- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.541
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlar ve kavuşursunuz.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Yok önemli değil. Yemekten hemen önce vuruyorum. Normalde 10br ile başlamıştım. Şimdi 18br vuruyorum. Ölçüme göre arttirdim. Tokluklarim 140 civarında çıkıyor. Yemege başladıktan 1 saat sonra ölçülüyor gebelikte. Ben bir gün durup bir gün yazıyorum degerlerimi. Doktoruma götürüyorum sonra. Ama kendim de takip ediyorum. Açlık sadece sabah olculuyor. Tokluk her öğünde 1. Saat.Bana da bundan verdi dahiliye. Kusura bakmayın benim bulunduğum konumda hastane yok. Asm var onda da adam yok soracağım. Demek istediğim yemekten önce mi sonra mı o anlamda sormuştum.
Prematüre annesi olarak çok cok geçmiş olsun yavrunuzda da Rabbim şifa versin inşallah onlar minik savaşçılar çok güçlü oluyorlar Allah'ın izniyle inşallah herşey yoluna girecektir çok kısa sürede toparlanacaktirMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Hmm. Bana da 4 üniteye ayarla düşük doz başlayacağız dedi. Açlık ölçtprpyır her sabah. Sonra sabah 1. Saat öğlen 1. Saat tokluk akşam 1. Ve 2. Saat tokluk ölçtürüyor. Bende öyle uygulayayım o zaman. Çok teşekkür ederimYok önemli değil. Yemekten hemen önce vuruyorum. Normalde 10br ile başlamıştım. Şimdi 18br vuruyorum. Ölçüme göre arttirdim. Tokluklarim 140 civarında çıkıyor. Yemege başladıktan 1 saat sonra ölçülüyor gebelikte. Ben bir gün durup bir gün yazıyorum degerlerimi. Doktoruma götürüyorum sonra. Ama kendim de takip ediyorum. Açlık sadece sabah olculuyor. Tokluk her öğünde 1. Saat.
Magnezyum ve demir bende kullanıyorum ama kalsiyum yok. Alsam mı acabaBende regnesis max kullanıyorum canım birde yanında (magnezyum demir kalsiyum) bulunan microbonk diye bir vitamin verdi ikisini kullanıyorum :)
Tabi yine istediğin zaman sor. 4br le bak bakalım kaç çıkıyor. Benim yüksekti o sebeple yükseldik 4br bir şey değil rahat edersin. YouTube da video filan vardır nereye vurulacagi a ile ilgili oraya bakabilirsin.kol ve bacak uyguluyorum ben. Hep aynı yere yapma morariyor.Hmm. Bana da 4 üniteye ayarla düşük doz başlayacağız dedi. Açlık ölçtprpyır her sabah. Sonra sabah 1. Saat öğlen 1. Saat tokluk akşam 1. Ve 2. Saat tokluk ölçtürüyor. Bende öyle uygulayayım o zaman. Çok teşekkür ederim
Bundan sonrası cok güzel olsun inşallah canım. Allah bebişine güç versin hemen gelsin kollarınaMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Eşim biraz araştırdı bizde öyle yapmayı düşünüyorduk çok sağolunTabi yine istediğin zaman sor. 4br le bak bakalım kaç çıkıyor. Benim yüksekti o sebeple yükseldik 4br bir şey değil rahat edersin. YouTube da video filan vardır nereye vurulacagi a ile ilgili oraya bakabilirsin.kol ve bacak uyguluyorum ben. Hep aynı yere yapma morariyor.
Son gittiginde kacti kilosuDoktordan çıktık 1673 gr olmuş minnoş.
Boya bu haftalarda net bisi söylenmez. 35 ile 42 arası deriz dedi.
Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
valla canım doktor düzenledi.sabah 14 akşam 28 yaptım 1 gün boyunca aç tok ölçüp gönderdim,böyle devam edelim dedi.açlık 92 ydi mesela.ama 2 gündür yüksek çıkıyo dün 116 bu sabah 106 çıktı o da benim helva yememden dolayı oldu.Şimdi daha iyi gidiyor mu canım degerlerin. Ben dün akşam yemekten önce insülini vur.ayi unutmuşum.Bir uyku bastırdı. Zihnim ayık ama gözümü açamıyorum. Şekerim yukseldigini anladım. Şaşırdım yükselecek bir şey yemedim diye sonra fark ettim vurmadigimi.
Benimde geçen ay düşük çıkmıştı . A aydost un paylaştığını kullandım 1 ay , şimdi sonucu aldım 2 katına çıkmış gayet iyi dedi doktor .Arkadaşlar hamilelikte B12 kullanan var mı dr düşük çıkmış iğne verelim dedi ancak iğne istemedim git gel zor olur acır falan diye siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bende bunu kullanıyorum 1 ayda 2 katına çıkmış .Bende hergün iğne olmak istemediğim için doktorum bunu verdi sprey gibi günde bi kere dilinin altına sıkıyorsun emilimi çok iyiymiş devlet karşılamıyor ama
Çok güzel düzenli olmuş . Sağlıcakla kullansınlarBende aldim su sekilde paketledim
sadece tokluk şekeriyle verilmez ki insülin ve şuan değerleriniz gayet normal.Nasıl uyguluyorsunuz peki ünsilini?
İnşallah hayırlısı işe sağlıcakla kucaklarımıza alırızda biter bu streste. Ben 2 gün hastane kaldığımda yükseldi akşam tokluk şekerim. Dün 1. Saat 129 2. Saat 126 çıktı. Öyle olunca acaba kullanmasam mı dedim
1 hafta önce gittimSon gittiginde kacti kilosu
Allah bebeğinede sana şifa versin sağlıkla kavuştursun inşallah sizi. Hepimiz duacınız zaten dünden beri aklımızdan çıkmadın. Moralini yüksek tutHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Güzelce sağlıkla büyüsün tatlı kuşMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Bende 1 hafta once gittim 28+6 da 1279 du 1400 falan olmustur galiba benmkide1 hafta önce gittim
1,5 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?