Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlarrr size uygun fiyat haberleriyle geldim Özellikle İstanbul'da ve eksik alinmadik şeyleri kalanlar varsa bakmak isteyen olur belki. E bebeğin E5 üzerinde Haramidere de şubesi var.oranin 3.kati outlet bölümü.ilk zamanlar için anne yani beşik bakiniyordum başkasından alcakdim olmadı.hani dedim şu sizin aldığınız baby plus falan vardır belki outlet kısımları indirimli oluyor gittim bakdim Chicco nun var next me modeli.dedim bu kesin cok pahalidir 600 TL dedi normal katta 3650 di fiyatı.tek şeyi işte kirli azıcık tozlanmış bez kısmı.aldim valla eve geldim şimdi yikayacagim bir güzel başkada hicbiseyi yok.bayagi güzel indirimli şeyler var 3.katinda bakmak isteyenlere duyurulur 40 TL ye de sling aldım

Ooooo eksiğim yok ama yinede gitmek lazımmmmmm severimmm ihtiyacım olmayan şeye para harcamaayaa güle güle kullan

Ooooo eksiğim yok ama yinede gitmek lazımmmmmm severimmm ihtiyacım olmayan şeye para harcamaayaa güle güle kullan
Aynen git git muhakkak alincak şeyler bulursun fiyatları çok uygun.oyuncak vs falanda var dolu ama o kısma bakmadım önce asıl ihtiyaclari bitireyim diye.tesekkur ederim

Kızlar dikkat ettim de grupta en çok 30 ve 31.haftlarda olan kişiler var galiba hep aynı hafta doğuracakbınız ..bebeklerinizin doğum tarihi bile aynı olabilir
Valla bir 37 38 lere sağlıkla gelelim sonrası artık doğal düzen

Her insanın değişik huyu vardır .
Benimki iş güç yapar evet
Ama uyuzdur da yapı olarak

Ayyy ona bi his acaba ?
Benimki sadece vuruyor , sağdan sola -soldan sağa hesabı gidiyor .
Hıçkırığı nasıl acaba
Bence o his 2 dk boyunca aynı aralıklarlaa tekmeliyo gibi his oluşması , belki sen tekmeliyo gibi hissederken üst üste yapıyosa aslında hıçkırıyodur

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Canım uzun süre aynı ritmik şekilde dev ediyor. Sanki kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyor. Elini koyunca da hissediliyor. Geçen eşimin elini koydum. Yazık çocuğa diye kaçmaya çalıştı. Elini koyup bakmak da istemedi. Niye yazık olsun normal dedim. Oğlum da bazen 1 saate yakın hickirirdi. O zaman artık bitse diye bakardım

Güle güle kullan canım valla cevher bulmuşsun. İstanbul'da ki arkadaşlar tavsiye olunur.

Kızlar doktor bulantı ilacımı bırakmam gerektiğini söyledi. Bir hafta vitaminleride kesicekmişim etkilemesin diye. İnşallah ilaçsız eski hallerime dönmem, bugün içmedim ama sersem gibiyim

Vaka sayısı yeniden hesaplanmış. Eksiye düşünce anlamışlar 17bini geçmişiz. Olan bizim izinlere oldu
Ay bende şimdi okudum fatrettin kocanin açıklamasını şok oldum benmi yanlış anladım acaba diye.gunluk vaka düştü diyordum bende daha bugün eşime üstüne yazıyı gördüm şaka gibi bisey

Hareket gibi degil ama nabiz atar gibi ritmik seklinde birsey oluyor sanki kalbim karnimin icindeymis gibi doktora sormustum ben hickirik demisti o sekilde nitelendiriyorum

Hıçkırdığını ben de anlıyorum.
Seninki kadar sık olmuyor bu aralar ama sistematik şekilde pıt pıt atıyor birkaç dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…