- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.941
Ooooo eksiğim yok ama yinede gitmek lazımmmmmm severimmm ihtiyacım olmayan şeye para harcamaayaaKizlarrr size uygun fiyat haberleriyle geldimÖzellikle İstanbul'da ve eksik alinmadik şeyleri kalanlar varsa bakmak isteyen olur belki. E bebeğin E5 üzerinde Haramidere de şubesi var.oranin 3.kati outlet bölümü.ilk zamanlar için anne yani beşik bakiniyordum başkasından alcakdim olmadı.hani dedim şu sizin aldığınız baby plus falan vardır belki outlet kısımları indirimli oluyor gittim bakdim Chicco nun var next me modeli.dedim bu kesin cok pahalidir 600 TL dedi normal katta 3650 di fiyatı.tek şeyi işte kirli azıcık tozlanmış bez kısmı.aldim valla eve geldim şimdi yikayacagim bir güzel başkada hicbiseyi yok.bayagi güzel indirimli şeyler var 3.katinda bakmak isteyenlere duyurulur 40 TL ye de sling aldım
Aynen git git muhakkak alincak şeyler bulursunOoooo eksiğim yok ama yinede gitmek lazımmmmmm severimmm ihtiyacım olmayan şeye para harcamaayaagüle güle kullan
Evet öyle canim. Ama kim ne zaman doğacak bilemiyoruz. Zamanında gelsinler insallahKızlar dikkat ettim de grupta en çok 30 ve 31.haftlarda olan kişiler vargaliba hep aynı hafta doğuracakbınız ..bebeklerinizin doğum tarihi bile aynı olabilir
Valla bir 37 38 lere sağlıkla gelelim sonrası artık doğal düzenKızlar dikkat ettim de grupta en çok 30 ve 31.haftlarda olan kişiler vargaliba hep aynı hafta doğuracakbınız ..bebeklerinizin doğum tarihi bile aynı olabilir
Benim diyetisyenim de accu-chek performa Nano almamı istedi ölçümleri hastaneyle aynı çıkıyorBu arada arkadaşlar
En iyi ölçüm yapan şeker aleti markası nedir ?
Her insanın değişik huyu vardır .Kızzzz negüzel kocalarınız var öyle maaşallahhdua edin şükredin valla halinize benimki hayatta yapmaz kolayı olsa suyunu bile ayağına isticek deli ediyor beni hep yetiştirmekten bunlar işte Allah bozmasın nazar etmiyim de yazmadan edemedm
Ayyy ona bi his acaba ?Bu aralar bebek cok hickiriyor normlmi acaba
Bence o his 2 dk boyunca aynı aralıklarlaa tekmeliyo gibi his oluşması , belki sen tekmeliyo gibi hissederken üst üste yapıyosa aslında hıçkırıyodurAyyy ona bi his acaba ?
Benimki sadece vuruyor , sağdan sola -soldan sağa hesabı gidiyor .
Hıçkırığı nasıl acaba
Benimki de uyuzdurHer insanın değişik huyu vardır .
Benimki iş güç yapar evet
Ama uyuzdur da yapı olarak
Kalp atisi gibi ritmik oluyor tekmeden gucsuzAyyy ona bi his acaba ?
Benimki sadece vuruyor , sağdan sola -soldan sağa hesabı gidiyor .
Hıçkırığı nasıl acaba
Canım uzun süre aynı ritmik şekilde dev ediyor. Sanki kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyor. Elini koyunca da hissediliyor. Geçen eşimin elini koydum. Yazık çocuğa diye kaçmaya çalıştı. Elini koyup bakmak da istemedi.Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Güle güle kullan canım valla cevher bulmuşsun.Kizlarrr size uygun fiyat haberleriyle geldimÖzellikle İstanbul'da ve eksik alinmadik şeyleri kalanlar varsa bakmak isteyen olur belki. E bebeğin E5 üzerinde Haramidere de şubesi var.oranin 3.kati outlet bölümü.ilk zamanlar için anne yani beşik bakiniyordum başkasından alcakdim olmadı.hani dedim şu sizin aldığınız baby plus falan vardır belki outlet kısımları indirimli oluyor gittim bakdim Chicco nun var next me modeli.dedim bu kesin cok pahalidir 600 TL dedi normal katta 3650 di fiyatı.tek şeyi işte kirli azıcık tozlanmış bez kısmı.aldim valla eve geldim şimdi yikayacagim bir güzel başkada hicbiseyi yok.bayagi güzel indirimli şeyler var 3.katinda bakmak isteyenlere duyurulur 40 TL ye de sling aldım
Amin canım inşallahGüle güle kullan canım valla cevher bulmuşsun.İstanbul'da ki arkadaşlar tavsiye olunur.
Tabikidee illa kötü huyu da vardır olsun yinede şükredinHer insanın değişik huyu vardır .
Benimki iş güç yapar evet
Ama uyuzdur da yapı olarak
Ay bende şimdi okudum fatrettin kocanin açıklamasını şok oldumVaka sayısı yeniden hesaplanmış. Eksiye düşünce anlamışlar17bini geçmişiz. Olan bizim izinlere oldu
Hareket gibi degil ama nabiz atar gibi ritmik seklinde birsey oluyor sanki kalbim karnimin icindeymis gibi doktora sormustum ben hickirik demisti o sekilde nitelendiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?