- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.601
Burçlardan dolayı galiba19 da ne var kiz?
Calcıday d3 efeevesan 1200 mg yazıyorCanım bende düşünüyorum bir tahlil yaptırmayı. Bu arada ben ilacın hep arkasına bakıyordum şimdi altında gördüm ki varmış kalsiyum.B5 yazan kasiyummus. sen kalsiyumu kaç mg aliyorsun.Eki Görüntüle 3058213
Vlla unutman o kadar normal ki canım,ben de çok unutkan oldum bu aralarBende bayramdan sonra gideceğim. Normalde unutmam ama nasıl olduysa dünbazen benimde 105-110 arasi çıkıyor. Ama genelde 95,96 o bantta. Bende 30 la devam ediyorum akşamları. Gündüz 18. Hadi bakalım az kaldı biraz daha sabır
canım bence sorun yok - 200 + 200 oynamalar olabilir takma bence kafana hem usg aletide çok önemli ... yine de için rahat etsin daha sağlıklı beslenmeye bak kuruyemiş, et balık tavuk, süt yoğurt, kuru meyveler, yumurta, avokado gibi gıdaların daha iyi olduğunu biliyorum..Bende anlayamadım
olabilir canım biraz vicdan yaptım kendimce dünden beri acaba sağlıklı beslenmiyorum diye olabilir teşekkür ederim
İkisinden biri mecbur artık napalımBurçlardan dolayı galibaben ne ikizler nede yengeç seviyorum anlaşamıyorum
Durup durup ağlarsa ben gülerimYengeç olsun.
Kocam kendi gibi biri nasılmış görsün
Çok güzel olmuş sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun aminBayramdan önce odayı bitirdik
Haklısın canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bende üzüldüm bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallahProtein ve vitamin alımına dikkat et diye demiştir bence. Direk yediklerinle alakalı olacağını sanmıyorum.
Kilo veren bile var ama maşallah bebek falan gayet iyi. Demek ki çok da etkilemiyor. Bebek alacağını depolardan da alıyor.
Ben oğluma hamileyken çalışıyorum diye şimdi ki gibi her sabah kahvaltı hazırlayıp yumurta, peynir falan yemezdim.
Şimdiki aklım olsa sabah haşlayıp işyerinde olsun yemeye çalışırdım.
Süt içerdim, kuruyemiş yerdim, vitaminleri düzenli içerdim. Ama yine de haksızlık yapmış gibi geliyor evladıma
Evet takmamaya çalıştım ama size de bi sormak istedim amin canım benim inşallahİnsan kafaya takıyır bende en son 10 gün arayla gitmiştim 100 gram almış diye çok takmıştım doktor normal dediği halde önemli olan sağlıklı olsunlar oğlum 3.300 kilo doğdu benim için iyiydi sarılık oldu 2.800 e düştü sonra hemen toparladı yine tek önemli olan sağlıklı ve zamanlı gelsin amin
Kimi doktor 1. Saat istiyor kimi 2. Saat. Sanırım önemli olan hep aynı saatte yapmak kontrol açısındanWalla ben kaçta başladıysam tekrar aynı saatte ölçüyorum.
Ama burda da okuyorum kimisi 1. Saat kimisi 2. Saat ölçüm yapıyor ..
Ben bayram da hem 1. Saat hem 2. Saat ölçeceğimBaklava börek yiyeceğim için değeri görmek istiyorum .
Lakin bak görsele de ekliyorum , nette de kafa karıştırıcı bilgi var .
Çook teşekkür ederim içim rahatladı gerçektencanım bence sorun yok - 200 + 200 oynamalar olabilir takma bence kafana hem usg aletide çok önemli ... yine de için rahat etsin daha sağlıklı beslenmeye bak kuruyemiş, et balık tavuk, süt yoğurt, kuru meyveler, yumurta, avokado gibi gıdaların daha iyi olduğunu biliyorum..
Tövbeler olsunYengeç olsun.
Ben her türlü insanla anlaşırımDurup durup ağlarsa ben gülerimyengeçler çok duygusal
Ben aksine yengeç olacağı için çok sevinçliyim.Yengeç olsun.
Kadınla erkeği farkli olurmuş öyle derlerBen aksine yengeç olacağı için çok sevinçliyim.
Not:Ben de yengeç burcuyum birazcık
Ben yayım çok duygusallığa gelemiyorum o yüzden korkum annem beni ciddiye almıyor derdimi anlamıyor deyip daha çok ağlıcakBen aksine yengeç olacağı için çok sevinçliyim.
Not:Ben de yengeç burcuyum birazcık
Ben terazıyımBen yayım çok duygusallığa gelemiyorum o yüzden korkum annem beni ciddiye almıyor derdimi anlamıyor deyip daha çok ağlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?