- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.641
Ya nedir bu burçlarla alıp veremediği herkesinBen aksine yengeç olacağı için çok sevinçliyim.
Not:Ben de yengeç burcuyum birazcık
22 temmuz ve 23 ağustos arası aslan diyorpeki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)
Bak bakYa nedir bu burçlarla alıp veremediği herkesinBen İkizler burcuyum. Herkes ikizlere öcü gözüyle bakıyor. Yukselenim de yengeç. Ben herkesle anlasirim. İkizler de olsa yengecte olsa fark etmez. Ama başak olmasın bence.
Amin hepimizin bebisleri inşallahSağlıcakla gelsin insallah ❤
Sevindim artı 13 e çünkü ben.... SöylemeyeceğimSevindim +18 olmana
Cunku ben +13 'üm
Sana cevabimSevindim artı 13 e çünkü ben.... Söylemeyeceğim
Ben basagimYa nedir bu burçlarla alıp veremediği herkesinBen İkizler burcuyum. Herkes ikizlere öcü gözüyle bakıyor. Yukselenim de yengeç. Ben herkesle anlasirim. İkizler de olsa yengecte olsa fark etmez. Ama başak olmasın bence.
Alt değil üstün bol olması çirkin durabilirPijamada ben bol seviyorum zaten çok rahat oluyor altı belden düşmedikçe bence sorun yok
Amin , inşallah seninde evladını tez vakitte sana bağışlasınHerkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Ha çok iyi, bunu alayım mademBenimde geçen ay düşük çıkmıştı . @aydost un paylaştığını kullandım 1 ay , şimdi sonucu aldım 2 katına çıkmış gayet iyi dedi doktor .
Bende bunu kullanıyorum 1 ayda 2 katına çıkmış .
Çok güzel düzenli olmuş . Sağlıcakla kullansınlar
Hemen temmuz grubunu terketDoktora yer olmazsa ne olacak dedim." Olur mu öyle şey " dedi.
Tarıhe 20 ile 24 arası olur dedi. Hazıran yani.
Sağlıcakla gelsinler. Allah herkesin evladını annesine bagislasin
37 gorebilecek olmam bile mucize19 haziranda 37+1 hafta erken baya
Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Böyle diyorsun diyorsun bebişin sana inat 42de doğacak bak37 gorebilecek olmam bile mucizefazla gece kalmasin yeter 37 ben 40-42 bekleyemem sıkıldım zaten
Haahahhahshsa iste o zaman isteyerek sezeryan olurumBöyle diyorsun diyorsun bebişin sana inat 42de doğacak bak
Oooh maşallah tospiiiiiikkkDoktordan çıktık 1673 gr olmuş minnoş.
Boya bu haftalarda net bisi söylenmez. 35 ile 42 arası deriz dedi.
10 altı kilo alanları kaale almıyorum
Sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değilHaahahhahshsa iste o zaman isteyerek sezeryan olurumkeyfinimi bekleyecem babasi kiliklinin
Bende10 altı kilo alanları kaale almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?