Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de b12 düşük, doktoruma sordum gebeklikte çok normal, birşey kullanmana gerek yok dedi. Hatta aile hekimi de düşük ama gebelikte ilaç kullanılmıyo doktoruna danış demişti
Burda kullanan arkadaşlar var ve benim unutkanlık baya ilerledi 200 altına düşmemesi gerekirmiş benimki 170 lerde dün internetten de baktım anne de ki eksiklik bebekğinde bu vitaminden eksik olacağını gösterirmiş zararı olsa buradaki arkadaşlarda kullanmaz diye düşşünerek başladım bayram sonu doktora gittiğimde mutlaka söylicem haberi olsun

Ay canım sağol onu da doktoruma sorayım bi onaylarsa alayım

Kız Allah seni ne yapmasın her zaman girip okuyamıyoruz ki ne yapalım idare edin işte

İnşallah normal olağan bi durumdur canım haftada 3 kez bilgi veriyorlar onun dışında bilgi vermiyorlarmış sadece stabil demişler pazartesiyi bekliyorum hem bilgi alcam hem bu morlukları da sorcam
Yenidoğan bebeklerde de morarma oluyor canım prematüre bebeklerde daha çok olurmuş yani normal bi durum Allah’ın izniyle zamanla geçer sen gönlünü ferah tut

Yenidoğan bebeklerde de morarma oluyor canım prematüre bebeklerde daha çok olurmuş yani normal bi durum Allah’ın izniyle zamanla geçer sen gönlünü ferah tut
İnşallah öyledir kötü bişey olmasında canım Allah razı olsun

Soguk süt benim o gün çayır çayır yanıyor du bir saat içtim anında kesti
Valla canım benim bebekler baş aşağı dönmüş..4 bacak şuan yukarda dede tam midemin oraya bi vuruyorlar..midem sanki küçücük kaldı azıcık yemek yesem yemek sorumda acı hissediyorum..soğuk süt , elma yiyip yatıyorum gece birden acı suyla yataktan fırlıyorum..şurubu hemen kafaya dikip bir yudum alıyorum. O değil yemekten kesilmek kötü

Oy 4 ayak ikisi yetti bize kolayca geçsin bu dönem de rennie tablet kullanıyorum ben de. Zaten midem önceden beri hep hassastır

Evet canım dün ben yazmıştım benim kullandığım bu sprey dilaltına sıkıp 45sn kadar bekleyip yutuyorsun üstünde yazıyor zaten kullanımı
Ben de alayım çok sağol canım benim
Dun geceden beri 4. Oldu bu birde gercekten uzun suruyor 2-2.5 dk suruyor
Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Beb hıçkırık olduğuna eminim normal hareket böyle olmaz zaten çok stabil tık tık ediyor
Evet canım diğeri buydu buna 90 küsürlü bişi dedi bende ocean olanı aldım
Ben de bunu alırım o zaman madem aynı etki arada 30 lira fark var
Ah canım deri altı yağ dokusu yeni yeni oluşuyor vücut ısısı için benim uygulamada öyle yazıyordu yani henüz deri altı yağ dokusu yok zamanla geliştikçe olacak korkma insallaj dr mutlaka sana bilgi verir
Canım illa İstanbul mu gidip ankara dan bi lcw den alsak yine internetten daha ucuza mı geliyor?
Bak şimdi bu konuda bi açıklık getireyim
Ben o an konuşulurken dikkat etmiyorum geçiyorum çünkü o an almayı düşünmediğim için ilgimi çekmiyor bu topik bilgi almak için var diye düşünüp tam da alacağım ihtiyacım olduğu zaman danisiyorum önceden konuşulmuş mu aramıyorum benim için böyle yani . Olsun bi daha konuşalım hepiniz neredeyse alışverişi bitirdiniz benim çocuğun daha donu yok herkes işini hallettikten sonra benim alışverişi konuşuruz fena mı bak daha 2 ay var size başka iş kalmadı vakit geçer

İnşallah öyledir kötü bişey olmasında canım Allah razı olsun
Yarın gidiyorsun değil mi görmeye ebe falan yok mudur başında sorarsın yine aklına takılanları ama bence de gönlünü ferah tut anormal bir şey olduğunu sanmıyorum öyle olsa müdahale ederler bir şekilde.. Dualarımız sizinle

Göstermiyolar ki telefonla arayın diyolar ama ben yarın gitcem hem yüzyüze daha net bilgi alırım diyorum hemde belki resmini çektiririm hemşireye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…