Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ben de ayy kıss napıyon yine diyorum ama sallamadım hiç. Insanı iki büklüm ediyo cadı. Bi de öyle yapıyım. Bakiyim dağılacak mı
Ahh kıyamam minnoşlara yaaa
Sağol canım galiba oldu..sayende öğrendim ben hiç oraları okumuyordum..zaten ikiz gebelik o tarihte zor doğururum 40.hagta imkansız gibi
İkiz gebeliklere galiba 32. Haftadan sonra bekleniyor diye okumuştumm, en fazla hangi haftalarda geliyorlarmış

Kızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim
Sen yorulunca onlar kıpırdamıyolarmış, rahatlarsan. Eminim hissedersin korkutma kendini ama yinede rahatlatmak istiyosan sen bilirisn tabikide

Kızlar ben bugün yoğunluktan bebişin hareketlerini hissettim mi onu bile htırlamıyorum ama son 1 saattir tribe girdim resmen ne yaptımsa hareket etmedi. Kalkıp hastaneye mi gitsem napsam aşırı panikledim
Ayaklarını karnına doğru toplayıp biraz rahatsız etmeyi denedin mi? Benim bebişte bazen tatlıya falan tepki vermiyor. Ama sıkıştığı zaman hemen hareketleniyor, rahat bırak beni der gibi

Ahh kıyamam minnoşlara yaaa

İkiz gebeliklere galiba 32. Haftadan sonra bekleniyor diye okumuştumm, en fazla hangi haftalarda geliyorlarmış
Canım 31 den sonra hazır ol diyorlar ..genelde 34 35 de doğuyorlar..hııı her şey çok iyi giderse doktor 36 da alıyor..

Kızla gülümse bebek doğum yapmış şimdi gördüm kaç haftalık doğum yaptı ..Allah'ım şifa versin bebeğine kavuştursun..

Bak simdi ayaklarini uzat karnini rahim hizasindan yukarı dogru sivazla okşa ama yukari dogru yaoacaksin o zaman basliycak yukari dogru kipraşmaya

Kızla gülümse bebek doğum yapmış şimdi gördüm kaç haftalık doğum yaptı ..Allah'ım şifa versin bebeğine kavuştursun..
Evet canım dun aksam yapti , 940 gram doğdu bebegin sagligi hakkinda bi bilgimiz yok kuvezde suan umarim iyi haberlerini alırız zamanla

Benim ilk bebeğim 32.haftada doğdu ciğer geliştirici iğne yapıldıktan sonra evet hareketi azaldı ayrıca şekerim yükseldi tansiyonum yükseldiği için iğne yapılmıştı ama iğneden sonrada tansiyonum cok daha fazla yükseldi tabiki bu bende oldu diye herkeste olacak diye bir durum yok ama yinede dikkat etmeni öneririm strese girip ağlama çünkü daha çok etkileniyorlar sağlıkla al yavrularini kucağına inşallah

Aaaa cidden mi tansiyonum takip edeyim ü zaman bende bugün salak gibi saatlerce ağladım hiç değmez insanlar için..tüh yaaa gerçi şekerimde sınırda fakat bugün bişey yemedim doğrudüzğün beslenemedim..kaç gün acaba bu iğnenin etkisi geçer ki

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah, dualarım sizinle olacak . Sağlıkla kucağınıza alıp taburcu olduğunuz günleri de göreceksiniz inşallah..
Amin teşekkür ederim Allah razı olsun sürekli süt sağıp göndermeye çalışıyorum sarı su geliyor azıcık geliyor bi çay kaşığı dahi olsa getirin demiş yoğunbakımdakiler Rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…