- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.841
Anladım. Hastane umarim yakındır. Sabah aksam yollaman daha iyi olabilir. Rabbim bebegine ve sana güç kuvvet versin. Can veren Rabbim yaşatır da. Sen stres olma süt verdigin için belki o sekilde bile bebegin stresi hisseder ne bileyim. Bu nojtada bilimsel olmayan ama hisse dayalı bağ oldugunu dusunuyorum. Şifa olsun de sütüne dualar sureler okuyabilirsin. Rabbim korusun sana bagışlasın.Yok hala hastanedeyim yoğun bakımda kaldım dün bugun odadayım pazar çıkarcaz filan dediler 48 saat dolduracaklarmış.
Eve çıkınca 24 saat toplayıp öyle getirebilirsiniz filan demişler muhafaza şeklini anlatmışlar sabah akşam gönderirim şimdi 2 saatte bir gönderiyorum hastanedeyim diye. inşallah çoğalır
Ay inanmıyorum suan şok oldum tövbe tövbe.. neyse emin ellerdesin en azından. Kan sulandirici igne falan kullanıyor musun ??
Canım bende tas var mi falan bakmak için mr gerekliymis ama dr kesinlikle izin vermedi sebebi de böbrek ve rahim yan yana koruyucu yelek giyilecek yerde değildi ama baş kısmına bence göbeğe yelek konularak çekilir hic korkma . Açıkçası elimizde telefon tüm gün göbegimizde pik pik geziyoruz bu telefonda bi Ton radyasyon var ona bakarsan
Hamilelikte köy yumurtası yenir mi?
Numara ne kız?Aksine köy yumurtası yenmeli zaten
Çiğ olarak içme yeter
Ben hep 0 veya 1 numara
Kızlar daha güzel haberler alacağımız güzel günler gelsin inşaallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde dünden beri hiç bebekler hareket etmiyor ne zormuş bu stresler
Numara ne kız?
Öğrenmenin yaşı yokCiğer geliştirici yüzünden mi?
0 organik
1 gezen tavuk
2 kümeste
3 kafeste üretim
Yumurtaların üstünde no var ya 0TR falan diye başlayan. Onlar üretim kodu..
Bebegi göstermemeleri kötü olsa da bu onun iyiliği için. Suan korona vs kapmamalı. Onun için cok daha kötü olur. Eminim biraz büyüsün guclensin kucagina vereceklerdir. Dedigim gibi sen sütünü sağarken hep şifa olsun diyerek okuyarak yolla. Beslenmeni iyi yap ki sütüne gecsin o da bebege fayda saglasn.Eskiden rica eden evebeynlerin telefonlarını alıp resim çekiyolarmış hemşireler şimdi artık pandemiden oda yasakmış yanına giren hemşire tam detaylı dezenfekte ve temizlik yapıp 24 saat full yanında kakıyormuş bebeklerin kesinlikle ne yanına sokuyolar ne gösteriyorlar resmini bile çekmiyolar belki büyüyünce biraz daha toparlanınca ozaman kucağıma verirler dimi kendi basına soluk alınca yoğun bakımdan yeni doğana geçmiş olunca
Öğrenmenin yaşı yokteşekkür ederim
Evdekine baktım 3Ne demek
Ben de pek umursamazdım ama çocukla ek gıdaya geçince bir çok şeyi umursamaya başlıyor insan.
2 ve 3 numarayı hiç yememek lazım. Gün yüzü görmeden hareket edemeden yumurtluyor hayvanlar
Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım benim de şeker sinirdaydi birden yükseldi tansiyonum zaten çok yüksekti birden daha fazla yükseltti 32.haftada doğum gerçekleşti bebeğimi doğar doğmaz solunum cihazına tedbir amaçlı bağladılar ama bebeğimin solunumunda bir problem yaşamadık birkaç saat içinde çıkardılar çok şükür Rabbime sadece düşük kilodaydi kızım 1600 gr doğdu 1.300' e düştü 1 hafta içinde hatta 3_4 gün içinde 2.500 kg' ya gelince çıkarın dediler prematüre doğan bebekler çok güçlü oluyorlar özellikle kız bebekler erkeklere göre biraz daha güçlü oluyorlar ve çok çabuk toparlanıyorlar ama sen kendini strese sokma lütfen üstelik senin bebeklerin ikiz bebeklerin için kimseyi umursama çünkü sonrasında bütün stresi sen ve yavruların çekmek zorunda kalacak Allah korusunAaaa cidden mi tansiyonum takip edeyim ü zaman bende bugün salak gibi saatlerce ağladım hiç değmez insanlar için..tüh yaaa gerçi şekerimde sınırda fakat bugün bişey yemedim doğrudüzğün beslenemedim..kaç gün acaba bu iğnenin etkisi geçer ki
Olabilir baktırmak lazım.Bir etki almıştır o illaki doğum haritasına baktır
Bir tanıdığın eşi geldi aklıma. Adam yıllarca kadına ütü yaptırmamış kendi yapmış. Direk o geldi aklıma. Baya baya başak burcuymuş takıntı konusunda
Yok canım hiç gerek bile yok benceArkadaşlar o gün yazdım araya kaynadı cevap veren olmadı bi daha sorayım
Beşikte dönence önemli mi ?
Evet, yumurtanın üstündeki koddan kümese hayvana kadar tüm bilgiler bulunabiliyor.Evdekine baktım 3neyse bu bitsin de bi daha almayız artık. Peki bu kodu kafasina göre basamazlar mi belki 1 basılır ama aslında 3 tür?? Garanti mi bunlar
Çokta gerekli degil ya , bebegin nesnelere odaklanmasini falan pek önermiyorlarArkadaşlar o gün yazdım araya kaynadı cevap veren olmadı bi daha sorayım
Olmaması önemliArkadaşlar o gün yazdım araya kaynadı cevap veren olmadı bi daha sorayım
Tövbe ilk defa gören Allah yazsinOlabilir baktırmak lazım.Ev süpürme ve çamaşır asma konusunda da beni beğenmiyor elimden alıyor yapmaya kalksam. Normal zamanda, hamileyken değil Güzel asamiyirmusum. Simetrik değilmiş. Assin ne yapayım karismiyorum hiç.
Hah çok sağol canımYok canım hiç gerek bile yok bence
Bak vallahi bilmiyordum artık dikkat ederim ama üzerinde 1 yazar aslında 3 dur bunun garantisi var mı kiEvet, yumurtanın üstündeki koddan kümese hayvana kadar tüm bilgiler bulunabiliyor.
3 numaradan uzak durmak en iyisi.
0/1 yersen tadının bile ne kadar farklı olduğunu göreceksin.
Hmm anladim canim cok sağolÇokta gerekli degil ya , bebegin nesnelere odaklanmasini falan pek önermiyorlar
Yaaa işte bu yüzden buraya yazdım çünkü e bebek önermiyoruz dedi babymall kesinlikle öneriyoruz dedi.. internette bi kısım kesinlikle bebeğe faydalı bi kısmı zararlı yazmış ben de emin olamadım ondan size sorayım dedimOlmaması önemliilerde otizmli tetiklediğine dair çok calisma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?