Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alttaki takvimde 1.400 yazıyor arada bi 100 gram var çok büyük fark yok muz kaşar yumurta bunları yiyebilirsin hepimizin bildiği gibi makinadan makinaya çok fark oluyor belki doğru ölçüm yapamadı

Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Allah yardımcınız olsun. İnş tez vakitte sağlıcakla kavuşursunuz. Dualarımız sizinle, güzel haberlerinizi bekliyor olacağız

Bizim de karın çevresi 10 gün geride, doktor protein ağırlıklı beslenmemi, yumurta, kaşar ve havuç yememi söyledi. Yani ben yediklerimizle ilgili olabileceğini düşünüyorum doktorun bana söylediklerinden sonra.

Doktora yer olmazsa ne olacak dedim." Olur mu öyle şey " dedi.
Tarıhe 20 ile 24 arası olur dedi. Hazıran yani.

Sağlıcakla gelsinler. Allah herkesin evladını annesine bagislasin
Ay aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diye

Anlamam aslında
Ama yediklerinle alakalıysa cok saçma geldi bana
Bende anlayamadım
Alttaki takvimde 1.400 yazıyor arada bi 100 gram var çok büyük fark yok muz kaşar yumurta bunları yiyebilirsin hepimizin bildiği gibi makinadan makinaya çok fark oluyor belki doğru ölçüm yapamadı
olabilir canım biraz vicdan yaptım kendimce dünden beri acaba sağlıklı beslenmiyorum diye olabilir teşekkür ederim

Banada tam 29+0 da 1468 gr gayet iyi demişti. Boyu bir hafta ileri, kilosu aynı, kafası 5 gün geriden geliyordu bir şey demedi

Anladım canım daha fazla dikkat edeceğim artık teşekkür ederim

Allah bebeğinize güç kuvvet sağlık versin inşallah.

Bende bayramdan sonra gideceğim. Normalde unutmam ama nasıl olduysa dün bazen benimde 105-110 arasi çıkıyor. Ama genelde 95,96 o bantta. Bende 30 la devam ediyorum akşamları. Gündüz 18. Hadi bakalım az kaldı biraz daha sabır

Ay aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diye
Valla genelde 2 hafta öncesinden geliyorlar
Yanı 38.hafta.
Ilkinde 1 ocak dedi 28 aralık geldi bebek.
15 gün öncesinden yanı.o yuzden ben o kadar beklemem. 20-22 iyidir:)

Allah nasip ederse tabii ☺bız plan yaparız ama allah bilir gerisini
Tahmin sadece

Bende 19 haziran istiyorum seninki sezeryan tarih secebiliyorken 19 haziran yap

Protein ve vitamin alımına dikkat et diye demiştir bence. Direk yediklerinle alakalı olacağını sanmıyorum.
Kilo veren bile var ama maşallah bebek falan gayet iyi. Demek ki çok da etkilemiyor. Bebek alacağını depolardan da alıyor.

Ben oğluma hamileyken çalışıyorum diye şimdi ki gibi her sabah kahvaltı hazırlayıp yumurta, peynir falan yemezdim.
Şimdiki aklım olsa sabah haşlayıp işyerinde olsun yemeye çalışırdım.
Süt içerdim, kuruyemiş yerdim, vitaminleri düzenli içerdim. Ama yine de haksızlık yapmış gibi geliyor evladıma

Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Hiç üzmeyin lütfen kendinizi biliyorum konuşması kolay diye düşünebilirsiniz ama canı sağ olsun gerçekten. Geç olsun güç olmasın

Bende anlayamadım

olabilir canım biraz vicdan yaptım kendimce dünden beri acaba sağlıklı beslenmiyorum diye olabilir teşekkür ederim
İnsan kafaya takıyır bende en son 10 gün arayla gitmiştim 100 gram almış diye çok takmıştım doktor normal dediği halde önemli olan sağlıklı olsunlar oğlum 3.300 kilo doğdu benim için iyiydi sarılık oldu 2.800 e düştü sonra hemen toparladı yine tek önemli olan sağlıklı ve zamanlı gelsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…