Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bütün kıyafetleri yıkadığım için bütün günümü aldı

Oh çok şükür kaybolmuş bile sağlıkla gelsin hepsi

Ben en son 27. Hafta gittim doktor 4 hafta sonra gel dedi. Hep beni tek sayili haftalarda cagirdi bu doktor. Normalde 12 16 20 24 28 32 seklinde gitmesi lazm degil miydi. Ben simdi 31 haftalikken gitcem bayram sonrasina sonra da heralde 2 haftaya düşcek. Doktorum zaten klinik acti hastaneden gidiyor. Sizleri dogurtcam ama dedi sagolsun. Yoksa cok afallayacaktm

Bu arada ben ayaga kalkinca karnım sertlesiyor. Bazen bebek diyorum bazen baya taş gibi oluyor hala hemen yatiyorum. Hep böyle mi olucak ya. Rahatsiz edici oluyor. Sancı agri sızı yok sadece gerilme hissi var

Bu arada ben ayaga kalkinca karnım sertlesiyor. Bazen bebek diyorum bazen baya taş gibi oluyor hala hemen yatiyorum. Hep böyle mi olucak ya. Rahatsiz edici oluyor. Sancı agri sızı yok sadece gerilme hissi var
O toplandığı için oluyor sanıırm, benimde hep oluyo toplanıyo bi yerde taş gibi oluyo, sonra oynuyprum orayala hemen değişiyor

O toplandığı için oluyor sanıırm, benimde hep oluyo toplanıyo bi yerde taş gibi oluyo, sonra oynuyprum orayala hemen değişiyor
Ama cok garip hissediyorum ya sep sert oluyor rahatsz edici bi his ne yalan söyleyim. Bazen tam ortada toplaniyor heralde rahmim toplaniyor gibi geliyor bana ne zaman ayaga kalksam yapiyor o xaman git yat mi demek istiyor nedir

Benim idrarda falan enfeksiyon olmadığı halde dr bana dün kontrol sonrası madem böbrek büyümesi var mutlaka enfeksiyon olur bebeği etkilemesin diye antibiyotik vereceğim dedi . Kan idrar tahlili istedi çıktı mesaj attım temiz ama yine de kullan dedi bu antibiyotik gebelikte çok mecbur kalmadıkça kullanılmaz diye biliyorum dr a güvenmek istiyorum ama böyle söylemesi de tuhaf geliyor bana ..

7 aylıkken kurutma makinesi alarak ütü işinden kurtuldum
Kurutma makinem olmasaydı daha da ütülerdim herhalde.
Ama 6 aydan daha uzun süre ütüleyen arkadaşlar da vardı..

İdrar da enfeksiyon olmadığına eminmisin canım, benimde son tahlilimde lökosit erikrosit vs hepsi olması gereken aralikdaydi mesela ben yok sandım.sonra doktor bakınca lökosit esteraz yada lökosit leu diye birsey var mesela onunda negatif olması lazımmış benimki 2+ yazıyordu.oda enfeksiyon var demekmiş.sase vermisdi kullandım.oyle bişey mi varki acaba. Hatta bak atayım gorselini

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-18-20-45-09-190_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2022-04-18-20-44-55-137_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu arada önceki gebeliğimde 32.haftadan itibaren her kontrolde NST ye bağlandım.

Ortalama 10-15 günde bir kontrole gidiyordum tabi son zamanlar olduğu için. Yani doktor kontrolde NST isterse panik olmayın hemen

39+4 te doğum başlayana kadar hiç sancım çıkmamıştı

Eminim yok canım özellikle sordum idrar temiz ama yine de antibiyotik vereceğim böbrek genişlemesinde çok sık enfeksiyon olur önlem için dedi ama daha enfeksiyon kapmadan sabah akşam 5 gün Antibiyotik vermesi de çok tuhaf geldi mecbur kalmadıkça gebelikte antibiyotik bence riskli diye biliyordum vallahi kafam çok karıştı dr a güven önemli ama..

Ama cok garip hissediyorum ya sep sert oluyor rahatsz edici bi his ne yalan söyleyim. Bazen tam ortada toplaniyor heralde rahmim toplaniyor gibi geliyor bana ne zaman ayaga kalksam yapiyor o xaman git yat mi demek istiyor nedir
Rahatsız ediyolar analarını hemen göbeğini azcık salla dağılıyo,yaramazlık yapınca poposuna vurduğumu düşünüppp gülüyorum

19ile 20 - 31ile 32 nin arasında bir fark yok bence mühim olan sıklık. Çok takılma rakamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…