- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.521
Şimdi daha iyi gidiyor mu canım degerlerin. Ben dün akşam yemekten önce insülini vur.ayi unutmuşum.doktorlar gebelikte yüksek olmasını istemiyor çünkü etkiliyor kötü anlamda.akşamları yüksek çıkıyorsa yine, kullan bence.ben de gebeliğin başından beri kullanıyorum , ve tam da bu zamanlarda şeker yükseldiği için doktorum 4 birim daha artırdı.
Öyleymiş valla doğruBöylelerine laf anlatmaya değmez be madonna
Büyük sırrı vermediYumurta onemli haslanmis mi pismis mi
Yok gerçekten anlatılmıyormuşYa boşver yarı cahile laf anlatamazsın. En tehlikelisi... Tam cahil yani bir şey bilmediğini düşünen kişi öneriye açıktır. Dinler ve ders çıkarır. Ama yarı cahil kendisinin her şeyi bildiğini sanan bir arkadastir. O sebeple karşısındakini dinlemez çünkü en doğrusunu o bilir.Dolayısı ile boşa ugrasirsin seni hiç anlamayacaktir.
Ne demiş Sokrates "En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir"
valla benimde aynı, gece devamlı bacak ağrılarım var. Uyutmayacak derecede ağrı oluyor. doktor bana magzenyumu 2 ye çıkarablirsin dediKızlar selam, Gece uyurken bacak krampı çeken varmi ne yaptıysam geçmiyor, geceleri eziyet oldu resmen magnezyum almama rağmen
Pijamada ben bol seviyorum zaten çok rahat oluyor altı belden düşmedikçe bence sorun yokNot aldım canım çok sagol ben de sprey alayım
Ben de hep lc den bakıyorum trendyolda da çok gördüm ama güvenemedim yıkayınca çekerse kumaşı kötüyse falan diye ama sen almışsın güvenilir yani . Canım simdi ben de normalden 1 beden büyük almayı düşünüyorum zaten Pijama büyük olur ama doğum sonrası göbeğimiz gidince çok mu bol olur ki bi beden büyük emin olamadım
Ben hem regenesis max hem calsiyum alıyorum buna rağmen 2 gün önceki kan tahlilimde kalsiyum değerlerim düşmeye başlamış Bi kan tahlili yaptırıp karar verebilirsinArkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayınunutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Ay inanmıyorum hayırlı mübarek olsun ne diyeceğimi bilemedim olsun sonuçta anne oldun ve bebeğin yaşıyor şükür artık imkanlar var kuvezde de olsa yaşıyor 1 ay da kalsa sorun değil sonunda kucağına alacağını bileceksin çok geçmiş olsunMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Bende regnesis max kullanıyorum canım birde yanında (magnezyum demir kalsiyum) bulunan microbonk diye bir vitamin verdi ikisini kullanıyorum :)Arkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayınunutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Cok sasirdim gecmis olsun umarim biran once iyilesir bebekMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Nasıl uyguluyorsunuz peki ünsilini?Rica ederim. Ayrıca insülinden korkma. İnan çok rahat hiç strese girmiyorum insulinle.
İnşallah hayırlısı işe sağlıcakla kucaklarımıza alırızda biter bu streste. Ben 2 gün hastane kaldığımda yükseldi akşam tokluk şekerim. Dün 1. Saat 129 2. Saat 126 çıktı. Öyle olunca acaba kullanmasam mı dedimdoktorlar gebelikte yüksek olmasını istemiyor çünkü etkiliyor kötü anlamda.akşamları yüksek çıkıyorsa yine, kullan bence.ben de gebeliğin başından beri kullanıyorum , ve tam da bu zamanlarda şeker yükseldiği için doktorum 4 birim daha artırdı.
Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin dua edeceğim minik yavru için Rabbim size bağışlasınMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Canım bende düşünüyorum bir tahlil yaptırmayı. Bu arada ben ilacın hep arkasına bakıyordum şimdi altında gördüm ki varmış kalsiyum.Ben hem regenesis max hem calsiyum alıyorum buna rağmen 2 gün önceki kan tahlilimde kalsiyum değerlerim düşmeye başlamış Bi kan tahlili yaptırıp karar verebilirsin
Çok geçmiş olsun Allah şifalar uzun ömürler versin bebişe size bağışlasınMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Güzelmiş bunlar aklıma gelmedi. bende şunlari aldım ama gelmedi daha.
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set - Fiyatı, Yorumları
ALAS Bavul Organizer Çizgili 6lı Ve Ayakkabı Taşıma Hurcu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende bunu beğendim, normalde de çanta içinde vs kullanırım diyordum geçenlerde 30-40 liraydı dün baktım 70 yazıyor
Gelince bir paylaşırmısın kalitesini
Bu bile mucize ..Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Nasıl bebeğin durumu? Sen nasılsın?Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Yani nasildan kastın ne tam anlamadım.Nasıl uyguluyorsunuz peki ünsilini?
İnşallah hayırlısı işe sağlıcakla kucaklarımıza alırızda biter bu streste. Ben 2 gün hastane kaldığımda yükseldi akşam tokluk şekerim. Dün 1. Saat 129 2. Saat 126 çıktı. Öyle olunca acaba kullanmasam mı dedim
Evet bende 40 tl ya aldım .Ben şubat ayında aldım yıkamadım daha paketinde duruyor. Ama ben 65₺ ye almışım sözde 71₺ imiş..
Şu an indirimde 40₺
Bana da bundan verdi dahiliye. Kusura bakmayın benim bulunduğum konumda hastane yok. Asm var onda da adam yok soracağım. Demek istediğim yemekten önce mi sonra mı o anlamda sormuştum.Yani nasildan kastın ne tam anlamadım.Dahiliye doktorum verdi. Diyabet hemşiresi nasıl yapılacağını gösteriyor zaten. kalem şeklinde insülinim var. Ucuna iğnesini takip bana gösterdikleri yerlere vuruyorum. Tabi doktorumun önerdiği Eki Görüntüle 3058215
Çok şaşırdım çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün. Hiç merak etme dua edelim. Bayramı karşılamak istedi demekMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?