- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.561
Valla heves ettiğim ve alabildiğim hersey gereklidir çünkü mutlaka kullanırım o yüzden güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bi isim bulsam bende yaptıracam da daha ismimiz yok ortalık dhayırlısıyla güzel bir isim nasip olur inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa
Aramızda tam 1 hafta var benimde haftaya cuma randevum inşallah böyle güzel çıkarDoktordan çıktık 1673 gr olmuş minnoş.
Boya bu haftalarda net bisi söylenmez. 35 ile 42 arası deriz dedi.
Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bir an önceHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Yakınlarının kadınlar kulübüne girip konu okuması, konularda dolanması çok garibime gitti şuanda.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Rabbim yardımcın olsun canım,bu zor süreci kolaylıkla atlatırsınız ikiniz de ve en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın inşallahHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Doktorun en iyisini bilir canımMagnezyum ve demir bende kullanıyorum ama kalsiyum yok. Alsam mı acaba
Allahım şifa versin. Beklenmedik bir durum herkeste olabilir. Bir arkadasımda böyle olmuştu. Biraz sürec yipratıcı olabilir ama kaybetmemissin rabbim yaşamasını istemiş. Inşallah doktorlatın elinde sağ salim güvenilir ellerde diye dusünmek lazım.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Sabırla beklemekten başka care yok galiba. Allahım onu sana bagışlasın. Insallah kavuşacaksınız. Güclü ol bebegin icin ve kendin için. Rabbim bir yola koymuştur.Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
İnşallah sımsıkı tutunur hayata. Sana çok güzel bir evlat olur.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Bende bu yüzden ünsilin lulla İp kullanmamakta kararsız kaldım.sadece tokluk şekeriyle verilmez ki insülin ve şuan değerleriniz gayet normal.
ben insülin kullandığım halde doktorum sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk istedi düzenlemek için
Ben de o markayı kullanıyorum ayrıca arada kalsiyum da alıyorum. OsteocareArkadaşlar daha önce sorduysam kusura bakmayınunutmuş olabilirim. Ben regenesis Max kullanıyorum. Doktora kalsiyum alicakmiyim diye sorunca onda var dedi. Ben içeriğinde göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi
Allah sana bağışlasın senin bebişinde yanında çok şükür sağlığına kilosuna kavuşup kucağına gelecek sabırsız miniğimiz dualarımız sizinle sabır zor ama sabırHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Allah'ım yardım etsin sana da bebişe de, hoş gelmiş. Erken gelmiş ama sağlıkla tutunacak inşallah, dualarım sizinleMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Çok gecmis olsun , sabirla duayla sonu guzel olcak sagsalim kavuşun inşallahMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
rabbim yardımcınız olsun inşallah küvez de her şey çok güzel ilerler sağlıkla bebişde çıkar gelir evinizeMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Evet canikomm gerçekten tutturdun
Geçmiş olsunMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Anlamam aslındaKızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba
bence düzenli takip edin artış vs olursa doktorunuza danışınBende bu yüzden ünsilin lulla İp kullanmamakta kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?