Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende de kurutma vardı ama doktor olmaz dedi ya maalesef. Sıcaklık aynı değilmiş yani steril etme gibi bir fonksiyonu yokmuş. Yoksa biz de sorduk hemen

Olduğu kadar olmadığı kader. Benim işime böylesi geldi valla

Çocuğun çamaşırına varana kadar ütüleyen ebeveynlerden olamam ben

Yok ya taklmak.degil de benim doktorun yogurt yiyişi bu heralde dedim kendimce muhtemelen 31 itibariyle 2 ser hafta giderim 37 den aonra birer hafta bakalım.

Bu arada Biz simdi bu calişir raporunu 32+0 sonrası mı alcaz. Benim 32+0 tam cumartesi oluyor. Bi kac gün gecse sorun olur mu acaba tam gününde mi almak gerekir bilen tecrübeli anneler???
19ile 20 - 31ile 32 nin arasında bir fark yok bence mühim olan sıklık. Çok takılma rakamlara

Geçen siz yazdıktan sonra bana da çok mantıklı geldi bakıyorum o zamandan beri , galiba oyuncaklari falan da steril edebiliyoruz değil mi buharla . Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba ?
Evet buharla herşeyi sterilize edebiliyorsun üstünde d eyazıyor zaten. Ben şimdi kiwi aldım philipsin ve tefalinde vardı ama kullanışlı olup olmayacağından emin olamadığım için böyle denemek istedim. Sonra duruma göre alırım artık
Olduğu kadar olmadığı kader. Benim işime böylesi geldi valla

Çocuğun çamaşırına varana kadar ütüleyen ebeveynlerden olamam ben
İşte benim de 9 ay oldu 1 yaşı bulmadı. Can dayanmaz zaten ama bunu da 9. aya getiririm ayrım olmasın

Kızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim

Ya çok titizlenmek iyi değil zaten.
Ben de bebekken uyutup yapabildiğim kadar ütü yapmaya çalışırdım. Ufak ufak parçalar tabi.
Bazı ülke insanları içmeye bile temiz su bulamıyor
Bazı işler baya zaman kaybı ayrıca

Kızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim
Canım tatlı bir şeyler yiyip sola yat biraz karnını dürt uyandır uyuyordur miniş kötüyü getirme aklına

Herkesi tek tek etiketleyemedim hamilesiniz dualarınız kabul olun evladıma dua edin nolur. Çok kötüyüm herkesin bebeği yanında benimki yok çok kötü bi his rabbim kimseye yaşatmasın
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah, dualarım sizinle olacak . Sağlıkla kucağınıza alıp taburcu olduğunuz günleri de göreceksiniz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…