- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.661
Oyle tabiki benmki sabirsizliktan simdiden bizi pervane ediyorlar peslerine tabiki onlarin keyiflerine kaldikSağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil
SenAlt değil üstün bol olması çirkin durabilir
Amin , inşallah seninde evladını tez vakitte sana bağışlasın
Ha çok iyi, bunu alayım madem
Hemen temmuz grubunu terket
Ah öyle doğru söylemişsin kiÖnceki gebeliğimdeki topik benim de çok pozitif ve samimiydi. Hiç buradaki gibi anksiyetik senaryolar olmazdı. Kimse kimseyi hor görmezdi.
Sadece işi düşünce, bir şey sormak için selam verenler vardı ama onlarla da zamanla mesafe arttı kaybolup gittiler.
Hala özelde görüştüğüm arkadaşlarım var. Kaç defa biraraya geldik, bebekleri beraber fotiledik
Benim de ilk gebeliğim düşük oldu. Ama ne ikincide ne de şimdi kendimi ve başka gebeleri rahatsız etmedim. Tuhafıma gitse de sürekli olumsuz düşünüp yansıtanları ciddiye almamaya çalışıyorum artık..
Bana verilen gebelik şekeri klavuzunda 1. Saat veya 2. Saat yazıyor. Diyabet hemşiresi belirtti bazı Dr lar 1 bazıları 2. Saat istiyor diye hatta not almışlardı hangi doktorun kaçıncı saat istediğini. Sonra emin olmak için doktorumu arayıp sordu kaçıncı saat istiyorsunuz siz diye.Olmaz canım ben yıllardır gidiyorum doktora. 9 senedir. İlk gebeligimden beri. Gebelikte 1. Saat gebe değilsen 2. Saat önemli.
Olsa olsa temmuz başı olur yahu temmuz dan önce olmaz diye düşünüyorum Allah bilir tabiSen
Normal doğum düşünsen bile temmuz 20 mi mi sanıyorsun dogumu
Aynı durum bende de varBu yaşımda dedeler gibi horlamaya başladım. Dün resmen kendi sesime uyandımins gecicidir.
Ayy ben de çoğunlukla bir şey sormak için giriyorum , kaybolmamak için bol bol yazayım bari.Önceki gebeliğimdeki topik benim de çok pozitif ve samimiydi. Hiç buradaki gibi anksiyetik senaryolar olmazdı. Kimse kimseyi hor görmezdi.
Sadece işi düşünce, bir şey sormak için selam verenler vardı ama onlarla da zamanla mesafe arttı kaybolup gittiler.
Hala özelde görüştüğüm arkadaşlarım var. Kaç defa biraraya geldik, bebekleri beraber fotiledik
Benim de ilk gebeliğim düşük oldu. Ama ne ikincide ne de şimdi kendimi ve başka gebeleri rahatsız etmedim. Tuhafıma gitse de sürekli olumsuz düşünüp yansıtanları ciddiye almamaya çalışıyorum artık..
Allah bilirOlsa olsa temmuz başı olur yahu temmuz dan önce olmaz diye düşünüyorum Allah bilir tabi
Oh ya sonunda dişine layık bir hamişBende +18 kilodayımçocuğum da bana çekmiş ne yesek yarıyor
Ehehhe kaç kaç vuracak seni
Kız böyle diyin diyon kafam karışıyor benimSen
Normal doğum düşünsen bile temmuz 20 mi mi sanıyorsun dogumu
Aynen hiç belli olmaz canim. Ama %80 i zamanında önce gelir der doktorlar.Ehehhe kaç kaç vuracak seni
Kız böyle diyin diyon kafam karışıyor benimçevremde kim varsa 40 41.haftasinda doğurdu genelde.bu bebelerin işine belli olmuyor galiba
İnsan ister istemez etkileniyor degil mi?Ah öyle doğru söylemişsin kiolmayanı bile anksiyete krizine sokarlar bazen kendimi evham yaparken buluyorum ve kızıyorum
Bayramın ikinci üçüncü gibi de düz +20 oluruz bizOh ya sonunda dişine layık bir hamiş
+20
Bencede 38 iyi gibiAynen hiç belli olmaz canim. Ama %80 i zamanında önce gelir der doktorlar.
%20 lik kesim onlar galiba.
Aman 38 . Hafta gelsin yeter
İnşallahBencede 38 iyi gibihayırlısı bakalım
Evet! rüzgar esti bebek üşütmüş müdür diye soracaklar bir günİnsan ister istemez etkileniyor degil mi?
Hiç ikizler tanımadım fikrim yok ama yengeç daha naif oluyo diye yengeç olucak çocuğum diye sevindimYa nedir bu burçlarla alıp veremediği herkesinBen İkizler burcuyum. Herkes ikizlere öcü gözüyle bakıyor. Yukselenim de yengeç. Ben herkesle anlasirim. İkizler de olsa yengecte olsa fark etmez. Ama başak olmasın bence.
Eşim de bana sen aslan burcunu tasiyosun der baskı kurmayi çok seviyomusum22 temmuz ve 23 ağustos arası aslan diyor
MaşallahKızlar selamm,
Ben de doktordan çıktım şimdii. 28+6 ama 30 haftalık gibi dedi. Kilo 1.558 boy 39 cmondan önce de diyetisyen randevum vardı kilo vermişim ama açacaklar biraz diyeti, doktor da öyle önerdi.
Bana da bayram gibi dedi bende merak ediyorum, kuzenime 9 temmuz sezeryan tarihi verdiler benden birkaç hafta sonradan geldiği haldeAy aramızda 3 gün var ama bana 1 temmuz dedi. Bende bi şüphe etmiştim ilk doğum olacak erken mi olur geç mi olur diye
NST'ye rutin olarak ne zaman girilmeye başlanması gerekiyor? Doktorum birşey demedi henüz bu konuda sizin yorumunuzu görünce merak ettimKızlar cok şükür bugun ki nst de sancılar baya baya azalmıştı . Benimki yorgunluk kaynaklı imiş artık bol bol dinlenecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?