- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.701
Aslında haftana göre yine çok demiş baksana yıldıza bile 2 haftaya düşürmüş o senden sonraBana da 3 hafta sonra gel dedi
Doktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor
Bana da 15-16 gibi gel dedi. 32. Hafta cisabilir raporu verecek diye düşündüm. Ama Nst lafı gecmedi hiç. Neyse gidince görürüz artıkBenimki 3 hafta sonra gel dedi. Nts den bahsetmedi hic
Sen de 32. Haftada git benceAslında haftana göre yine çok demiş baksana yıldıza bile 2 haftaya düşürmüş o senden sonraHer doktor ayrı demekki
Yengeç olsun.
Kocam kendi gibi biri nasılmış görsün
peki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)
Ben yengecim ama esim ikizler gercekten bazen cok tatli hos sohbet ederken sebepsiz sinirlenebiliyor aglarken gulmeye baslayabiliyor oglumda ikizler olsun istiyorum cunku iyi kotu bir ikizlerle anladiyorum ama bir yengecle anlasamayabilirim yani kendimden bi tane daha olsun istemem sahsenKardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
Sürekli telase ve olumsuz.
İşte başağı ozetledim sen nasılsın bilemedigim için bir şey diyemiyorum
İkizlere yok yere iftira atıyorlar. İki yüzlü olur diye. Hiç alakası yok sadece çok yönlü belki biraz çift kişilikli olurlar. Yani seni hic sıkmazlar. Değişkenlerdir ve konuskanlardir. Ayrıca ikizlerin gezegeni zekanın sembolüdür.Benim Yukselenim yengeç olduğu için ikisinin ortasıyim diyebilirim.
Bende basagim, ama öyle hiç dediğin gibi titiz vs değilimKardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
İkizlere yok yere iftira atıyorlar. İki yüzlü olur diye. Hiç alakası yok sadece çok yönlü belki biraz çift kişilikli olurlar. Yani seni hic sıkmazlar. Değişkenlerdir ve konuskanlardir. Ayrıca ikizlerin gezegeni zekanın sembolüdür.Benim Yukselenim yengeç olduğu için ikisinin ortasıyim diyebilirim.
Valla ben 24+6 da şeker yüklemesi için gittiğimde şeker yüksek çıkınca artık 2hafta da bir geleceksiniz dedi . Çalıştığımdan dolayı ara tatilden 32ye kadar rapor alacağım için taaa 9 mayısa almıştım randevumu bayram dönüşü rapor yazdırırım diyeDr beni artık iki haftada bir görecek kizlar siz hâlâ ayda bir ya da üç haftada bir mi gidiyorsunuz??
Aynen tam ozman oluyo zaten mayıs ortası 32. Haftaya denk geliyoSen de 32. Haftada git bence
HarikasinKardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
Işte o yüzden sadece burca takılmamak lazım.genetik var bu işin icinde aile ortamı yetiştirilme tarzı vs vs uzar giderBen boğa burcuyum yengeçle baya iyi anlaşırım.
İkizler burcunu hiç sevmem. Depresyona çok yatkınlar
Oğlum yengeç burcu. Kızım da öyle olacak gibi
Buz gibi aslansın işte
Ama doğum haritası denen bir şey var. Yükseleni, ay burcu, gezegen geçişleri falan derken karakter buradan farkediyor.
Ama mesela ilginçtir aynı zamanda doğan ikiz çocukların karakterleri tam zıt olur
Benim doktor kendi veriyo randevuyu hep 5 haftada birBen 2 ayda bi gidiyorummayıs ortasıgibi gidicem, sonra çoğaltırım kontrolleri sanırım
Aynen çalışıyosun hala dimiBenim doktor kendi veriyo randevuyu hep 5 haftada birhaftaya cumartesi randevum.ondan sonra her türlü 32.haftada gideceğim çünkü rapor almam lazım
Valla bilemiyorum benim doktorum da 1. Saat istediCok garipsedim gerçekten 2 ayrı dahiliye doktoruna gidiyorum. 2 tane diyabet hemsirem var. Bu ikinci gebelik diyabetim. 2. Saatte hiç duymadım.Geçen birine daha doktor 2. Saat demiş şaşırdım.
Aa evet harika denk gelmişBurun bandı denedim hiç mi etki etmezEşimin çok hafif uykusu var, sanırım son aylarda bize yatak ayırma gözüküyor
Aaaa bu arada aynı gündeyizArtık sizi sıkı sıkı takip etmeliyim ahahaha bebişiniz nasıl? Rabbim güzel bir doğum nasip etsin şimdiden
Ben bayramdan sonra bir gitmeyi düşünüyorum doktora ona göre soracağım. Doktorum uzak olduğu için devlet hastanesinde nts ye gireceğim. Devlet hastanesindeki ebe ne zaman derse doktorun gel acilden kayıt açtır dedi... Kasıklarımda hafif ağrı ve karnımda uyuşma sertleşme oluyo daha önce hamile olmadığım için normal mi değil mi anlayamıyorumDoktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor
Sonuç ne çıktı? Hafif sancı, uyuşma karında sertleşme oluyor bende de yakın zamanda girsem mi diye merak ediyorum.Benim doktorum nst ye normalde 34 ten sonra alacaktı ama bnde sancı , basınç hissi olunca nst ile degerlendirmek istedi
Ben bir normal dr a bir de perinatologa gittigim için iki haftada bir oluyurDr beni artık iki haftada bir görecek kizlar siz hâlâ ayda bir ya da üç haftada bir mi gidiyorsunuz??
Tam ozetteki gibiyim. Bazen kendime bile tahammülum olmuyorKardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
Sadece olabildiğince olumluyumdurKardeşim başak çok düzenli çok titiz her şeyi kafaya takip evham yapıyor. Oluruna bırakmak yok. Onu sakinlestirmekle geçiyor ömrüm.
Bizde bazı sorunlar çıktı beyninde kist vs varmış ama çok şükür kaybolduAa evet harika denk gelmişçok şükür her şey yolunda en son 28+2 de gitmiştim 1147 gramdi. Boyunu sormamisim. Ama en az 36-37 olmuştur diye düşündüm ins sizin bebegin de keyfi yerindedir. İns tum topic süper doğumlar yapsin ve sağlıkla kucaklasin yavru kuslarini
Bende öyle yapıyodum bu aya kadar... Kendi doktoruma artık gitmiyorum profesör bülent duran var ada tıpta onunla doğuma kadar devam etme kararı aldım. İnşallah hayırlı doğum olur.Ben bir normal dr a bir de perinatologa gittigim için iki haftada bir oluyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?