Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet canım dun aksam yapti , 940 gram doğdu bebegin sagligi hakkinda bi bilgimiz yok kuvezde suan umarim iyi haberlerini alırız zamanla
26+3 te doğdu 940 gram canım. Küvezde yoğun bakımda hortum aldırdılar göbek bağından besliyorlarmış sağıp gönderdiğim sütümü enjeksiyonla çekip. Burnunda hortum var ptesi salı cuma telefonda bilgi veriyolarmış durumu stebil ultrasona karar verdik ultrasona sokcaz demişler bugun eşime

Amin teşekkür ederim Allah razı olsun sürekli süt sağıp göndermeye çalışıyorum sarı su geliyor azıcık geliyor bi çay kaşığı dahi olsa getirin demiş yoğunbakımdakiler Rabbime emanet
Sen sürekli sağ göndermesen de sağ dolaba koyrasin sağdıkça da cogalır o sütün eminim ona cok gerekli suan.
Ultrasonla bebegin organlarina mı bakacaklar ne icinmiş? Sen eve cıkmışsın galiba sen nasılsın nasıl oldun?

Yok hala hastanedeyim yoğun bakımda kaldım dün bugun odadayım pazar çıkarcaz filan dediler 48 saat dolduracaklarmış.
Eve çıkınca 24 saat toplayıp öyle getirebilirsiniz filan demişler muhafaza şeklini anlatmışlar sabah akşam gönderirim şimdi 2 saatte bir gönderiyorum hastanedeyim diye. inşallah çoğalır

Gözün Aydın canım inşallah bebişinle en kısa zamanda kavuşursunuz ikinizin de sağlığı yerindedir umarım

Bebeğin küçük olduğu için bi sure emme refleksi ile kendini yorup kilo kaybetmesin diye hortumla beslenir haftasına göre kilosu çok iyi canım bebeğini görmek istediğinde gorebilmelisin yogun bakim günde 1 defa izin veriyor genellikle gördüğün zaman onunla konuş onlar okadar güçlüler ki anlatamam sana insallah ikinizde en yakın zamanda toparlanirsiniz çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın Rabbım evladını anali babalı büyütsün inşallah

Eskiden rica eden evebeynlerin telefonlarını alıp resim çekiyolarmış hemşireler şimdi artık pandemiden oda yasakmış yanına giren hemşire tam detaylı dezenfekte ve temizlik yapıp 24 saat full yanında kakıyormuş bebeklerin kesinlikle ne yanına sokuyolar ne gösteriyorlar resmini bile çekmiyolar belki büyüyünce biraz daha toparlanınca ozaman kucağıma verirler dimi kendi basına soluk alınca yoğun bakımdan yeni doğana geçmiş olunca

Günaydın , hepsi geçecek dualarımız seninle . +25 sonrası bir sürü güzel premature örnek var. İyi şeyleri okumaya caliş hep . Benim 25 haftalık doğan(840 Gr) ve 27 haftalık doğan ogrencilerim var şuan 6 yaşına girecekler gayet te sagliklilar sadece bagisikliklari biraz düşük ve daha minyonlar o da oluversin ama değil mi
Ahh şu pandemi , belki dediğin gibi ciğerleri biraz gelişince ten tene temas yapmanıza izin verirler. Prematurede ide yi geldiği yazıyor kaynaklarda

Günaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Beyin MRı için bekliyorum. Gece yatışım yapıldı. Sanırım beyinde pıhtıdan şüpheleniyorlar.
Çok korkuyorum kızlar. Bebiş hareketli ama inşallah Mr’dan zarar gelmez. Hamilelere zararı olmayan bir cihaz varmış, onunla yapacaklarmış.
Dua edin lütfen çok korkuyorum

Iyi de nerdeyse maske yasakları bile kalktı bence artık gevsetilebilmeli anne bebek dostu hastanelerde anne bebeğini görmek istediği zaman gorebilmeli bence bu konuyu bebeğinizin doktoru ile görüşün hiç değilse hastaneden cikanakadar görelim diye süt sagmami bile etkiliyor birazcık göreyim falan desen izin verirlermi acaba

Mr rontgen ve tomografi gibi değil stres yapma gecmis olsun Rabbım sifa versin inşallah korkma rabbimin izniyle geçecektir insalalh

Cok gecmis olsun canim rabbim korktuguna ugratmasin umarim sende bebiste cok iyisinizdir ve iyi olursunuz

Gunaydinn çok geçmiş olsunn, şuan uyuşukluk ne durumda biraz daha rahatlatacak bir şeyler yaptılar mı hastanede . MR in bebeğe artık pek zararı olmaz demişti doktor bana ,röntgen çekimi zararlı . Dualarımız seninle,haber verebileceğin zaman yaz bizlere de

Çok çok geçmiş olsun ins korktuğunuz hiçbir şey çıkmaz

Gönlünuzu ferah tutun. Gerçekten bebekler o kadar güçlü ki siz bol bol dinlenin bu süreçte. Çünkü yakın zamanda sizi tempolu günler bekleyecek. Bebek yanınıza gelince bu arada benim de bir arkadaşım 26 haftalık 850 gram doğum yaptı. Kızı 6 yaşlarında. Bir kız oldu aklınız şaşar

Doktora yer olmazsa ne olacak dedim." Olur mu öyle şey " dedi.
Tarıhe 20 ile 24 arası olur dedi. Hazıran yani.

Sağlıcakla gelsinler. Allah herkesin evladını annesine bagislasin
Her hafta mı gidiyorsunuz kontrole artık. Benimde günüm sizinle aynı sat 28 eylül. En son 26 haftalıj iken gitmiştim. Şimdi bayram dönüşü gideceğim. Doktorum bu hafta çağırmıştı ama tekrar tekrar rapor almam gerekiyor ve giriş yapmam gerekiyor diye bayram dönüşüne aldım. İnşaallah 31+2 de gideceğim kontrole. İlk gebelik olduğu için bu haftalardan sonra kontrol nasıl ilerliyor merak ettiğim için sormak istedim size..

Hayır her hafta degil. 3 hafta sonra gel dedi
Dün gittim işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…