Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Bana sogan dokunuyor aci ve bahartli seyler de cok yedigin seylerden keserek hangisi migdeni yakiyor onu bulabilirsin

Kızlar benim midem çok yanıyor geceleri uyuyamıyorum artık. En son çare ilaç kullanacağım ne yiyip ne yapmamı önerirsiniz ??
Valla bende öyleyim bi kaç ğündürlanılor midem gece birden kalkıp oturuyorum şurup vermişti doktor evde bulunsun diye gavisgon..pek bi etkisi olmuyor..çünkü bebeklerin ayakları tam midemde..yemek yiyemiyorum artık yanıyor.süt iyi ğeliyor

İlaç da mı işe yaramıyor yani canım süt anlık rahatlatıyor evet bakayım ya valla zormuş mide yanması da

Kızlar yenidoğan bebişlerde hafif morluk koyu ten filan olup sonra ten renginin oturduğunu biliyorum ama benimkinin vücudunun bazı yerleri mor kan oturmuş gibi acaba silmediler mi yada o morluk neden olur bilen varmı kolunda bacağında filan var

KK
3. Dozu oldum tabii. 3. Ay sonrası yaptırılabilir demişti doktorum. 10 gün geçti eşim covid olmuştu mesela. Ben daha önce geçirdiğim ve 3. Dozu olduğum halde ne iki gün hissetmiştim. Muhtemelen tekrar bana da geçmişti. Bence ol.

Bu arada LCW hamile koleksiyonundaki beyaz pijama takımı ve geceliğini aldım. İstanbul Anadolu yakasında oturan yada rahat gidebilen varsa Maltepe Park avm de LCW outlet mağazası var. Devasa bir yer. İkisini 150tl ye almış oldum. Internet fiyatı ortalama 280tl ye geliyor sanırım. Diğer pamuk gecelik yada pijamalar da ekstra bakacağım. Bu iç gösteriyor ama odada durmak için ideal. Kumaşı da iyiymiş.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-01-01-04-32-03_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2022-05-01-01-06-56-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 84
Bana bu iyi geliyo tadı nane gibi yandığında bunu kullanıyorum

Eklentiler

• A911932B-F7C8-47F8-947E-16BE1F63F7AA.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 87
Neden öyle olur bilmiyorum ama erken doğduğu için belki daha kırmızıdır vucudu kırmızı yerler sana belkide mor gibi gözüküyodur , bilgilerde okuyorum yağ hücreleri yeni yeni oluşuyomuş bebek görünümünd yeni geçiyolarmış diye

Durumu nasıl bebişin

Canım migreni yakan şeyleri tespit edip yemesen bile fark etmiyor. Sona doğru yanma surupla filan da anlık geçiyor sonra yine başlıyor. Bana doktor bir hap verdi rabiza asla yanmaz oldu migdem. Hatta daha önce midemi yakan seyleri bile yedim. Yine de yanmıyor. Bu bir mucize gibi ilk dogumum 9 sene önceydi o zamandan beri miğde yanmasından mahvolmustum.

Senin ilacı alıcaktım ben de google ye yazdım hamileler kullanmayınız yazıyo

Gittim kendime b 12 aldım eczacı bile 200 altı nın düşük kabul edildiğini söyledi doktorlar bazen sallıyorlar bizi
Benim de b12 düşük, doktoruma sordum gebeklikte çok normal, birşey kullanmana gerek yok dedi. Hatta aile hekimi de düşük ama gebelikte ilaç kullanılmıyo doktoruna danış demişti

İnşallah normal olağan bi durumdur canım haftada 3 kez bilgi veriyorlar onun dışında bilgi vermiyorlarmış sadece stabil demişler pazartesiyi bekliyorum hem bilgi alcam hem bu morlukları da sorcam

Mideniz yaniyorsa E-L-M-AAAAAAAA yiyin tek tek soyletmeyin banaaa
E
L
M
A
Yani ok
Hahahaha çok haklı bir isyan

Bide şey oluyo mesela bir konu konuşuyoruz, atıyorum bebek çantası.
Bir gün boyunca konuşuyoruz, modeller
atılıyor alınanlar gösteriliyor fiyat konuşuluyor vs. kalkıp bir hafta sonra kızlar ne bebek çantası aldınız? Alalım mı lazım mı elzem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…