- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.581
Alttaki takvimde 1.400 yazıyor arada bi 100 gram var çok büyük fark yok muz kaşar yumurta bunları yiyebilirsin hepimizin bildiği gibi makinadan makinaya çok fark oluyor belki doğru ölçüm yapamadıKızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba
Allah yardımcınız olsun. İnş tez vakitte sağlıcakla kavuşursunuz. Dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyor olacağızHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Bizim de karın çevresi 10 gün geride, doktor protein ağırlıklı beslenmemi, yumurta, kaşar ve havuç yememi söyledi. Yani ben yediklerimizle ilgili olabileceğini düşünüyorum doktorun bana söylediklerinden sonra.Kızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba
Ay aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diyeDoktora yer olmazsa ne olacak dedim." Olur mu öyle şey " dedi.
Tarıhe 20 ile 24 arası olur dedi. Hazıran yani.
Sağlıcakla gelsinler. Allah herkesin evladını annesine bagislasin
Bende anlayamadımAnlamam aslında
Ama yediklerinle alakalıysa cok saçma geldi bana
olabilir canım biraz vicdan yaptım kendimce dünden beri acaba sağlıklı beslenmiyorum diye olabilir teşekkür ederimAlttaki takvimde 1.400 yazıyor arada bi 100 gram var çok büyük fark yok muz kaşar yumurta bunları yiyebilirsin hepimizin bildiği gibi makinadan makinaya çok fark oluyor belki doğru ölçüm yapamadı
Banada tam 29+0 da 1468 gr gayet iyi demişti. Boyu bir hafta ileri, kilosu aynı, kafası 5 gün geriden geliyordu bir şey demediKızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba
Anladım canım daha fazla dikkat edeceğim artık teşekkür ederimBizim de karın çevresi 10 gün geride, doktor protein ağırlıklı beslenmemi, yumurta, kaşar ve havuç yememi söyledi. Yani ben yediklerimizle ilgili olabileceğini düşünüyorum doktorun bana söylediklerinden sonra.
Allah bebeğinize güç kuvvet sağlık versin inşallah.Merak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Doktorun ölçümüne göre de değişebiliyor demekkiBanada tam 29+0 da 1468 gr gayet iyi demişti. Boyu bir hafta ileri, kilosu aynı, kafası 5 gün geriden geliyordu bir şey demedi
Bende bayramdan sonra gideceğim. Normalde unutmam ama nasıl olduysa dünvalla canım doktor düzenledi.sabah 14 akşam 28 yaptım 1 gün boyunca aç tok ölçüp gönderdim,böyle devam edelim dedi.açlık 92 ydi mesela.ama 2 gündür yüksek çıkıyo dün 116 bu sabah 106 çıktı o da benim helva yememden dolayı oldu.
Dediğin gibi bu aralar akşamları benim de çok uykum geliyor,gerçi akşam tok baktım 148 çıktı.aman diyim atlama sakın şu kalan zamanlar daha da önemli.ben de sabah uyanır uyanmaz başım ağrırsa anlıyorum yükseldiğini.
bi kaç hafta sonra 2-3 gün ölçüm yapıp muayeneye gideceğim zaten,çağırdı doktor
Valla genelde 2 hafta öncesinden geliyorlarAy aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diye
Bende 19 haziran istiyorumValla genelde 2 hafta öncesinden geliyorlar
Yanı 38.hafta.
Ilkinde 1 ocak dedi 28 aralık geldi bebek.
15 gün öncesinden yanı.o yuzden ben o kadar beklemem. 20-22 iyidir:)
Allah nasip ederse tabii ☺bız plan yaparız ama allah bilir gerisini
Tahmin sadece
Kızlar dün benimde kontrolüm vardı 29+0 çok şükür yolunda her şey aslında kiloya vs takılan biri değilim sormam bile doktora kilosunu dün başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesiydi ve baya eskiydi makinesi normalde bebeğin gelişimi hep öndeydi bana başının 29+0 ayaklarının 30+1 ancak karın çapının 28+0 olduğunu bir hafta geriden geldiğini yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi kilosu 1.300 gr dedi sonra da çok önemli değil falan dedi ama bilmediğim için soruyorum haftasından geriye düşmesi benim beslenmemle mi alakalı acaba
19 da ne var kiz?Bende 19 haziran istiyorumseninki sezeryan tarih secebiliyorken 19 haziran yap
Hiç üzmeyin lütfen kendiniziHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Evet 50 gr ilk yüklemede 178 çıktıbence düzenli takip edin artış vs olursa doktorunuza danışın
şeker yüklemesi yapıldı mı?
İnsan kafaya takıyır bende en son 10 gün arayla gitmiştim 100 gram almış diye çok takmıştım doktor normal dediği halde önemli olan sağlıklı olsunlar oğlum 3.300 kilo doğdu benim için iyiydi sarılık oldu 2.800 e düştü sonra hemen toparladı yine tek önemli olan sağlıklı ve zamanlı gelsin aminBende anlayamadım
olabilir canım biraz vicdan yaptım kendimce dünden beri acaba sağlıklı beslenmiyorum diye olabilir teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?