- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.901
Olabilir baktırmak lazım.Ev süpürme ve çamaşır asma konusunda da beni beğenmiyor elimden alıyor yapmaya kalksam. Normal zamanda, hamileyken değil Güzel asamiyirmusum. Simetrik değilmiş. Assin ne yapayım karismiyorum hiç.
Var da başkasıyla mı karıştırdın acaba?? Ben hareket yok dememiştimNaptın canım bebekte hareket var mı ins vardır ya
Hahah benimki basak burcu değil ama camasir, duzen ondan sorulur. Gecen baktim perdeleri indirmis, cok tozlanmis, yikanmasi lazimmis. Sonra baktim baharatlari temizlemis, uzerine isimlerini yazip yapistirmis. Bunlari ben demiyorum, kendi yapiyor. Hatta camasir astigimda begenmiyor, bir sey demek istemiyor ama bi bakiyorum arkamdan elden gecirmis. Artik camasira hic karismiyorum, en temizi. Bildigi gibi yapsinOlabilir baktırmak lazım.Ev süpürme ve çamaşır asma konusunda da beni beğenmiyor elimden alıyor yapmaya kalksam. Normal zamanda, hamileyken değil Güzel asamiyirmusum. Simetrik değilmiş. Assin ne yapayım karismiyorum hiç.
Benim eşimde iş yaparken hep söylenerek yapar (aldığını geri yerine koysan böyle dağılmaz, burası bu kadar kirlenene kadar hiç görmedin miBenimki de iş yaptıra yaptıra bana ahkam kesmeye başladı. Ben bir şey yaparken akıl veriyo
Bazen aman yapsın da çenesi çalışsın diyorum, bazen de tepem atıyor geri bas diyorum
Ne güzelmis bu akşam şehir dışına çıkacağız bir haftadır dolabın üstünde ki valizi indirmesini söylüyorum ama bir türlü indiremedi. Şeytan diyo ki çık al ama kendimi tutuyorum boş değil ağır valiz bişey olur diyeHahah benimki basak burcu değil ama camasir, duzen ondan sorulur. Gecen baktim perdeleri indirmis, cok tozlanmis, yikanmasi lazimmis. Sonra baktim baharatlari temizlemis, uzerine isimlerini yazip yapistirmis. Bunlari ben demiyorum, kendi yapiyor. Hatta camasir astigimda begenmiyor, bir sey demek istemiyor ama bi bakiyorum arkamdan elden gecirmis. Artik camasira hic karismiyorum, en temizi. Bildigi gibi yapsin
Oy valla benim ki de öyle.Hahah benimki basak burcu değil ama camasir, duzen ondan sorulur. Gecen baktim perdeleri indirmis, cok tozlanmis, yikanmasi lazimmis. Sonra baktim baharatlari temizlemis, uzerine isimlerini yazip yapistirmis. Bunlari ben demiyorum, kendi yapiyor. Hatta camasir astigimda begenmiyor, bir sey demek istemiyor ama bi bakiyorum arkamdan elden gecirmis. Artik camasira hic karismiyorum, en temizi. Bildigi gibi yapsin
Daha var sanırım dönmesine erken değilmiSelam baby aslında giriyorum gunluk gelisimi okuyup cıkıyorum. Tasındım hic sorma eksikler bitmiyor ugrasıyorum kendimi daha da agırlasmıs hissediyorum.
Doktor randevum vardı sizi hic okuyamadım benim oğlan dönmemiz henüz dönedebilir dönmeyedebilir dedi. Ama dönmesi beklenir bu haftalarda dedi. Aman hayırlısıyla doğursaydım bu sefer cok farklı yasıyorum nefes alamıyor gibiyimYeterince sikayet ettim heralde ben gidiyom bakarım sizlere
Canım ya umarım iyisindirGünaydın kızlar. Hastanedeyim. Dün gece aniden sağ elim ve sağ gözüm uyuştu. Sonra yarım saat boyunca konuşamadım, sarhoş gibi oldum, dilim uyuştu. Ölüyorum sandım.
Beyin MRı için bekliyorum. Gece yatışım yapıldı. Sanırım beyinde pıhtıdan şüpheleniyorlar.
Çok korkuyorum kızlar. Bebiş hareketli ama inşallah Mr’dan zarar gelmez. Hamilelere zararı olmayan bir cihaz varmış, onunla yapacaklarmış.
Dua edin lütfen çok korkuyorum
O da var tabi akıl da veriyor.Benimki de iş yaptıra yaptıra bana ahkam kesmeye başladı. Ben bir şey yaparken akıl veriyo
Bazen aman yapsın da çenesi çalışsın diyorum, bazen de tepem atıyor geri bas diyorum
Canım yoğun mu rengi falan varmı ?Bende gene o sumuk gibi olan akıntıdan gelmis @gulumsebebek in durumundan sonra korktum bu 2 olduagrim falan yok ama
Yogun derken bidligimiz sümük uzuyordu rengi yok seffafCanım yoğun mu rengi falan varmı ?
Biliyorsun Akıntılar genellikle normal kabul edilir
Hıçkırmanın nefes egzersizi olduğunu bu da bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu okumuştum. Ben çok seviyorum hıçkırmasını onu hıçkırırken hayal edip sevip duruyorumBu aralar bebek cok hickiriyor normlmi acaba
Bu aralar bebek cok hickiriyor normlmi acaba
Pardon canım Fatma yla karıştırdım kusura bakmaVar da başkasıyla mı karıştırdın acaba?? Ben hareket yok dememiştim
Evet oyle hayal etmek benide cildirtiyor ayaklarini isirassim geliyor dogsun artik bunlar yaHıçkırmanın nefes egzersizi olduğunu bu da bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu okumuştum. Ben çok seviyorum hıçkırmasını onu hıçkırırken hayal edip sevip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?