Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E tmm ben de var diyorum işte kod sistemine geçildiği için gizli saklı yok artık
Tercih meselesi haline geliyor, üretici sana açık açık diyor ben bunu böyle üretiyorum istersen al diye.
He neyde yanılabilirim dersen
Mesela üstünde kodsuz olan bir yumurtayı sana gezen tavuk diye satar, ama kümes yumurtasıdır
O yüzden kayıt altında olan numaralı yumurtaları tercih etmek lazım direkt köyden gidip alınmadığı sürece.

Aminnnn Hoşgeldiniz ara sıra sizde kalın zaten ne kaldı doğuma şunun şurasında

Önemlimi değilmi bilmem bence şart değil ama küçükken benim bile başıma annemler almışlar çok şükür birşeyim yok bazı şeyler çok abartılıyor bence
Arkadaşlar o gün yazdım araya kaynadı cevap veren olmadı bi daha sorayım
Beşikte dönence önemli mi ?

Anladim canim cok tesekkur ederim bundan sonra dikkat edicem güzel bi uygulama olmuş bu
Önemlimi değilmi bilmem bence şart değil ama küçükken benim bile başıma annemler almışlar çok şükür birşeyim yok bazı şeyler çok abartılıyor bence
Dönence olan beşikte fiyat farki vardı ben de çocuğa bi artısı yoksa almayayım dedim

Aslında şöyle cocuk sağlıklıysa bir zararı zaten yok. Ama otizm belirtileri olan çocuğu tetikliyor buda ilk donemde anlasılmadigindan önlem almak en güzeli. Faydası var mı? En ufak faydası yok. Yani gereksiz bir ürün sadece.

Biz elele nin madre modelini aldık. Dönencesi var. Kuruyorsun çalışıyor. fisher price in falan da var ama öyle çok fonksiyonlu değil. Bana çok gerekli gibi gelmedi

Biz elele nin madre modelini aldık. Dönencesi var. Kuruyorsun çalışıyor. fisher price in falan da var ama öyle çok fonksiyonlu değil. Bana çok gerekli gibi gelmedi
Ben de elele madre alacaktım ankara da satışı yok diye almadım prego alcam büyük ihtimalle. Bizzat görüp almak istedim çünkü

Anladim canim cok tesekkur ederim bundan sonra dikkat edicem güzel bi uygulama olmuş bu

Dönence olan beşikte fiyat farki vardı ben de çocuğa bi artısı yoksa almayayım dedim
Heeeee yok canım fiyat farklı verip alıncak birşey değil bencede
Yaaa bencede faydası yok yani dönen bişiyin ne faydası olabilirr ben aldım amaa öyle sallamason bişi oyuncağını kurunca ses çıkarıyo okadar ,güzel bişi alsaydım ben sadece gece lambasına benzer olanlar var tavana ışık veriyo onh alıcam onlarda pahalı. Bide gece lambasınıda önermiyolar oyuzden hiç gerek duymadım

Tavana desen veren gece lambaları ben de istiyordum zararli mıymış müzikli falan müziği yoksa da sadece desenli gece lambası alıp ayei bi beyaz gürültü veren uyku arkadaşı alacaktım ne zararı varmış ki onun

Gece lambası hiç açmadım gece gündüz öğrensinler diye en mantıklısı gercektende öğrendi ikiside hala 9 da uyurlar en geç.

Fbtl dediği gibi gece gündüzü ayırsın diye , gece olduğunu anlayıp uyuyolarmış çocuklar daha rahat ,
O beyaz gürültü veren oyun arkadaşlarıda baya pahalınyaa baktım bende
Gece lambası hiç açmadım gece gündüz öğrensinler diye en mantıklısı gercektende öğrendi ikiside hala 9 da uyurlar en geç.
Aynen dediğin gibiymiş öyle hemen öğreniyolarmış bende oyuzden gece lambası almıcam, 9da uyumaları süper yaaaa inşallh bende öyle öğretirrim‍♀

Waaw çok mantıklı ben hiç böyle düşünmedim tamam canım bildiğim iyi oldu. Evet ben bi normal uyku arkadaşı alacaktım örgü bi de ayrı beyaz gürültülü alacaktım ama o sesli olanların fiyatı uçmuş örgü tavşan falan kesin alcam da beyaz gürültü oyuncağı belki duruma göre alırım gerek olursa

Bende telefondan fln açarım yaaa fazla kasmıyorum artık
Örgü tavşanıda kuzenim yaptırıyo misss sen onları bırak çocuğa alışveriş yap

Benim de sizlerle aynı günüm. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittiğimde 11 mayısta gel dedi. Yani tam 1 ay sonra. Özel muayene bir de, daha sık gelmem gerekmez mi dedim, her şey yolunda bu ay da ayda 1 kez gelmen yeterli dedi. Ama işte içim içimi yiyor keşke 2 haftada bir gitsek.

Kızlar alıntı yapamadım, çok teşekkür ederim hepinize, sonuçlar temiz geldi çok şükür Beyin, göz ve boyun damarları çok incelendi.
Şimdi kadın doğumcu bakacak. Kan sulandırıcı kullanmıyordum. Varis var mı diye sordu. Ayaktaki bir damar bile sebep olabilir dedi.
Sanki damar tıkanıklığı olacakmış da, son an olamamış gibi diyorlar. İnşallah tekrarlamaz ve inşallah kan sulandırıcı falan verirler. Bir pıhtı söz konusu gibi ama sonuçlar temiz geliyor. Doktorlar da şaşkın.

Evdekine baktım 3 neyse bu bitsin de bi daha almayız artık. Peki bu kodu kafasina göre basamazlar mi belki 1 basılır ama aslında 3 tür?? Garanti mi bunlar

Yiyeceği cezayı düşünür bence

Bence gereksiz.
Ayrıca uzun süre kullanımı bebeğin bilişsel gelişimi için zararlı diye okumuştum.
Ben almıştım ama uzun zaman kullanamadık zaten kurması bozuldu.

Çok geçmiş olsun aynı zamanda gözünaydın
Normal şartlarda çoğu doktor tedbir amaçlı trombofili testi yaparlar yani pıhtılaşma testi .
Yapmasalar bile her ihtimale karşı kan sulandırıcı standar ecoprin , corasprin gibi hap verirler .
Gönlünü ferah eyle , Allah’ın izniyle bişeyin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…