Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şimdi daha iyi gidiyor mu canım degerlerin. Ben dün akşam yemekten önce insülini vur.ayi unutmuşum. Bir uyku bastırdı. Zihnim ayık ama gözümü açamıyorum. Şekerim yukseldigini anladım. Şaşırdım yükselecek bir şey yemedim diye sonra fark ettim vurmadigimi.

Böylelerine laf anlatmaya değmez be madonna
Öyleymiş valla doğru
Yumurta onemli haslanmis mi pismis mi
Büyük sırrı vermedi
Yok gerçekten anlatılmıyormuş
Bir de ne alakası var beslenmeyle dediğimde bana bilim denen bir sey var dedi, okuduğu makalenin linkini istedim ntv haberden link attı

Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım

Eklentiler

• 26712341-7019-4BAF-9282-676072E8C5E5.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 229
Pijamada ben bol seviyorum zaten çok rahat oluyor altı belden düşmedikçe bence sorun yok

Arkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayın unutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Ben hem regenesis max hem calsiyum alıyorum buna rağmen 2 gün önceki kan tahlilimde kalsiyum değerlerim düşmeye başlamış Bi kan tahlili yaptırıp karar verebilirsin

Ay inanmıyorum hayırlı mübarek olsun ne diyeceğimi bilemedim olsun sonuçta anne oldun ve bebeğin yaşıyor şükür artık imkanlar var kuvezde de olsa yaşıyor 1 ay da kalsa sorun değil sonunda kucağına alacağını bileceksin çok geçmiş olsun

Arkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayın unutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Bende regnesis max kullanıyorum canım birde yanında (magnezyum demir kalsiyum) bulunan microbonk diye bir vitamin verdi ikisini kullanıyorum :)

Cok sasirdim gecmis olsun umarim biran once iyilesir bebek

Rica ederim. Ayrıca insülinden korkma. İnan çok rahat hiç strese girmiyorum insulinle.
Nasıl uyguluyorsunuz peki ünsilini?
İnşallah hayırlısı işe sağlıcakla kucaklarımıza alırızda biter bu streste. Ben 2 gün hastane kaldığımda yükseldi akşam tokluk şekerim. Dün 1. Saat 129 2. Saat 126 çıktı. Öyle olunca acaba kullanmasam mı dedim

Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin dua edeceğim minik yavru için Rabbim size bağışlasın

Ben hem regenesis max hem calsiyum alıyorum buna rağmen 2 gün önceki kan tahlilimde kalsiyum değerlerim düşmeye başlamış Bi kan tahlili yaptırıp karar verebilirsin
Canım bende düşünüyorum bir tahlil yaptırmayı. Bu arada ben ilacın hep arkasına bakıyordum şimdi altında gördüm ki varmış kalsiyum. B5 yazan kasiyummus. sen kalsiyumu kaç mg aliyorsun.

Çok geçmiş olsun Allah şifalar uzun ömürler versin bebişe size bağışlasın

Bende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor

Gelince bir paylaşırmısın kalitesini

Ben şubat ayında aldım yıkamadım daha paketinde duruyor. Ama ben 65₺ ye almışım sözde 71₺ imiş..
Şu an indirimde 40₺

Bu bile mucize ..
Dualarımız o melek için .
İnşAllah vaktinde saatinde anne babasının kucağında olacak .
Moralini yüksek tut , Rabbim sınıyorsa inşAllah mükafatını da verecektir

Nasıl bebeğin durumu? Sen nasılsın?
Toparlayıp yanına gelecek inşallah bebeğin Geç olsun güç olmasın sen kendini toparla bu süreçte, kendini bebeğine hazırla, okurken gözlerim doldu, dualarımız bebeğinle olacak

Yani nasildan kastın ne tam anlamadım. Dahiliye doktorum verdi. Diyabet hemşiresi nasıl yapılacağını gösteriyor zaten. kalem şeklinde insülinim var. Ucuna iğnesini takip bana gösterdikleri yerlere vuruyorum. Tabi doktorumun önerdiği rakamlari

Ben şubat ayında aldım yıkamadım daha paketinde duruyor. Ama ben 65₺ ye almışım sözde 71₺ imiş..
Şu an indirimde 40₺
Evet bende 40 tl ya aldım .
Ek olarak aynı mağazadan kargo ücreti ödememek için şu gri meşhur keçe çantadan da aldım.
Tüm hamilelerin kıyafet harici aldığı çoğu şey aynı

Bana da bundan verdi dahiliye. Kusura bakmayın benim bulunduğum konumda hastane yok. Asm var onda da adam yok soracağım. Demek istediğim yemekten önce mi sonra mı o anlamda sormuştum.

Çok şaşırdım çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün. Hiç merak etme dua edelim. Bayramı karşılamak istedi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…