Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlar ve kavuşursunuz.

Bana da bundan verdi dahiliye. Kusura bakmayın benim bulunduğum konumda hastane yok. Asm var onda da adam yok soracağım. Demek istediğim yemekten önce mi sonra mı o anlamda sormuştum.
Yok önemli değil. Yemekten hemen önce vuruyorum. Normalde 10br ile başlamıştım. Şimdi 18br vuruyorum. Ölçüme göre arttirdim. Tokluklarim 140 civarında çıkıyor. Yemege başladıktan 1 saat sonra ölçülüyor gebelikte. Ben bir gün durup bir gün yazıyorum degerlerimi. Doktoruma götürüyorum sonra. Ama kendim de takip ediyorum. Açlık sadece sabah olculuyor. Tokluk her öğünde 1. Saat.

Prematüre annesi olarak çok cok geçmiş olsun yavrunuzda da Rabbim şifa versin inşallah onlar minik savaşçılar çok güçlü oluyorlar Allah'ın izniyle inşallah herşey yoluna girecektir çok kısa sürede toparlanacaktir

Hmm. Bana da 4 üniteye ayarla düşük doz başlayacağız dedi. Açlık ölçtprpyır her sabah. Sonra sabah 1. Saat öğlen 1. Saat tokluk akşam 1. Ve 2. Saat tokluk ölçtürüyor. Bende öyle uygulayayım o zaman. Çok teşekkür ederim

Tabi yine istediğin zaman sor. 4br le bak bakalım kaç çıkıyor. Benim yüksekti o sebeple yükseldik 4br bir şey değil rahat edersin. YouTube da video filan vardır nereye vurulacagi a ile ilgili oraya bakabilirsin.kol ve bacak uyguluyorum ben. Hep aynı yere yapma morariyor.

Bundan sonrası cok güzel olsun inşallah canım. Allah bebişine güç versin hemen gelsin kollarına

Eşim biraz araştırdı bizde öyle yapmayı düşünüyorduk çok sağolun inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

Şok oldum. Neden bu kadar erken olabilir ki bir doğum insan anlayamıyor. Acelesi neymiş tospiğin

İnşallah çok çabuk toparlarsınız hem sen hem de bebek. Bence de bebeği baya tutarlar. Ama iyi bir bakımla kısa sürede güzel kilo alır.

26.haftada doğum yapan bir yakınımızın bebeği yaklaşık 3 ay kalmıştı serviste. Ama onun başka problemleri de vardı..

valla canım doktor düzenledi.sabah 14 akşam 28 yaptım 1 gün boyunca aç tok ölçüp gönderdim,böyle devam edelim dedi.açlık 92 ydi mesela.ama 2 gündür yüksek çıkıyo dün 116 bu sabah 106 çıktı o da benim helva yememden dolayı oldu.
Dediğin gibi bu aralar akşamları benim de çok uykum geliyor,gerçi akşam tok baktım 148 çıktı.aman diyim atlama sakın şu kalan zamanlar daha da önemli.ben de sabah uyanır uyanmaz başım ağrırsa anlıyorum yükseldiğini.
bi kaç hafta sonra 2-3 gün ölçüm yapıp muayeneye gideceğim zaten,çağırdı doktor

Arkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Benimde geçen ay düşük çıkmıştı . A aydost un paylaştığını kullandım 1 ay , şimdi sonucu aldım 2 katına çıkmış gayet iyi dedi doktor .
Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor ama
Bende bunu kullanıyorum 1 ayda 2 katına çıkmış .
Bende aldim su sekilde paketledim
Çok güzel düzenli olmuş . Sağlıcakla kullansınlar

sadece tokluk şekeriyle verilmez ki insülin ve şuan değerleriniz gayet normal.
ben insülin kullandığım halde doktorum sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk istedi düzenlemek için

Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Allah bebeğinede sana şifa versin sağlıkla kavuştursun inşallah sizi. Hepimiz duacınız zaten dünden beri aklımızdan çıkmadın. Moralini yüksek tut bebeğin durumu nasıl nediyor doktorlar?

Güzelce sağlıkla büyüsün tatlı kuş kilosu da gayet güzel bence. Açığı Allah in izniyle çabucak kapatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…