Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Size burun bandı, eşinize kulak tıkacı

Size burun bandı, eşinize kulak tıkacı
Burun bandı denedim hiç mi etki etmez Eşimin çok hafif uykusu var, sanırım son aylarda bize yatak ayırma gözüküyor

Aaaa bu arada aynı gündeyiz Artık sizi sıkı sıkı takip etmeliyim ahahaha bebişiniz nasıl? Rabbim güzel bir doğum nasip etsin şimdiden

Doktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor

Biz sezeryan düşündüğümüz için nts ye bağlamasına gerek varmı bi sorun yoksa günü geldiğinde gitmicekmiyiz
Canim sezeryan düşünüyoruz diye bize bisi olmaz mı sanıyorsun
Sancı kontrolü yapacak .

Ama bisi demezse ben de demem. Nts benim için aşırı sıkıcı 1 kez girdim sadece.

Zaten baktığında az çok anlıyordur bısılerı

Ne biliyim sezrryan düşünenleri etrafımda hiç nts bağlandığını görmedim gerçi dediğin gibi erken sancı gelme olasılığı olabilir bakalım ben gittğimde ne dicek belki benide 1-2 hafta kontlere çağırır düşürür zamanları

Benim doktorum nst ye normalde 34 ten sonra alacaktı ama bnde sancı , basınç hissi olunca nst ile degerlendirmek istedi

Cok garipsedim gerçekten 2 ayrı dahiliye doktoruna gidiyorum. 2 tane diyabet hemsirem var. Bu ikinci gebelik diyabetim. 2. Saatte hiç duymadım. Geçen birine daha doktor 2. Saat demiş şaşırdım.

Bak bak
Kendı burçlarını savunuyor
Başka burca laf ediyor
Kardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
Sürekli telase ve olumsuz.
Ben basagim daha doğrusu yükselen başak, burcum aslan
İşte başağı ozetledim sen nasılsın bilemedigim için bir şey diyemiyorum
Hiç ikizler tanımadım fikrim yok ama yengeç daha naif oluyo diye yengeç olucak çocuğum diye sevindimben de akreple hiç anlaşamam
İkizlere yok yere iftira atıyorlar. İki yüzlü olur diye. Hiç alakası yok sadece çok yönlü belki biraz çift kişilikli olurlar. Yani seni hic sıkmazlar. Değişkenlerdir ve konuskanlardir. Ayrıca ikizlerin gezegeni zekanın sembolüdür. Benim Yukselenim yengeç olduğu için ikisinin ortasıyim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…