Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benimki de iş yaptıra yaptıra bana ahkam kesmeye başladı. Ben bir şey yaparken akıl veriyo

Bazen aman yapsın da çenesi çalışsın diyorum, bazen de tepem atıyor geri bas diyorum

Hahah benimki basak burcu değil ama camasir, duzen ondan sorulur. Gecen baktim perdeleri indirmis, cok tozlanmis, yikanmasi lazimmis. Sonra baktim baharatlari temizlemis, uzerine isimlerini yazip yapistirmis. Bunlari ben demiyorum, kendi yapiyor. Hatta camasir astigimda begenmiyor, bir sey demek istemiyor ama bi bakiyorum arkamdan elden gecirmis. Artik camasira hic karismiyorum, en temizi. Bildigi gibi yapsin

Benimki de iş yaptıra yaptıra bana ahkam kesmeye başladı. Ben bir şey yaparken akıl veriyo

Bazen aman yapsın da çenesi çalışsın diyorum, bazen de tepem atıyor geri bas diyorum
Benim eşimde iş yaparken hep söylenerek yapar (aldığını geri yerine koysan böyle dağılmaz, burası bu kadar kirlenene kadar hiç görmedin mi gibi) hiç duymam yeter ki temizlesin

Ne güzelmis bu akşam şehir dışına çıkacağız bir haftadır dolabın üstünde ki valizi indirmesini söylüyorum ama bir türlü indiremedi. Şeytan diyo ki çık al ama kendimi tutuyorum boş değil ağır valiz bişey olur diye . Sonra birde ben indirmedim değil de sen niye çıktın olur

Oy valla benim ki de öyle. Neyse şanslıyız bildikleri gibi yapsinlar bence de

Daha var sanırım dönmesine erken değilmi aynen baktım giriyosun ama yazmıyosun dedim bi sorayık ne yapıyor ne ediyor sesi çıkmıyor arada haberdar et senden bebişten
Güle güle otur evinde

Canım ya umarım iyisindir bize nazar değdi.

Hıçkırmanın nefes egzersizi olduğunu bu da bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu okumuştum. Ben çok seviyorum hıçkırmasını onu hıçkırırken hayal edip sevip duruyorum
Evet oyle hayal etmek benide cildirtiyor ayaklarini isirassim geliyor dogsun artik bunlar ya

Kızlar elinde öyle bebeğe alınacak listesi olan var mı ilk gebeliğim bayramdan sonra allah izin verirse bi e-bebeğe gidelim diyorum ama neler alıncak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…