- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.721
Bütün kıyafetleri yıkadığım için bütün günümü aldıBugün eğitimde birşey duydum.
Bebek kıyafetleri her yıkamadan sonra ütülenmeliymiş 6 ay kadar. Yani ağız bezinden çorabına kadar herşey.
İlk başta ütü olacak, sonrasını hiç düşünmemiştim. Ne kadar süre ütü işlemini yaptınız anneler?
Gayet güzel önemli olan sana güzel gelmesiKizlaaar ÇİÇEK ismi sizce nasıl???
Oh çok şükür kaybolmuş bileBizde bazı sorunlar çıktı beyninde kist vs varmış ama çok şükür kaybolduŞuan iyi gidiyoruz çok şükür hafif ağrılar sancılar oluyor... 22 Nisanda gittim bende 1025 gram 37-38 cm boyu var demişti
Bende öyle yapıyodum bu aya kadar... Kendi doktoruma artık gitmiyorum profesör bülent duran var ada tıpta onunla doğuma kadar devam etme kararı aldım. İnşallah hayırlı doğum olur.
O toplandığı için oluyor sanıırm, benimde hep oluyo toplanıyo bi yerde taş gibi oluyo, sonra oynuyprum orayala hemen değişiyorBu arada ben ayaga kalkinca karnım sertlesiyor. Bazen bebek diyorum bazen baya taş gibi oluyor hala hemen yatiyorum. Hep böyle mi olucak ya. Rahatsiz edici oluyor. Sancı agri sızı yok sadece gerilme hissi var
Ben sabahları kendime salata yapıyorum onun içine zeytinyağını basıyorum o şekilde tuvalet isini biraz yoluna koydum canımZeytinyagı icmeyi denemedim içim gıciklanıyor bi hoş oluyorum onu icince
Ama cok garip hissediyorum ya sep sert oluyor rahatsz edici bi his ne yalan söyleyim. Bazen tam ortada toplaniyor heralde rahmim toplaniyor gibi geliyor banaO toplandığı için oluyor sanıırm, benimde hep oluyo toplanıyo bi yerde taş gibi oluyo, sonra oynuyprum orayala hemen değişiyor
BeenKızlar ya ayak tabanı ağrıyan var mi beni deli ediyor zorluyor vallahi
Bugün eğitimde birşey duydum.
Bebek kıyafetleri her yıkamadan sonra ütülenmeliymiş 6 ay kadar. Yani ağız bezinden çorabına kadar herşey.
İlk başta ütü olacak, sonrasını hiç düşünmemiştim. Ne kadar süre ütü işlemini yaptınız anneler?
İdrar da enfeksiyon olmadığına eminmisin canım, benimde son tahlilimde lökosit erikrosit vs hepsi olması gereken aralikdaydi mesela ben yok sandım.sonra doktor bakınca lökosit esteraz yada lökosit leu diye birsey var mesela onunda negatif olması lazımmış benimki 2+ yazıyordu.oda enfeksiyon var demekmiş.sase vermisdi kullandım.oyle bişey mi varki acaba. Hatta bak atayım gorseliniBenim idrarda falan enfeksiyon olmadığı halde dr bana dün kontrol sonrası madem böbrek büyümesi var mutlaka enfeksiyon olur bebeği etkilemesin diye antibiyotik vereceğim dedi . Kan idrar tahlili istedi çıktı mesaj attım temiz ama yine de kullan dedi bu antibiyotik gebelikte çok mecbur kalmadıkça kullanılmaz diye biliyorum dr a güvenmek istiyorum ama böyle söylemesi de tuhaf geliyor bana ..
Eminim yok canım özellikle sordum idrar temiz ama yine de antibiyotik vereceğim böbrek genişlemesinde çok sık enfeksiyon olur önlem için dedi ama daha enfeksiyon kapmadan sabah akşam 5 gün Antibiyotik vermesi de çok tuhaf geldi mecbur kalmadıkça gebelikte antibiyotik bence riskli diye biliyordum vallahi kafam çok karıştı dr a güven önemli ama..İdrar da enfeksiyon olmadığına eminmisin canım, benimde son tahlilimde lökosit erikrosit vs hepsi olması gereken aralikdaydi mesela ben yok sandım.sonra doktor bakınca lökosit esteraz yada lökosit leu diye birsey var mesela onunda negatif olması lazımmış benimki 2+ yazıyordu.oda enfeksiyon var demekmiş.sase vermisdi kullandım.oyle bişey mi varki acaba. Hatta bak atayım gorselini
Rahatsız ediyolar analarını hemen göbeğini azcık salla dağılıyo,yaramazlık yapınca poposuna vurduğumu düşünüppp gülüyorumAma cok garip hissediyorum ya sep sert oluyor rahatsz edici bi his ne yalan söyleyim. Bazen tam ortada toplaniyor heralde rahmim toplaniyor gibi geliyor banane zaman ayaga kalksam yapiyor o xaman git yat mi demek istiyor nedir
19ile 20 - 31ile 32 nin arasında bir fark yok bence mühim olan sıklık. Çok takılma rakamlaraBen en son 27. Hafta gittim doktor 4 hafta sonra gel dedi. Hep beni tek sayili haftalarda cagirdi bu doktor. Normalde 12 16 20 24 28 32 seklinde gitmesi lazm degil miydi. Ben simdi 31 haftalikken gitcem bayram sonrasina sonra da heralde 2 haftaya düşcek. Doktorum zaten klinik acti hastaneden gidiyor. Sizleri dogurtcam ama dedi sagolsun. Yoksa cok afallayacaktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?