Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktordan çıktım kızlar bebişin kilosu 1180gr olmuş, 30haftayla uyumlu gidiyor ama annesi babası olarak uzun olduğumuz için sıkıntı yok her şey yolunda dedi doktorumuz yüzünü göstermedi, şeker yüklemesi için kan vermeye gittiğimde tekrar bakıcaz inşallah dönmüştür

Anladım. Hastane umarim yakındır. Sabah aksam yollaman daha iyi olabilir. Rabbim bebegine ve sana güç kuvvet versin. Can veren Rabbim yaşatır da. Sen stres olma süt verdigin için belki o sekilde bile bebegin stresi hisseder ne bileyim. Bu nojtada bilimsel olmayan ama hisse dayalı bağ oldugunu dusunuyorum. Şifa olsun de sütüne dualar sureler okuyabilirsin. Rabbim korusun sana bagışlasın.

Mr çekerken hiçbir şey giydirmiyorlar. Gerek yok. Bana hem mr hem de eeg çekimi yapıldı bir hafta önce..
Böbrek ve rahim yanyana diye direk çektirmemişlerdir.
Ultrasonun bile belli düzeyde zararı varken mr bence de çekilmemeli.
Tomografi ve röntgen her bölgede yasak tabi..

Kızlar daha güzel haberler alacağımız güzel günler gelsin inşaallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde dünden beri hiç bebekler hareket etmiyor ne zormuş bu stresler

Ciğer geliştirici yüzünden mi?

0 organik
1 gezen tavuk

2 kümeste
3 kafeste üretim

Yumurtaların üstünde no var ya 0TR falan diye başlayan. Onlar üretim kodu

Bebegi göstermemeleri kötü olsa da bu onun iyiliği için. Suan korona vs kapmamalı. Onun için cok daha kötü olur. Eminim biraz büyüsün guclensin kucagina vereceklerdir. Dedigim gibi sen sütünü sağarken hep şifa olsun diyerek okuyarak yolla. Beslenmeni iyi yap ki sütüne gecsin o da bebege fayda saglasn.

Ne demek
Ben de pek umursamazdım ama çocukla ek gıdaya geçince bir çok şeyi umursamaya başlıyor insan.

2 ve 3 numarayı hiç yememek lazım. Gün yüzü görmeden hareket edemeden yumurtluyor hayvanlar
Evdekine baktım 3 neyse bu bitsin de bi daha almayız artık. Peki bu kodu kafasina göre basamazlar mi belki 1 basılır ama aslında 3 tür?? Garanti mi bunlar

Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım benim de şeker sinirdaydi birden yükseldi tansiyonum zaten çok yüksekti birden daha fazla yükseltti 32.haftada doğum gerçekleşti bebeğimi doğar doğmaz solunum cihazına tedbir amaçlı bağladılar ama bebeğimin solunumunda bir problem yaşamadık birkaç saat içinde çıkardılar çok şükür Rabbime sadece düşük kilodaydi kızım 1600 gr doğdu 1.300' e düştü 1 hafta içinde hatta 3_4 gün içinde 2.500 kg' ya gelince çıkarın dediler prematüre doğan bebekler çok güçlü oluyorlar özellikle kız bebekler erkeklere göre biraz daha güçlü oluyorlar ve çok çabuk toparlanıyorlar ama sen kendini strese sokma lütfen üstelik senin bebeklerin ikiz bebeklerin için kimseyi umursama çünkü sonrasında bütün stresi sen ve yavruların çekmek zorunda kalacak Allah korusun

Merhaba kızlar
Ben kasım ayından beri sizi takıp edıyorum
Bi cesaret edip yazamadım
Sayenızde daha rahat bı hamılelık gecırıyorum
Kafamda kı sorulara burda cevap buluyorum ve endıselerım azalıyor
Bizim de ılk bebegımız bır kızımız olacak
Allahın izniyle
Herkese saglıklı,huzurlu bir gebelik ve doğum diliyorum

Olabilir baktırmak lazım. Ev süpürme ve çamaşır asma konusunda da beni beğenmiyor elimden alıyor yapmaya kalksam. Normal zamanda, hamileyken değil Güzel asamiyirmusum. Simetrik değilmiş. Assin ne yapayım karismiyorum hiç.

Evdekine baktım 3 neyse bu bitsin de bi daha almayız artık. Peki bu kodu kafasina göre basamazlar mi belki 1 basılır ama aslında 3 tür?? Garanti mi bunlar
Evet, yumurtanın üstündeki koddan kümese hayvana kadar tüm bilgiler bulunabiliyor.
3 numaradan uzak durmak en iyisi.
0/1 yersen tadının bile ne kadar farklı olduğunu göreceksin.

Tövbe ilk defa gören Allah yazsin
Yok canım hiç gerek bile yok bence
Hah çok sağol canım
Evet, yumurtanın üstündeki koddan kümese hayvana kadar tüm bilgiler bulunabiliyor.
3 numaradan uzak durmak en iyisi.
0/1 yersen tadının bile ne kadar farklı olduğunu göreceksin.
Bak vallahi bilmiyordum artık dikkat ederim ama üzerinde 1 yazar aslında 3 dur bunun garantisi var mı ki
Çokta gerekli degil ya , bebegin nesnelere odaklanmasini falan pek önermiyorlar
Hmm anladim canim cok sağol
Olmaması önemli ilerde otizmli tetiklediğine dair çok calisma var.
Yaaa işte bu yüzden buraya yazdım çünkü e bebek önermiyoruz dedi babymall kesinlikle öneriyoruz dedi.. internette bi kısım kesinlikle bebeğe faydalı bi kısmı zararlı yazmış ben de emin olamadım ondan size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…