de gebeliğin başından beri kullanıyorum , ve tam da bu zamanlarda şeker yükseldiği için doktorum 4 birim daha artırdı.

Chicco nun sitesinde biberonlarda bir alana bir bedava var haberiniz olsun. Biberon ucu da var.

Ben lansinoh almıştım bir adet. Mama verirsem -ki öncekine mecburen vermiştim- yedek lazım olur, biri kir olduğunda ötekine hazırlanır diye düşünüyorum.
Bir biberon bir de 6+ ay uç alsam mı acaba?

Aynen doktorum iyi olduğunu da söyledi spreyin ve tadı çok güzel
Not aldım canım çok sagol ben de sprey alayım
Ben de hep lc den bakıyorum trendyolda da çok gördüm ama güvenemedim yıkayınca çekerse kumaşı kötüyse falan diye ama sen almışsın güvenilir yani . Canım simdi ben de normalden 1 beden büyük almayı düşünüyorum zaten Pijama büyük olur ama doğum sonrası göbeğimiz gidince çok mu bol olur ki bi beden büyük emin olamadım

Arkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayın unutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…