Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah öyle doğru söylemişsin ki olmayanı bile anksiyete krizine sokarlar bazen kendimi evham yaparken buluyorum ve kızıyorum

Olmaz canım ben yıllardır gidiyorum doktora. 9 senedir. İlk gebeligimden beri. Gebelikte 1. Saat gebe değilsen 2. Saat önemli.
Bana verilen gebelik şekeri klavuzunda 1. Saat veya 2. Saat yazıyor. Diyabet hemşiresi belirtti bazı Dr lar 1 bazıları 2. Saat istiyor diye hatta not almışlardı hangi doktorun kaçıncı saat istediğini. Sonra emin olmak için doktorumu arayıp sordu kaçıncı saat istiyorsunuz siz diye.

Kızlar bu arada doktoruma hastane çantamı sordum. Mutlaka istediği neler var neyi getirmeme gerek yok diye
İki penye 1 müslin battaniye
İki takım hastane çıkışı kıyafetleri
Ağız bezi
Bana iki takım gecelik veya pijama
İç çamaşırı ve
Depend getirmemi istedi.
Emzik,biberon ve mama getirme mama lazım olursa burda şırıngayla veriyor hemşireler dedi.

Bu yaşımda dedeler gibi horlamaya başladım. Dün resmen kendi sesime uyandım ins gecicidir.
Aynı durum bende de var Eşim çok sakin sessiz yattığım için normalde... Bu dönemdeki dönmelerim ve horlamam, burunden fülüt seslerim onu çok rahatsız ediyor... Nası çözüm bulacağım bilmiyorum nefeste alamıyorum

Ayy ben de çoğunlukla bir şey sormak için giriyorum , kaybolmamak için bol bol yazayım bari.
Olumsuzluklara ben de kapalıyım artık, dizileri bile izlemiyorum etkilenmeyeyim diye.

Ehehhe kaç kaç vuracak seni

Kız böyle diyin diyon kafam karışıyor benim çevremde kim varsa 40 41.haftasinda doğurdu genelde.bu bebelerin işine belli olmuyor galiba
Aynen hiç belli olmaz canim. Ama %80 i zamanında önce gelir der doktorlar.
%20 lik kesim onlar galiba.

Aman 38 . Hafta gelsin yeter

Hiç ikizler tanımadım fikrim yok ama yengeç daha naif oluyo diye yengeç olucak çocuğum diye sevindimben de akreple hiç anlaşamam

Kızlar selamm,
Ben de doktordan çıktım şimdii. 28+6 ama 30 haftalık gibi dedi. Kilo 1.558 boy 39 cm ondan önce de diyetisyen randevum vardı kilo vermişim ama açacaklar biraz diyeti, doktor da öyle önerdi.
Maşallah Benim bebişin kilosu da yakın... Bende hamileliğin başında 6 7 kilo verdiğim için(Önceki kürtajda kullandığım ilaçlarla 50'den 65/67 ye çıkmıştım birkaç haftada) 63 kiloyum, doktor bebek alıyor sorun yok dedi. Olmam gereken kilodan kilolu, hamileliğe başladığım kilodan zayıfım Birbirimize baya yakın gidiyoruz, doktor doğum zamanıyla ilgili bir şey dedi mi? Benimki bayramda bizi dürtecek gibi bu hanım kız dedi 11 Temmuz Düğün tarihimiz, sezeryan olursa o güne denk gelir mi acaba diye düşünüyorum
Ay aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diye
Bana da bayram gibi dedi bende merak ediyorum, kuzenime 9 temmuz sezeryan tarihi verdiler benden birkaç hafta sonradan geldiği halde
Kızlar cok şükür bugun ki nst de sancılar baya baya azalmıştı . Benimki yorgunluk kaynaklı imiş artık bol bol dinlenecegiz
NST'ye rutin olarak ne zaman girilmeye başlanması gerekiyor? Doktorum birşey demedi henüz bu konuda sizin yorumunuzu görünce merak ettim Arada kasılmalar ve taş gibi oluyo karnım bu haftadan bende yaptırsam mi diye düşünüyorum ama sabırsız mıyım yoksa normal mi bu durum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…