Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktordan çıktık 1673 gr olmuş minnoş.
Boya bu haftalarda net bisi söylenmez. 35 ile 42 arası deriz dedi.
Aramızda tam 1 hafta var benimde haftaya cuma randevum inşallah böyle güzel çıkar maşallah
Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bir an önce

Yakınlarının kadınlar kulübüne girip konu okuması, konularda dolanması çok garibime gitti şuanda.

Çok geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda toparlanır bebiş

Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Rabbim yardımcın olsun canım,bu zor süreci kolaylıkla atlatırsınız ikiniz de ve en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın inşallah

Allahım şifa versin. Beklenmedik bir durum herkeste olabilir. Bir arkadasımda böyle olmuştu. Biraz sürec yipratıcı olabilir ama kaybetmemissin rabbim yaşamasını istemiş. Inşallah doktorlatın elinde sağ salim güvenilir ellerde diye dusünmek lazım.
Sabırla beklemekten başka care yok galiba. Allahım onu sana bagışlasın. Insallah kavuşacaksınız. Güclü ol bebegin icin ve kendin için. Rabbim bir yola koymuştur.

İnşallah sımsıkı tutunur hayata. Sana çok güzel bir evlat olur.

sadece tokluk şekeriyle verilmez ki insülin ve şuan değerleriniz gayet normal.
ben insülin kullandığım halde doktorum sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk istedi düzenlemek için
Bende bu yüzden ünsilin lulla İp kullanmamakta kararsız kaldım.

Arkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayın unutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Ben de o markayı kullanıyorum ayrıca arada kalsiyum da alıyorum. Osteocare

Allah sana bağışlasın senin bebişinde yanında çok şükür sağlığına kilosuna kavuşup kucağına gelecek sabırsız miniğimiz dualarımız sizinle sabır zor ama sabır

Allah'ım yardım etsin sana da bebişe de, hoş gelmiş. Erken gelmiş ama sağlıkla tutunacak inşallah, dualarım sizinle

Çok gecmis olsun , sabirla duayla sonu guzel olcak sagsalim kavuşun inşallah

rabbim yardımcınız olsun inşallah küvez de her şey çok güzel ilerler sağlıkla bebişde çıkar gelir evinize

Geçmiş olsun İnşallah sağsalim bu süreci atlatırsınız. Şu an yaşıyor olması, inan ki toparlanmasına yeter Bu minikler çok güçlü oluyorlar Sadece biraz zamana ihtiyacı var annesi.
Öyle ya da böyle topiğimizin ilk bebişi doğdu
Allah sağlık versin, güzel bir ömür nasip etsin.

Kızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba

Anlamam aslında
Ama yediklerinle alakalıysa cok saçma geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…