- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #45.981
Bana sogan dokunuyor aci ve bahartli seyler de cok yedigin seylerden keserek hangisi migdeni yakiyor onu bulabilirsinKızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Valla bende öyleyim bi kaç ğündürlanılor midem gece birden kalkıp oturuyorum şurup vermişti doktor evde bulunsun diye gavisgon..pek bi etkisi olmuyor..çünkü bebeklerin ayakları tam midemde..yemek yiyemiyorum artık yanıyor.süt iyi ğeliyorKızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Ne yersem yiyim hatta aç uyuduğum günler de oluyor sırf yanmasın diye ama yine yanıyor canımBana sogan dokunuyor aci ve bahartli seyler de cok yedigin seylerden keserek hangisi migdeni yakiyor onu bulabilirsin
İlaç da mı işe yaramıyor yani canım süt anlık rahatlatıyor evet bakayım ya valla zormuş mide yanması daValla bende öyleyim bi kaç ğündürlanılor midem gece birden kalkıp oturuyorum şurup vermişti doktor evde bulunsun diye gavisgon..pek bi etkisi olmuyor..çünkü bebeklerin ayakları tam midemde..yemek yiyemiyorum artık yanıyor.süt iyi ğeliyor
Bencede Çek dursun danışıp gerekirse gösterirsin doktoruna benimkinde tek başına akıntıya bişey demedi ek muayene ve sancıyla birlikte bulgulara bakarak ciğer geliştirici iğne yaptıCekmemistim resim tekrar gelirse cekeyim
3. Dozu oldum tabii. 3. Ay sonrası yaptırılabilir demişti doktorum. 10 gün geçti eşim covid olmuştu mesela. Ben daha önce geçirdiğim ve 3. Dozu olduğum halde ne iki gün hissetmiştim. Muhtemelen tekrar bana da geçmişti. Bence ol.Peki kızlar 3. /4. dozu hamileliğinde vurulan veya vurulacak olan var mı ?
Ben Covid geçirmiştim , dedim 3. dozu vurulacağım, öyle zaman akıp gitti .. Gerçi çok bi zaman kalmadı ama var mı yaptıracak olan ?
Ailesi , akrabası yanında olan kişiler çok dikkat etmeli .. Malum hamilelikte kötü senaryolar yaşamayalım ya
Bana bu iyi geliyo tadı nane gibi yandığında bunu kullanıyorumKızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Neden öyle olur bilmiyorum ama erken doğduğu için belki daha kırmızıdır vucudu kırmızı yerler sana belkide mor gibi gözüküyodurKızlar yenidoğan bebişlerde hafif morluk koyu ten filan olup sonra ten renginin oturduğunu biliyorum ama benimkinin vücudunun bazı yerleri mor kan oturmuş gibi acaba silmediler mi yada o morluk neden olur bilen varmı kolunda bacağında filan var
Canım migreni yakan şeyleri tespit edip yemesen bile fark etmiyor. Sona doğru yanma surupla filan da anlık geçiyor sonra yine başlıyor. Bana doktor bir hap verdi rabiza asla yanmaz oldu migdem. Hatta daha önce midemi yakan seyleri bile yedim. Yine de yanmıyor. Bu bir mucize gibi ilk dogumum 9 sene önceydi o zamandan beri miğde yanmasından mahvolmustum.Kızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Senin ilacı alıcaktım ben de google ye yazdım hamileler kullanmayınız yazıyoCanım migreni yakan şeyleri tespit edip yemesen bile fark etmiyor. Sona doğru yanma surupla filan da anlık geçiyor sonra yine başlıyor. Bana doktor bir hap verdi rabiza asla yanmaz oldu migdem. Hatta daha önce midemi yakan seyleri bile yedim. Yine de yanmıyor. Bu bir mucize gibi ilk dogumum 9 sene önceydi o zamandan beri miğde yanmasından mahvolmustum.
Ama bana doktorum verdi.Senin ilacı alıcaktım ben de google ye yazdım hamileler kullanmayınız yazıyo
Ben gidince doktora sorucam olmadı bana o ilacı yazsınnnnnAma bana doktorum verdi.
Benim de b12 düşük, doktoruma sordum gebeklikte çok normal, birşey kullanmana gerek yok dedi. Hatta aile hekimi de düşük ama gebelikte ilaç kullanılmıyo doktoruna danış demiştiGittim kendime b 12 aldım eczacı bile 200 altı nın düşük kabul edildiğini söyledi doktorlar bazen sallıyorlar bizi
ELMAA YEKızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
İnşallah normal olağan bi durumdur canım haftada 3 kez bilgi veriyorlar onun dışında bilgi vermiyorlarmış sadece stabil demişler pazartesiyi bekliyorum hem bilgi alcam hem bu morlukları da sorcamNeden öyle olur bilmiyorum ama erken doğduğu için belki daha kırmızıdır vucudu kırmızı yerler sana belkide mor gibi gözüküyodur, bilgilerde okuyorum yağ hücreleri yeni yeni oluşuyomuş bebek görünümünd yeni geçiyolarmış diye
Durumu nasıl bebişin
Bende de aynı durum oluyor , aşağı kısımda böyle titreşim gibi oluyor3/4 snlik bişey ..
Hıçkırık evresini anlamam çok güç
Hahahaha çok haklı bir isyanMideniz yaniyorsa E-L-M-AAAAAAAA yiyin tek tek soyletmeyin banaaa
E
L
M
A
Yani ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?