Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Göstermiyolar ki telefonla arayın diyolar ama ben yarın gitcem hem yüzyüze daha net bilgi alırım diyorum hemde belki resmini çektiririm hemşireye
Canım ya nasıl telaslisin merak içindesin.bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle unutup gidecen yasadiklarini rabbim yavruna kavuştursun tez zamanda.

Bence şu anda derisi çok ince olduğu için gördüğün şeyler damar olabilir. Benim aklıma direk bu geldi

Morkahve canım şeker kaça çıkınca sorun başlıyor biliyor musun 151 çıktı bugün benim
Canım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor bana

Bide çatlayanlar oluyor dönrm dönem ilk catlayan sordu 1 hafta sonra catlayanda sordu simdi bi kac kisi kaldi sormayan onlarda bugun yarin sorar

Ama ona önerim yok malesef bi çatlamaya başladımı catir catir çatlayacaksınız

Canım ya nasıl telaslisin merak içindesin.bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle unutup gidecen yasadiklarini rabbim yavruna kavuştursun tez zamanda.
Sorma canım ne lohusalığımı bildim ne doğurduğumu ne evladımı koklayabildim ne gönlümce son aylarımızda bol bol resim çekilebildim herşey bi yana bebeğimle alakalı bilgide alamıyorum çok karmaşık kötü bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasın

Bence şu anda derisi çok ince olduğu için gördüğün şeyler damar olabilir. Benim aklıma direk bu geldi
İnşallah öyledir kötü bişey olmasında geçici durum önemli değil
Canım öncelikle geçmiş olsun
İnşnsagsalim en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinle
Dualarım sizinle
Amin canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…