- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.821
Geçmiş olsun canım, sonucun temiz çıkar inşallah nasilsin şimdiGünaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Beyin MRı için bekliyorum. Gece yatışım yapıldı. Sanırım beyinde pıhtıdan şüpheleniyorlar.
Çok korkuyorum kızlar. Bebiş hareketli ama inşallah Mr’dan zarar gelmez. Hamilelere zararı olmayan bir cihaz varmış, onunla yapacaklarmış.
Dua edin lütfen çok korkuyorum
Anladım teşekkür ederim.Hayır her hafta degil. 3 hafta sonra gel dedi
Dün gittim işte .
Kayınvalıdem de pek başağa benzemiyorBir etki almıştır o illaki doğum haritasına baktır
Bir tanıdığın eşi geldi aklıma. Adam yıllarca kadına ütü yaptırmamış kendi yapmış. Direk o geldi aklıma. Baya baya başak burcuymuş takıntı konusunda
AminAllahim bu mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine ben ve burdaki arkadaşların, sagsalim yavrularimizi gununde kucagimiza almayi nasip eylesin
Her uyandigimda hersey yolundami bakayim diyorum bugunlerde pek iç açici seyler olmuyor
Günaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Beyin MRı için bekliyorum. Gece yatışım yapıldı. Sanırım beyinde pıhtıdan şüpheleniyorlar.
Çok korkuyorum kızlar. Bebiş hareketli ama inşallah Mr’dan zarar gelmez. Hamilelere zararı olmayan bir cihaz varmış, onunla yapacaklarmış.
Kayınvalıdem de pek başağa benzemiyor
Olsun napalım biraz daha üstüne düşeriz ek ilgi ve sabır gerekir ama sağlıklı olur inşallah Allah’ın izniyle acaba kilo verdimi hiç eşim dün sormasını da bilememiş alemdürüst hiç bişeyi. ptesiye bilgi vereceklermiş ta bidahaGünaydın , hepsi geçecek dualarımız seninle . +25 sonrası bir sürü güzel premature örnek var. İyi şeyleri okumaya caliş hep . Benim 25 haftalık doğan(840 Gr) ve 27 haftalık doğan ogrencilerim var şuan 6 yaşına girecekler gayet te sagliklilar sadece bagisikliklari biraz düşük ve daha minyonlar o da oluversin ama değil mi
Ahh şu pandemi , belki dediğin gibi ciğerleri biraz gelişince ten tene temas yapmanıza izin verirler. Prematurede ide yi geldiği yazıyor kaynaklarda
Çok geçmiş olsun. Şüphelendikleri gibi birşeyse de erken fark etmişlerdir umarım.Günaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Doğumhaneden yoğunbakıma götürene kadar ancak videosunu çekebilmişler doktor uzak durun uzaktan çekin diyo videoda. Bağışıklıkları düşük diyeymiş bu üniversite hastanesindeyiz kendim sütü teslim etmeye gidince daha detaylı sorucam eşim beceremiyor ne soracağını diceğiniIyi de nerdeyse maske yasakları bile kalktı bence artık gevsetilebilmeli anne bebek dostu hastanelerde anne bebeğini görmek istediği zaman gorebilmeli bence bu konuyu bebeğinizin doktoru ile görüşün hiç değilse hastaneden cikanakadar görelim diye süt sagmami bile etkiliyor birazcık göreyim falan desen izin verirlermi acaba
Ben bunu yeni görüyorum ya. Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşursunuz inşallahMerak eden herkese teşekkür ederim. Dün gece doğum yaptım sancı ve açılmam durduramadılar bebek ters geldi oyüzden sezeryan oldum 940 gram doğdu şuan küvezde dün gece yoğun bakımda tuttular beni telefonum yanımda değildi yakınlarım filan giriş yapmış olabilir şuan serviste odadayım yarın taburcuymuşum bebek baya kalıcı sanırım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah korkulacak bir şey yoktur Allah korusun seni ve bebeğiniGünaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Ben de sevmem ama gitmeden duramam vallahi sabirlisinBakma aslında çatlıyorumdaaaaa merak ediyorum ama sırf hastane ortamı sevmediğim için
Ama mayıs ortasından sonra giderimmm artık son aya giricem,
Bana da iki gün önce gittiğimde de iki hafta sonra kontrol dedi hadi hayırlısı bakalımValla ben 24+6 da şeker yüklemesi için gittiğimde şeker yüksek çıkınca artık 2hafta da bir geleceksiniz dedi . Çalıştığımdan dolayı ara tatilden 32ye kadar rapor alacağım için taaa 9 mayısa almıştım randevumu bayram dönüşü rapor yazdırırım diyeYani bundan sonra 2haftada bir hastanede olacağım
Oh ne güzelBen bir normal dr a bir de perinatologa gittigim için iki haftada bir oluyur
Bilemedim işte hep esim isim öneriyor ben bulamıyorumGayet güzel önemli olan sana güzel gelmesi
Bu olay bende bir aydır falan varBu arada ben ayaga kalkinca karnım sertlesiyor. Bazen bebek diyorum bazen baya taş gibi oluyor hala hemen yatiyorum. Hep böyle mi olucak ya. Rahatsiz edici oluyor. Sancı agri sızı yok sadece gerilme hissi var
Ne bileyim kanda idrarda enfeksiyon yok kültür temiz ama dr antibiyotik verdi tuhaf geldi neden dedim önlem için dedi ama daha enfeksiyon olmadan sırf önlem olsun diye antibiyotik kullanmak gebelikte tuhaf çok mecbur kalınca verilir diye biliyorum hamileye bi de bebisler büyüdü artık direk etki eder diye de korkum ama kadin da tip okumuş kullan dedi başladım bakalımAnladım canım, böbreklerle ilgili demekki düşündüğü ettiği bişey varki vermiş o zaman.yok yerede sanmıyorum kullandirtsin.gebelikte güvenli antibiyotik de var bayağı muhakak onlardandir zaten verdiği.doktorun vardır kesin birdigi
Ay inanmıyorum suan şok oldum tövbe tövbe.. neyse emin ellerdesin en azından. Kan sulandirici igne falan kullanıyor musun ??Günaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Kiz olsa da yesek fabrika üretimi sağlıksız yumurta yiyoruz biz , tabi ki yenir mis gibi iyi pişsin yeterHamilelikte köy yumurtası yenir mi?
İyi piştiği sürece neden yenmesin?Hamilelikte köy yumurtası yenir mi?
Ben hep köy yumurtası yiyorum ..daha doğal diye..fakat önemli olan yumurtanın iyi pişmesi diye biliyorum çiğ olmamalıHamilelikte köy yumurtası yenir mi?
Bi git istersen ya en azindan doplerle kalp atislarini dinleKızlar daha güzel haberler alacağımız güzel günler gelsin inşaallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde dünden beri hiç bebekler hareket etmiyor ne zormuş bu stresler
Ben hep köy yumurtası yiyorum ..daha doğal diye..fakat önemli olan yumurtanın iyi pişmesi diye biliyorum çiğ olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?