Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Noolmus ben anlamadim
Vaka sayıları dusukduya ne zamandır, 2 bin falan civarlariydi ben geçenlerde bakdigimda hatta maskeyi falan kaldirdilar vaka sayıları düşük gidiyor vs diye. Şimdi açıklama yapmış bakan hesaplamada yanlışlık olduğu anlaşıldi vaka sayıları eksilere düşünce diye vaka sayısı ekşi olmayacagina göre yanlış demekki demişler doğrusu 17 bin kusurmus

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
2. Gebeliğim, asla anlayamıyorum. Bazen geceleri kasık kısmında tıktıktık oluyor ama hemen geçiyor. Hıçkırık olsa daha uzun sürmesi gerek bilemedim

Ama 3 kez falan ultrason da parmak emdiğini gördüm o sırada her hangi bir his yoktu.

Sağol canım bende buldum okudum. Şaşırdım dersem yalan olur. Zaten hiç bakmıyordum sayılara. Daha da artar bu kafayla. Bugün markete gittik. Her yer insan... eşim ve ben hariç kimsede maske yok. Çocuk okulda kendisi dahil 2-3 kişinin maske taktığını söyledi. Yani tamam ben bir yerler kapansın demiyorum bu da doğru değil. Hayat devam etmeli. Ama onlemle devam etmeli. Bizim millet zaten vur deyince öldürür. Tekrar eski düzene dönülür. Sonra gelsin yine vakalar. Kapalı alanda maske kalkmasaydi keşke.

Sürü bağışıklığı sağlansın istiyorlarda ondan.. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyolar malesef

Eşimde öyle diyor hiç şaşırmadım daha öncede yapdilar aynısını diyor 5 altı binlerden bir ara 40 binlere çıkmisdı ya yok biseyleri katmiyolarmis içine falan unuttum şimdi tam nasıldı ben zaten insanları hiç anlayamıyorum açıkçası dediğin gibi bugün bende cikdim e bebeğe markete falan gttik maske takan sayiliydi, herkes maske yasağı kalksın diye beklemiş sanki açık alanda neyse de kapalı yerde kaldırmak şu an gercekden hiç mantıklı bir hareket değil

Vaka sayısı yeniden hesaplanmış. Eksiye düşünce anlamışlar 17bini geçmişiz. Olan bizim izinlere oldu
O izine bağlamıştım her şeyi şimdi raporla kapatıyorum arayı Sayılara inanmıyordum zaten ben geçen seneki hasta vaka ayrımından beri demekki eksilere düşecek kadar oynuyorlarmış verilerle

Peki kızlar 3. /4. dozu hamileliğinde vurulan veya vurulacak olan var mı ?

Ben Covid geçirmiştim , dedim 3. dozu vurulacağım, öyle zaman akıp gitti .. Gerçi çok bi zaman kalmadı ama var mı yaptıracak olan ?

Ailesi , akrabası yanında olan kişiler çok dikkat etmeli .. Malum hamilelikte kötü senaryolar yaşamayalım ya

Ben vurulmadım. 1 ve 2. Dozlari hamilelik obcesi vuruldum. Hamileligin basinda da korona oldum. Artik vurulmayi dusunmuyorum.

Ben 3.dozu 16+1 de olmusdum canım biontech.cok şükür bir sıkıntı yaratmadı bende.

Vaka sayısı yeniden hesaplanmış. Eksiye düşünce anlamışlar 17bini geçmişiz. Olan bizim izinlere oldu
Valla sayı 50 bin de olsa o idari izni kaldırmayı kafaya koymuşlardı.sayiyla alakalı değil çünkü sayı 3000 ken bile idari izin vardı. Bence artık ne idari izin gelir ne esnek calisma

İyi akşamlar
Keseden birinde 1/3ayrılma var dedi doktorum
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Yardımcı olursanız çok sevinirim
11+5 günlük hamileyim

Bende de aynı durum oluyor , aşağı kısımda böyle titreşim gibi oluyor 3/4 snlik bişey ..
Hıçkırık evresini anlamam çok güç

Ben 3.dozu olacaktım tam o aralar covid oldum. Ağır da geçti riske alamadım bir de aşı oldum. Tabi doktorumla görüştüm. Seninki ne der bilmiyorum.

Ben 3. Dozu vuruldum valla. Mecbur ise gidiyorum. Kimse maske takmıyordu zaten. Şimdi tek tük takan da bıraktı. Çocuğum okula gidiyor 2 kere getirdi Covid. Birinde babasına da bulaştırdi. Çok şükür bana ulaşmadı her ikisinde de.

Ben 16 hafta bitiminde 3.dozu olmuştum..

Dikkat etmeye çalışıyorum. Ama anaokullarında falan kalktığı için çocuk nedeniyle risk yine var

Sürü bağışıklığı sağlansın istiyorlarda ondan.. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyolar malesef
Maalesef öyle diyorlar.
Ama gerçekte öyle millet maskeden kaytarmaya yer arıyor zaten. Yasak kalkınca kim tutar. Birde bakan hasta gibi haliniz varsa maske takın başkalarını riske atmayın demiş. Zorunlu olmadıkça takar mi millet. Maske zorunluyken maskesiz hapsira tiksira geziyorlardi. Şimdi zorunluluk kalkınca kim takar.
Ben 16 hafta bitiminde 3.dozu olmuştum..

Dikkat etmeye çalışıyorum. Ama anaokullarında falan kalktığı için çocuk nedeniyle risk yine var
Öyle valla benim çocuk ilköğretimde anne kimse takmıyor bende takmayın diyor. Sen takacaksin diyorum
Doktor arkadaşlarda takmayı bırakmayın sakin diye uyarıyor.

Kızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…