Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım, böbreklerle ilgili demekki düşündüğü ettiği bişey varki vermiş o zaman.yok yerede sanmıyorum kullandirtsin.gebelikte güvenli antibiyotik de var bayağı muhakak onlardandir zaten verdiği.doktorun vardır kesin birdigi

Ben de 64 kiloyum ve gerçekten bebek almış bütün kiloyu benim ilki sezeryan olduğu için hiç konuşmadık doğum zamanını zaten erken de daha ama bayramda 39 olduğumuz için öyle demiştir tahmini bizim de 8 temmuz düğün tarihi
Evet soğru canım. Bizim çocuk doktoru 1 yaşına kadar demişti ama ben 9 ay dayanabildim. Çok zor oluyor. Amaç steril etmek. O yüzden geçen de yazdım dikey buharlı ütü aldım sırf bu iş için

7 aylıkken kurutma makinesi alarak ütü işinden kurtuldum
Kurutma makinem olmasaydı daha da ütülerdim herhalde.
Ama 6 aydan daha uzun süre ütüleyen arkadaşlar da vardı..
Bende de kurutma vardı ama doktor olmaz dedi ya maalesef. Sıcaklık aynı değilmiş yani steril etme gibi bir fonksiyonu yokmuş. Yoksa biz de sorduk hemen

Kizlaaar ÇİÇEK ismi sizce nasıl???
Senin içine sinmesi önemli olan bence çok güzel "çiçek kızım "
Peki rahatlatmanin bi yolunu buldun mu ben bulamadım
Ay geçenlerde yoga dersinde ayak masajı yaptık kendi kendimize , o kadar iyi geldi ki . . YouTubeda falan benzerini bulursam atayım
Evet soğru canım. Bizim çocuk doktoru 1 yaşına kadar demişti ama ben 9 ay dayanabildim. Çok zor oluyor. Amaç steril etmek. O yüzden geçen de yazdım dikey buharlı ütü aldım sırf bu iş için
Geçen siz yazdıktan sonra bana da çok mantıklı geldi bakıyorum o zamandan beri , galiba oyuncaklari falan da steril edebiliyoruz değil mi buharla . Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba ?

Kızlar selam
Benim Haziran sonu doğum, bugün düşünürken bi bakayım temmuza dedim. Birinin doğum yaptığını yazdığını gördüm tabii arada yazdıklarınızı da okudum…hep yazan biri miydi şimdi durumu nasıl acaba, haber alan var mı epey merak ettim ben de

Merhaba kızlar bugün hiç giremedim okuyamadım.dünden beri 3 iğne yaptırdım..ve yakan iğneler kalçam artık dayanmadı ağladım bugün..bayağı moralim çöküktü..sonra eşeklere biraz atıştık bi daha ağladım..hormonlar kaldırmıyo sonra çok ağladım içinbuğün bebeklerin hiç hareketini hissetmedim kendimi suçladım hala kıpırdama yok tatlı bile yiyip denedim sonra şimdi araştırdım ciğer geliştiriciye vurduranlar 2 ğünbebek hareketlerinin çok yavaşladığını ve hissetmediklerini yazmışlar kaç sattir korku ile duruyorum.hani2 tane bide mutlaka vuruyorlardı durmazlardı..biraz içim rahatladı iğnedenmiş

(Gül diye diyorum ) hangi esseklerle tartistin bende igneden sonra hareketin azaldigini duymustum bazen keyiflerince hareket eduyorlar bazen hic etmiyolar benmkide oyle

En altta yesille bebegin kilosunu gosteren yazinin bir altina tiklicaksin Yusrackfatma

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-29-23-45-41-494_com.android.chrome.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…