Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor

Benimki 3 hafta sonra gel dedi. Nts den bahsetmedi hic
Bana da 15-16 gibi gel dedi. 32. Hafta cisabilir raporu verecek diye düşündüm. Ama Nst lafı gecmedi hiç. Neyse gidince görürüz artık

Yengeç olsun.
Kocam kendi gibi biri nasılmış görsün

Ben boğa burcuyum yengeçle baya iyi anlaşırım.
İkizler burcunu hiç sevmem. Depresyona çok yatkınlar
Oğlum yengeç burcu. Kızım da öyle olacak gibi

peki benim burcum ne 23 temmuz :)))aslan desen değil yengeç desen değil tam geçiste doğmuşum:)

Buz gibi aslansın işte
Ama doğum haritası denen bir şey var. Yükseleni, ay burcu, gezegen geçişleri falan derken karakter buradan farkediyor.
Ama mesela ilginçtir aynı zamanda doğan ikiz çocukların karakterleri tam zıt olur

Ben yengecim ama esim ikizler gercekten bazen cok tatli hos sohbet ederken sebepsiz sinirlenebiliyor aglarken gulmeye baslayabiliyor oglumda ikizler olsun istiyorum cunku iyi kotu bir ikizlerle anladiyorum ama bir yengecle anlasamayabilirim yani kendimden bi tane daha olsun istemem sahsen

Bende basagim, ama öyle hiç dediğin gibi titiz vs değilim hatta temizliği hiç sevmem mecburiyetten yapıyorum kafama öyle kolay kolay biseyde takmam hiç taşımıyorum özelliklerini pek inanmıyorum da dolayısıyla kendim böyle olunca burçlarin doğruluğuna

Dr beni artık iki haftada bir görecek kizlar siz hâlâ ayda bir ya da üç haftada bir mi gidiyorsunuz??
Valla ben 24+6 da şeker yüklemesi için gittiğimde şeker yüksek çıkınca artık 2hafta da bir geleceksiniz dedi . Çalıştığımdan dolayı ara tatilden 32ye kadar rapor alacağım için taaa 9 mayısa almıştım randevumu bayram dönüşü rapor yazdırırım diye Yani bundan sonra 2haftada bir hastanede olacağım

Harikasin

Işte o yüzden sadece burca takılmamak lazım.genetik var bu işin icinde aile ortamı yetiştirilme tarzı vs vs uzar gider

Aa evet harika denk gelmiş çok şükür her şey yolunda en son 28+2 de gitmiştim 1147 gramdi. Boyunu sormamisim. Ama en az 36-37 olmuştur diye düşündüm ins sizin bebegin de keyfi yerindedir. İns tum topic süper doğumlar yapsin ve sağlıkla kucaklasin yavru kuslarini

Doktorum beni dün o konuda bilgilendirdi, 2 hafta sonra yani 32. Haftada gideceğim ve nts başlayacakmış direk ona girip ordan yanına gideceğim artık ve kontroller haftalığa düşüyor
Ben bayramdan sonra bir gitmeyi düşünüyorum doktora ona göre soracağım. Doktorum uzak olduğu için devlet hastanesinde nts ye gireceğim. Devlet hastanesindeki ebe ne zaman derse doktorun gel acilden kayıt açtır dedi... Kasıklarımda hafif ağrı ve karnımda uyuşma sertleşme oluyo daha önce hamile olmadığım için normal mi değil mi anlayamıyorum
Benim doktorum nst ye normalde 34 ten sonra alacaktı ama bnde sancı , basınç hissi olunca nst ile degerlendirmek istedi
Sonuç ne çıktı? Hafif sancı, uyuşma karında sertleşme oluyor bende de yakın zamanda girsem mi diye merak ediyorum.

Tam ozetteki gibiyim. Bazen kendime bile tahammülum olmuyor aslan da kalsaydim iyiydi

Sadece olabildiğince olumluyumdur

Bugün eğitimde birşey duydum.

Bebek kıyafetleri her yıkamadan sonra ütülenmeliymiş 6 ay kadar. Yani ağız bezinden çorabına kadar herşey.

İlk başta ütü olacak, sonrasını hiç düşünmemiştim. Ne kadar süre ütü işlemini yaptınız anneler?

Bizde bazı sorunlar çıktı beyninde kist vs varmış ama çok şükür kayboldu Şuan iyi gidiyoruz çok şükür hafif ağrılar sancılar oluyor... 22 Nisanda gittim bende 1025 gram 37-38 cm boyu var demişti
Ben bir normal dr a bir de perinatologa gittigim için iki haftada bir oluyur
Bende öyle yapıyodum bu aya kadar... Kendi doktoruma artık gitmiyorum profesör bülent duran var ada tıpta onunla doğuma kadar devam etme kararı aldım. İnşallah hayırlı doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…