- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.761
Eşime ütüye hazırlan diye yazdım. Kurutma alıyorum dedi.7 aylıkken kurutma makinesi alarak ütü işinden kurtuldum
Kurutma makinem olmasaydı daha da ütülerdim herhalde.
Ama 6 aydan daha uzun süre ütüleyen arkadaşlar da vardı..
Sağol canım galiba oldu..sayende öğrendimEn altta yesille bebegin kilosunu gosteren yazinin bir altina tiklicaksinYusrackfatma
Bende de kurutma vardı ama doktor olmaz dedi ya maalesef. Sıcaklık aynı değilmiş yani steril etme gibi bir fonksiyonu yokmuş. Yoksa biz de sorduk hemen
Sadece ilk yıkandığında
19ile 20 - 31ile 32 nin arasında bir fark yok bence mühim olan sıklık. Çok takılma rakamlara
Evet olmus 28 haftaliksin galibaSağol canım galiba oldu..sayende öğrendimben hiç oraları okumuyordum..zaten ikiz gebelik o tarihte zor doğururum 40.hagta imkansız gibi
YapmışsınHahahah kör oldum bugün aklamaktan cidden göremiyorum ğünlüğü
Ay yok ya ovuyorum yukari kaldiriyorum. Bazen soguk biseyler koyuyorum ben de gerilme de oluyor. Heralde ayakta durdukca kan asagi cok gidiyor. Ama rahatlama seklini bulamadm bunlar cok kısa süreli seyler iste sabrediyorum ancakPeki rahatlatmanin bi yolunu buldun mu ben bulamadım
Bana kalsa ben utulemem sanırım minicik minicik.Eşime ütüye hazırlan diye yazdım. Kurutma alıyorum dedi.
Eşime ütüye hazırlan diye yazdım. Kurutma alıyorum dedi.
Evet buharla herşeyi sterilize edebiliyorsun üstünde d eyazıyor zaten. Ben şimdi kiwi aldım philipsin ve tefalinde vardı ama kullanışlı olup olmayacağından emin olamadığım için böyle denemek istedim. Sonra duruma göre alırım artıkGeçen siz yazdıktan sonra bana da çok mantıklı geldi bakıyorum o zamandan beri , galiba oyuncaklari falan da steril edebiliyoruz değil mi buharla . Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba ?
İşte benim de 9 ay oldu 1 yaşı bulmadı. Can dayanmaz zatenOlduğu kadar olmadığı kader. Benim işime böylesi geldi valla
Çocuğun çamaşırına varana kadar ütüleyen ebeveynlerden olamam ben
Bana kalsa ben utulemem sanırım minicik minicik.Eşim sabırla ütüledi. Oğlan 9 yaşında hala utuluyor. Bunda da devam. kurutma var bende ama eşim onu yeterli bulmuyor.
Aynen 28 +3Evet olmus 28 haftaliksin galiba
Benim deöyle bugün .benim iğnedenmişKızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim
Evet buharla herşeyi sterilize edebiliyorsun üstünde d eyazıyor zaten. Ben şimdi kiwi aldım philipsin ve tefalinde vardı ama kullanışlı olup olmayacağından emin olamadığım için böyle denemek istedim. Sonra duruma göre alırım artık
İşte benim de 9 ay oldu 1 yaşı bulmadı. Can dayanmaz zatenama bunu da 9. aya getiririm ayrım olmasın
Canım tatlı bir şeyler yiyip sola yat biraz karnını dürt uyandır uyuyordur miniş kötüyü getirme aklınaKızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah, dualarım sizinle olacak . Sağlıkla kucağınıza alıp taburcu olduğunuz günleri de göreceksiniz inşallah..Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Yok valla yay başak değilEşin başak burcu mu?
Harika eş. Ne diyim mutluluklarBana kalsa ben utulemem sanırım minicik minicik.Eşim sabırla ütüledi. Oğlan 9 yaşında hala utuluyor. Bunda da devam. kurutma var bende ama eşim onu yeterli bulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?