- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.681
Genelde 22 temmuz sabahı doğan yemgeç,Eşim de bana sen aslan burcunu tasiyosun der baskı kurmayi çok seviyomusum
Size burun bandı, eşinize kulak tıkacıAynı durum bende de varEşim çok sakin sessiz yattığım için normalde... Bu dönemdeki dönmelerim ve horlamam, burunden fülüt seslerim onu çok rahatsız ediyor... Nası çözüm bulacağım bilmiyorum nefeste alamıyorum
23 temmuz sabah 10 da dogmusumGenelde 22 temmuz sabahı doğan yemgeç,
Akşamından sonra aslan derler
Bende sabah 9da doğmuşumtam bir yengecim
Burun bandı denedim hiç mi etki etmezSize burun bandı, eşinize kulak tıkacı
Doktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyorMaşallahBenim bebişin kilosu da yakın... Bende hamileliğin başında 6 7 kilo verdiğim için(Önceki kürtajda kullandığım ilaçlarla 50'den 65/67 ye çıkmıştım birkaç haftada) 63 kiloyum, doktor bebek alıyor sorun yok dedi. Olmam gereken kilodan kilolu, hamileliğe başladığım kilodan zayıfım Birbirimize baya yakın gidiyoruz, doktor doğum zamanıyla ilgili bir şey dedi mi? Benimki bayramda bizi dürtecek gibi bu hanım kız dedi 11 Temmuz Düğün tarihimiz, sezeryan olursa o güne denk gelir mi acaba diye düşünüyorum
Bana da bayram gibi dedi bende merak ediyorum, kuzenime 9 temmuz sezeryan tarihi verdiler benden birkaç hafta sonradan geldiği halde
NST'ye rutin olarak ne zaman girilmeye başlanması gerekiyor? Doktorum birşey demedi henüz bu konuda sizin yorumunuzu görünce merak ettimArada kasılmalar ve taş gibi oluyo karnım bu haftadan bende yaptırsam mi diye düşünüyorum ama sabırsız mıyım yoksa normal mi bu durum anlamadım
Ama dediğin gibi yükselen flnda etkiliyo insanı baya23 temmuz sabah 10 da dogmusumburcum netleşti o zaman,aslan
Benimki 3 hafta sonra gel dedi. Nts den bahsetmedi hicDoktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor
Biz sezeryan düşündüğümüz için nts ye bağlamasına gerek varmı bi sorun yoksaBenimki 3 hafta sonra gel dedi. Nts den bahsetmedi hic
Canim sezeryan düşünüyoruz diye bize bisi olmaz mı sanıyorsunBiz sezeryan düşündüğümüz için nts ye bağlamasına gerek varmı bi sorun yoksagünü geldiğinde gitmicekmiyiz
Ne biliyim sezrryan düşünenleri etrafımda hiç nts bağlandığını görmedim gerçi dediğin gibi erken sancı gelme olasılığı olabilir bakalım ben gittğimde ne dicek belki benide 1-2 hafta kontlere çağırır düşürür zamanlarıCanim sezeryan düşünüyoruz diye bize bisi olmaz mı sanıyorsun
Sancı kontrolü yapacak .
Ama bisi demezse ben de demem. Nts benim için aşırı sıkıcı 1 kez girdim sadece.
Zaten baktığında az çok anlıyordur bısılerı
Benim doktorum nst ye normalde 34 ten sonra alacaktı ama bnde sancı , basınç hissi olunca nst ile degerlendirmek istediMaşallahBenim bebişin kilosu da yakın... Bende hamileliğin başında 6 7 kilo verdiğim için(Önceki kürtajda kullandığım ilaçlarla 50'den 65/67 ye çıkmıştım birkaç haftada) 63 kiloyum, doktor bebek alıyor sorun yok dedi. Olmam gereken kilodan kilolu, hamileliğe başladığım kilodan zayıfım Birbirimize baya yakın gidiyoruz, doktor doğum zamanıyla ilgili bir şey dedi mi? Benimki bayramda bizi dürtecek gibi bu hanım kız dedi 11 Temmuz Düğün tarihimiz, sezeryan olursa o güne denk gelir mi acaba diye düşünüyorum
Bana da bayram gibi dedi bende merak ediyorum, kuzenime 9 temmuz sezeryan tarihi verdiler benden birkaç hafta sonradan geldiği halde
NST'ye rutin olarak ne zaman girilmeye başlanması gerekiyor? Doktorum birşey demedi henüz bu konuda sizin yorumunuzu görünce merak ettimArada kasılmalar ve taş gibi oluyo karnım bu haftadan bende yaptırsam mi diye düşünüyorum ama sabırsız mıyım yoksa normal mi bu durum anlamadım
Ben 2 ayda bi gidiyorumDr beni artık iki haftada bir görecek kizlar siz hâlâ ayda bir ya da üç haftada bir mi gidiyorsunuz??
Ben normalde 2 haftada bir gidiyordum haftada bire dusurdu 32 hafta itibariyleDr beni artık iki haftada bir görecek kizlar siz hâlâ ayda bir ya da üç haftada bir mi gidiyorsunuz??
Kiz iyi çatlamıyorsunBen 2 ayda bi gidiyorummayıs ortasıgibi gidicem, sonra çoğaltırım kontrolleri sanırım
Senin haftan benden önde normal tabi canımBen normalde 2 haftada bir gidiyordum haftada bire dusurdu 32 hafta itibariyle
Bakma aslında çatlıyorumdaaaaa merak ediyorum ama sırf hastane ortamı sevmediğim içinKiz iyi çatlamıyorsun
Cok garipsedim gerçekten 2 ayrı dahiliye doktoruna gidiyorum. 2 tane diyabet hemsirem var. Bu ikinci gebelik diyabetim. 2. Saatte hiç duymadım.Bana verilen gebelik şekeri klavuzunda 1. Saat veya 2. Saat yazıyor. Diyabet hemşiresi belirtti bazı Dr lar 1 bazıları 2. Saat istiyor diye hatta not almışlardı hangi doktorun kaçıncı saat istediğini. Sonra emin olmak için doktorumu arayıp sordu kaçıncı saat istiyorsunuz siz diye.
Kardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.Bak bak
Kendı burçlarını savunuyor
Başka burca laf ediyor
İşte başağı ozetledim sen nasılsın bilemedigim için bir şey diyemiyorumBen basagimdaha doğrusu yükselen başak, burcum aslan
İkizlere yok yere iftira atıyorlar. İki yüzlü olur diye. Hiç alakası yok sadece çok yönlü belki biraz çift kişilikli olurlar. Yani seni hic sıkmazlar. Değişkenlerdir ve konuskanlardir. Ayrıca ikizlerin gezegeni zekanın sembolüdür.Hiç ikizler tanımadım fikrim yok ama yengeç daha naif oluyo diye yengeç olucak çocuğum diye sevindimben de akreple hiç anlaşamam
Bana da 3 hafta sonra gel dediBen 2 ayda bi gidiyorummayıs ortasıgibi gidicem, sonra çoğaltırım kontrolleri sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?