- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.741
Anladım canım, böbreklerle ilgili demekki düşündüğü ettiği bişey varki vermiş o zaman.yok yerede sanmıyorum kullandirtsin.gebelikte güvenli antibiyotik de var bayağı muhakak onlardandir zaten verdiği.doktorun vardır kesin birdigiEminim yok canım özellikle sordum idrar temiz ama yine de antibiyotik vereceğim böbrek genişlemesinde çok sık enfeksiyon olur önlem için dedi ama daha enfeksiyon kapmadan sabah akşam 5 gün Antibiyotik vermesi de çok tuhaf geldi mecbur kalmadıkça gebelikte antibiyotik bence riskli diye biliyordum vallahi kafam çok karıştı dr a güven önemli ama..
Peki rahatlatmanin bi yolunu buldun mu ben bulamadımBeentaban kemigi elleyince nasil agriyor agrimayan yerim yok zaten
Ben de 64 kiloyum ve gerçekten bebek almış bütün kiloyuMaşallahBenim bebişin kilosu da yakın... Bende hamileliğin başında 6 7 kilo verdiğim için(Önceki kürtajda kullandığım ilaçlarla 50'den 65/67 ye çıkmıştım birkaç haftada) 63 kiloyum, doktor bebek alıyor sorun yok dedi. Olmam gereken kilodan kilolu, hamileliğe başladığım kilodan zayıfım Birbirimize baya yakın gidiyoruz, doktor doğum zamanıyla ilgili bir şey dedi mi? Benimki bayramda bizi dürtecek gibi bu hanım kız dedi 11 Temmuz Düğün tarihimiz, sezeryan olursa o güne denk gelir mi acaba diye düşünüyorum
Evet soğru canım. Bizim çocuk doktoru 1 yaşına kadar demişti ama ben 9 ay dayanabildim. Çok zor oluyor. Amaç steril etmek. O yüzden geçen de yazdım dikey buharlı ütü aldım sırf bu iş içinBugün eğitimde birşey duydum.
Bebek kıyafetleri her yıkamadan sonra ütülenmeliymiş 6 ay kadar. Yani ağız bezinden çorabına kadar herşey.
İlk başta ütü olacak, sonrasını hiç düşünmemiştim. Ne kadar süre ütü işlemini yaptınız anneler?
Problem varsa sık çağırabilir belki.Aslında haftana göre yine çok demiş baksana yıldıza bile 2 haftaya düşürmüş o senden sonraHer doktor ayrı demekki
Bende de kurutma vardı ama doktor olmaz dedi ya maalesef. Sıcaklık aynı değilmiş yani steril etme gibi bir fonksiyonu yokmuş. Yoksa biz de sorduk hemen7 aylıkken kurutma makinesi alarak ütü işinden kurtuldum
Kurutma makinem olmasaydı daha da ütülerdim herhalde.
Ama 6 aydan daha uzun süre ütüleyen arkadaşlar da vardı..
Sadece ilk yıkandığındaBugün eğitimde birşey duydum.
Bebek kıyafetleri her yıkamadan sonra ütülenmeliymiş 6 ay kadar. Yani ağız bezinden çorabına kadar herşey.
İlk başta ütü olacak, sonrasını hiç düşünmemiştim. Ne kadar süre ütü işlemini yaptınız anneler?
Senin içine sinmesi önemli olanKizlaaar ÇİÇEK ismi sizce nasıl???
Ay geçenlerde yoga dersinde ayak masajı yaptık kendi kendimize , o kadar iyi geldi ki . . YouTubeda falan benzerini bulursam atayımPeki rahatlatmanin bi yolunu buldun mu ben bulamadım
Geçen siz yazdıktan sonra bana da çok mantıklı geldi bakıyorum o zamandan beri , galiba oyuncaklari falan da steril edebiliyoruz değil mi buharla . Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba ?Evet soğru canım. Bizim çocuk doktoru 1 yaşına kadar demişti ama ben 9 ay dayanabildim. Çok zor oluyor. Amaç steril etmek. O yüzden geçen de yazdım dikey buharlı ütü aldım sırf bu iş için
Ütü kırmızı çizgimSadece ilk yıkandığında
Devam hala bakalım bir sıkıntı olmazsa birkaç hafta daha calısıcamAynen çalışıyosun hala dimiBakalım sana ne dicek 32.haftada
Heves var şimdi yeni yaÜtü kırmızı çizgimilk sefer utulersem ne mutlu bana
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum canım bu siteden anca yazıyorumSen neden takvim yapmiyorsun kac haftalik oldugunu goremiyrouz senin
Bizim mesajlarin en altında hamilelik günlüğünü eklemek için tıkla yazıyor.Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum canım bu siteden anca yazıyorum
Ahahahhaa benim altimda bebek fotosu olan yerin en altinda hamilelik imzani ayarla yazisi varya ona tiklayarak yapabilirsinNasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum canım bu siteden anca yazıyorum
Hahahah kör oldum bugün aklamaktan cidden göremiyorum ğünlüğüBizim mesajlarin en altında hamilelik günlüğünü eklemek için tıkla yazıyor.
Orada tarif ediyor.
(Gül diye diyorum ) hangi esseklerle tartistinMerhaba kızlar bugün hiç giremedim okuyamadım.dünden beri 3 iğne yaptırdım..ve yakan iğneler kalçam artık dayanmadı ağladım bugün..bayağı moralim çöküktü..sonra eşeklere biraz atıştık bi daha ağladım..hormonlar kaldırmıyosonra çok ağladım içinbuğün bebeklerin hiç hareketini hissetmedim kendimi suçladım hala kıpırdama yok tatlı bile yiyip denedim sonra şimdi araştırdım ciğer geliştiriciye vurduranlar 2 ğünbebek hareketlerinin çok yavaşladığını ve hissetmediklerini yazmışlar kaç sattir korku ile duruyorum.hani2 tane bide mutlaka vuruyorlardı durmazlardı..biraz içim rahatladı iğnedenmiş
Ayy evet öyleymiş iğnedenmiş..o kadar rahatladım ki..(Gül diye diyorum ) hangi esseklerle tartistinbende igneden sonra hareketin azaldigini duymustum bazen keyiflerince hareket eduyorlar bazen hic etmiyolar benmkide oyle
Rahatsız ediyolar analarını hemen göbeğini azcık salla dağılıyo,yaramazlık yapınca poposuna vurduğumu düşünüppp gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?