Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun canım, sonucun temiz çıkar inşallah nasilsin şimdi

Geçmiş olsun. Bebek sinirlere baskı falan mı yaptı acaba?
MR gebelikte zararlı değil canım rahat ol. Ben geçen hafta epilepsi nedeniyle çektirdim. Zaten yeni cihazlarda çekim çok kısa sürüyor.

Tomografi ve röntgen çekilmiyor. Ki çok mecbur kalınınca kurşun giysi falan giydiriyorlardır.

Olsun napalım biraz daha üstüne düşeriz ek ilgi ve sabır gerekir ama sağlıklı olur inşallah Allah’ın izniyle acaba kilo verdimi hiç eşim dün sormasını da bilememiş alemdürüst hiç bişeyi. ptesiye bilgi vereceklermiş ta bidaha

Çok geçmiş olsun. Şüphelendikleri gibi birşeyse de erken fark etmişlerdir umarım.

Doğumhaneden yoğunbakıma götürene kadar ancak videosunu çekebilmişler doktor uzak durun uzaktan çekin diyo videoda. Bağışıklıkları düşük diyeymiş bu üniversite hastanesindeyiz kendim sütü teslim etmeye gidince daha detaylı sorucam eşim beceremiyor ne soracağını diceğini

Ben bunu yeni görüyorum ya. Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Çok geçmiş olsun canım, inşallah korkulacak bir şey yoktur Allah korusun seni ve bebeğini

Bakma aslında çatlıyorumdaaaaa merak ediyorum ama sırf hastane ortamı sevmediğim için
Ama mayıs ortasından sonra giderimmm artık son aya giricem,
Ben de sevmem ama gitmeden duramam vallahi sabirlisin
Bana da iki gün önce gittiğimde de iki hafta sonra kontrol dedi hadi hayırlısı bakalım
Ben bir normal dr a bir de perinatologa gittigim için iki haftada bir oluyur
Oh ne güzel
Gayet güzel önemli olan sana güzel gelmesi
Bilemedim işte hep esim isim öneriyor ben bulamıyorum
Bu arada ben ayaga kalkinca karnım sertlesiyor. Bazen bebek diyorum bazen baya taş gibi oluyor hala hemen yatiyorum. Hep böyle mi olucak ya. Rahatsiz edici oluyor. Sancı agri sızı yok sadece gerilme hissi var
Bu olay bende bir aydır falan var
Ne bileyim kanda idrarda enfeksiyon yok kültür temiz ama dr antibiyotik verdi tuhaf geldi neden dedim önlem için dedi ama daha enfeksiyon olmadan sırf önlem olsun diye antibiyotik kullanmak gebelikte tuhaf çok mecbur kalınca verilir diye biliyorum hamileye bi de bebisler büyüdü artık direk etki eder diye de korkum ama kadin da tip okumuş kullan dedi başladım bakalım
Ay inanmıyorum suan şok oldum tövbe tövbe.. neyse emin ellerdesin en azından. Kan sulandirici igne falan kullanıyor musun ??
Canım bende tas var mi falan bakmak için mr gerekliymis ama dr kesinlikle izin vermedi sebebi de böbrek ve rahim yan yana koruyucu yelek giyilecek yerde değildi ama baş kısmına bence göbeğe yelek konularak çekilir hic korkma . Açıkçası elimizde telefon tüm gün göbegimizde pik pik geziyoruz bu telefonda bi Ton radyasyon var ona bakarsan

Kızlar daha güzel haberler alacağımız güzel günler gelsin inşaallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde dünden beri hiç bebekler hareket etmiyor ne zormuş bu stresler
Hamilelikte köy yumurtası yenir mi?
Ben hep köy yumurtası yiyorum ..daha doğal diye..fakat önemli olan yumurtanın iyi pişmesi diye biliyorum çiğ olmamalı

Bi git istersen ya en azindan doplerle kalp atislarini dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…