Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim eşim de aynısıdır. Ben de oyleyimdir ama yaptığım işi beğenmeyince hiç ses etmem onun üzerine yıkarım cam siler, toz alır. Benden güzel yaptığını iddia ettiği için her iş onun üstündedir.

Canım bende 2 doz ciger geliştirici vurdum benimde bebek hareketleri azaldı ama elimi karnıma koyunca kalp atışını hissedebiliyorum . Azda olsa vuruyor zaten o şekilde rahatlıyorum bence bi kaç gün içindr eski halllerine dönerler

Çok sinir oldum. Sizden de bilgi alayım dedim. 65 cm pilates topu sipariş ettim. Geldi küçük. Şişirilmiş haliyle yerden yüksekliği 45 cm falan ancak geliyor. Müşteri hizmetleri havası inince tıpadan diğer başa kadar 65 cm geliyor. Buna göre gönderiyoruz dedi.

Böyle saçma şey olur mu? Yerden yüksekliği 45 50 cm demek dizimin üstüne geliyor. Ben 1,70 üstüyüm. Bir oturdum falan bacaklarım ağrıdı, o kadar aşağıda.

Benim tansiyon sıkıntım olduğu için 2 hafta sonra gel dedi bakalım

Gittim kendime b 12 aldım eczacı bile 200 altı nın düşük kabul edildiğini söyledi doktorlar bazen sallıyorlar bizi

Ay unuttum ya ben de alacaktım neyse yarin tatil zaten gider bi hava alırız ordan nöbetçi eczaneden dun ki kızların aldığı spreyden alırım. Sen ne aldın?
Bundan aldım canım diğerine 100 buna 60 dedi bende cimrilik yapıp bundan aldım

Eczacı sürekli gittiğim bi yer çok etkili olduğunu gün aşırı kullan vücudun şaşırmasın birden yükleme olmasın dedi inşallah iyi gelir

Kullandım tadı güzel Buda fısfısla şeklinde rahatsız etmedi

Eklentiler

• 3F0F9ABD-64F5-4E4A-9641-CBAF4E8E09D0.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
Ay çok şükür bugün kıpırdadılar..vurdu bi kaç kere

Selam baby aslında giriyorum gunluk gelisimi okuyup cıkıyorum. Tasındım hic sorma eksikler bitmiyor ugrasıyorum kendimi daha da agırlasmıs hissediyorum.

Doktor randevum vardı sizi hic okuyamadım benim oğlan dönmemiz henüz dönedebilir dönmeyedebilir dedi. Ama dönmesi beklenir bu haftalarda dedi. Aman hayırlısıyla doğursaydım bu sefer cok farklı yasıyorum nefes alamıyor gibiyim Yeterince sikayet ettim heralde ben gidiyom bakarım sizlere

Amin her sağmaya başladığımda dualar ediyorum. Hastane yakın sabah akşam bırakırdık ama eşime evde stoklamaya devam edin buzlukta demişler şuan süt var zaten az besliyoruz midesi henüz küçük biz sizi arayınca getirin demişler dün sabahta ısrarla anne sütü beklediklerini söylemişlerdi onları eritince tekrar isticekler galiba 2 saatte bir sağmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…