- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.621
burçlara fazla takılmamak lazım genetiği var bu işin daha:)))Ben yayım çok duygusallığa gelemiyorum o yüzden korkum annem beni ciddiye almıyor derdimi anlamıyor deyip daha çok ağlıcak
Öyle deme ya çok etkisi var bence karakter üzerinde:)burçlara fazla takılmamak lazım genetiği var bu işin daha:)))
Aynı benDurup durup ağlarsa ben gülerimyengeçler çok duygusal
peki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)Öyle deme ya çok etkisi var bence karakter üzerinde:)
Evet o da varÖyle deme ya çok etkisi var bence karakter üzerinde:)
Arafta mi kaldın yanipeki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)
Benim de teraziden akrebe geçiş arası. Ama tipik bir teraziyimpeki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)
Bana bir ağlama arkadaşı gelecek demek kiDurup durup ağlarsa ben gülerimyengeçler çok duygusal
Evet çoğu yerde aslan 23 le başlıyor ama bana kalırsa ikisinden de almışım bişeyler:))Arafta mi kaldın yani
İyi de 22 itibariyle yengeç olmuyor mu?
ne yengeç kadar duygusalım ne de aslan kadar öncüyüm,ikisinden de var bişeyler:)))Benim de teraziden akrebe geçiş arası. Ama tipik bir teraziyim
Burcunun özelliğini taşımadığını düşünüyorsan yükselenine bak bir de:)
1847 Gr 42 cm olmuşuz bizdeDoktordan çıktık 1673 gr olmuş minnoş.
Boya bu haftalarda net bisi söylenmez. 35 ile 42 arası deriz dedi.
19 haziranda 37+1 hafta erken bayaBende 19 haziran istiyorumseninki sezeryan tarih secebiliyorken 19 haziran yap
Masallah1847 Gr 42 cm olmuşuz bizdedoktor ikiniz de çok hızlı kilo alıyorsunuz dedi
Aaa sanane yengeç kadar duygusalım ne de aslan kadar öncüyüm,ikisinden de var bişeyler:)))
şimdi yükselen i hesaplarken güneş burcu:yengeç yazıyoo
yükselen de başak
Bende +18 kilodayımMasallah
Benim kiloma bisi demiyor hic
Normal buluyor galiba
Olmaz canım ben yıllardır gidiyorum doktora. 9 senedir. İlk gebeligimden beri. Gebelikte 1. Saat gebe değilsen 2. Saat önemli.Kimi doktor 1. Saat istiyor kimi 2. Saat. Sanırım önemli olan hep aynı saatte yapmak kontrol açısından
aksine kendimle çook barışığım:)))Aaa sana
Kayınvalıdem
Kocam
Görümcem burçları yüklenmişbirbirleriyle hic anlaşamazlar.
Sen de 3 burç olduğuna gore kendinle cok çelişiyorsundur
Sevindim +18 olmanaBende +18 kilodayımçocuğum da bana çekmiş ne yesek yarıyor
Sağlıcakla gelsin insallah ❤Bayramdan önce odayı bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?