Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar elinde öyle bebeğe alınacak listesi olan var mı ilk gebeliğim bayramdan sonra allah izin verirse bi e-bebeğe gidelim diyorum ama neler alıncak bilmiyorum
E bebeğin ihtiyaç listesi var ben ordan bakıp bana neler lazım olabilir diye incelemiş öyle alışveriş yapmıştım.

Kızlar elinde öyle bebeğe alınacak listesi olan var mı ilk gebeliğim bayramdan sonra allah izin verirse bi e-bebeğe gidelim diyorum ama neler alıncak bilmiyorum
Yenidoğan bebek alışverişi videolarını izle az çok fikir edinirsin ama çok gereksiz şeyler de var videolar da sorarsın buraya o gerekli mi bu gerekli mi diye biz de sora sora tamamladık

S Sebepsizk

Bu var, Morkahve hazırlamıştı sağolsun

Ah çok geçmiş olsun canım mutlaka sulandırıcı ilac verirler rabbim beterinden korusun
Cok tesekur ederim canım almayayım o zaman
Ben de yarin alcam bakalım dun iki arkadaşın önerdiğinden biri mi bu senin aldığın ?
Bu aralar bebek cok hickiriyor normlmi acaba
Kiz sen çok yaşa ben de tam bunu sormak için girdim siteye bu ara sürekli pit pit pit oluyor bu da tabi ultrason değilim ama araştırmama göre hıçkırıkmis eskiden kısa sürüyordu şimdi uzun sürüyor ben de tam soracaktım buraya sizde de hıçkırık süreleri uzadı mi diye

Dun geceden beri 4. Oldu bu birde gercekten uzun suruyor 2-2.5 dk suruyor

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Hareket gibi degil ama nabiz atar gibi ritmik seklinde birsey oluyor sanki kalbim karnimin icindeymis gibi doktora sormustum ben hickirik demisti o sekilde nitelendiriyorum

Hareket gibi degil ama nabiz atar gibi ritmik seklinde birsey oluyor sanki kalbim karnimin icindeymis gibi doktora sormustum ben hickirik demisti o sekilde nitelendiriyorum
Aa bazen çok yumuşak bir tekme gibi küçük pıtpıt oluyor o mu acaba, arada bana da oluyor çünkü diyorum başka zaman bu kadar sert vuran çocuk simdi niye böyle yumuşak vuruyor

Evet canım diğeri buydu buna 90 küsürlü bişi dedi bende ocean olanı aldım

Eklentiler

• 8E91376C-FA93-4EE2-8A7F-E43F7C1F7ADC.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebiş de iyi, ciğer geliştirici yapacaklarmış. İki kimyasalım var üstüne de bu oldu diye, erken doğum olursa bebiş daha iyi olsun diyorlar. Tedbir amaçlı diyorlar.
3-4 gün ben de tedbir amaçlı kalacağım.
Kan sulandırıcı iğneye de başlayacağım.

Ben de anlamıyorum
Kızlar şöyle anlaşılıyor..karnınızon bi yerinde sürekli düzenli pıt pıt pıt bayağı bi uzun süren ve kalp atışı gibi elinizi koyunca devam ediyor..saat gibi tak tak tak..bi kerelik değil ..benim bi keresinde 2 dakka falan sürdü gece yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…