- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.881
Benim eşim de aynısıdır. Ben de oyleyimdir amaOlabilir baktırmak lazım.Ev süpürme ve çamaşır asma konusunda da beni beğenmiyor elimden alıyor yapmaya kalksam. Normal zamanda, hamileyken değil Güzel asamiyirmusum. Simetrik değilmiş. Assin ne yapayım karismiyorum hiç.
Canım bende 2 doz ciger geliştirici vurdum benimde bebek hareketleri azaldı ama elimi karnıma koyunca kalp atışını hissedebiliyorum . Azda olsa vuruyor zaten o şekilde rahatlıyorum bence bi kaç gün içindr eski halllerine dönerlerMerhaba kızlar bugün hiç giremedim okuyamadım.dünden beri 3 iğne yaptırdım..ve yakan iğneler kalçam artık dayanmadı ağladım bugün..bayağı moralim çöküktü..sonra eşeklere biraz atıştık bi daha ağladım..hormonlar kaldırmıyosonra çok ağladım içinbuğün bebeklerin hiç hareketini hissetmedim kendimi suçladım hala kıpırdama yok tatlı bile yiyip denedim sonra şimdi araştırdım ciğer geliştiriciye vurduranlar 2 ğünbebek hareketlerinin çok yavaşladığını ve hissetmediklerini yazmışlar kaç sattir korku ile duruyorum.hani2 tane bide mutlaka vuruyorlardı durmazlardı..biraz içim rahatladı iğnedenmiş
Burun tıkanıklıgı kaynaklıysa benim doktorum otrivine pediatrik sprey önerdi . Kullanabilirsin dedi cünkü bende gece burun tıkanıklıgından uyuyamıyorumNefes alamiyorum resmen nasil uyuycam zehir oluyor geceler
Benim tansiyon sıkıntım olduğu için 2 hafta sonra gel dedi bakalımBenim de sizlerle aynı günüm. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittiğimde 11 mayısta gel dedi. Yani tam 1 ay sonra. Özel muayene bir de, daha sık gelmem gerekmez mi dedim, her şey yolunda bu ay da ayda 1 kez gelmen yeterli dedi. Ama işte içim içimi yiyor keşke 2 haftada bir gitsek.
Naptın canım bebekte hareket var mı ins vardır yaİyi piştiği sürece neden yenmesin?
Ay unuttum ya ben de alacaktım neyse yarin tatil zaten gider bi hava alırız ordan nöbetçi eczaneden dun ki kızların aldığı spreyden alırım. Sen ne aldın?Gittim kendime b 12 aldım eczacı bile 200 altı nın düşük kabul edildiğini söyledi doktorlar bazen sallıyorlar bizi
Bundan aldım canım diğerine 100 buna 60 dedi bende cimrilik yapıp bundan aldımAy unuttum ya ben de alacaktım neyse yarin tatil zaten gider bi hava alırız ordan nöbetçi eczaneden dun ki kızların aldığı spreyden alırım. Sen ne aldın?
Ay çok şükür bugün kıpırdadılar..vurdu bi kaç kereCanım bende 2 doz ciger geliştirici vurdum benimde bebek hareketleri azaldı ama elimi karnıma koyunca kalp atışını hissedebiliyorum . Azda olsa vuruyor zaten o şekilde rahatlıyorum bence bi kaç gün içindr eski halllerine dönerler
Biz internetten aldık. Prego ya bakmistik ama ciddi bakmadık o yüzden madre ye karar verdikBen de elele madre alacaktım ankara da satışı yok diye almadım prego alcam büyük ihtimalle. Bizzat görüp almak istedim çünkü
Güle güle kullan canım ben bizzat görüp almayı istiyorum bu tarz eşyaları ondan elele den vazgeçtim ☺Biz internetten aldık. Prego ya bakmistik ama ciddi bakmadık o yüzden madre ye karar verdik
Dogumdan sonra elinize zor geçecek bu uykular yatın anam yatınnBubsaate kadar uyumusum saka gibi evi degötürsün
Selam baby aslında giriyorum gunluk gelisimi okuyup cıkıyorum. Tasındım hic sorma eksikler bitmiyor ugrasıyorum kendimi daha da agırlasmıs hissediyorum.
Amin her sağmaya başladığımda dualar ediyorum. Hastane yakın sabah akşam bırakırdık ama eşime evde stoklamaya devam edin buzlukta demişler şuan süt var zaten az besliyoruz midesi henüz küçük biz sizi arayınca getirin demişler dün sabahta ısrarla anne sütü beklediklerini söylemişlerdi onları eritince tekrar isticekler galiba 2 saatte bir sağmaya devam ediyorumAnladım. Hastane umarim yakındır. Sabah aksam yollaman daha iyi olabilir. Rabbim bebegine ve sana güç kuvvet versin. Can veren Rabbim yaşatır da. Sen stres olma süt verdigin için belki o sekilde bile bebegin stresi hisseder ne bileyim. Bu nojtada bilimsel olmayan ama hisse dayalı bağ oldugunu dusunuyorum. Şifa olsun de sütüne dualar sureler okuyabilirsin. Rabbim korusun sana bagışlasın.
Resim çekip doktoruna göster bende ağrı da vardıBende gene o sumuk gibi olan akıntıdan gelmisgulumsebebek in durumundan sonra korktum bu 2 oldu agrim falan yok ama
Cekmemistim resim tekrar gelirse cekeyimResim çekip doktoruna göster bende ağrı da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?