- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.021
Canım ya nasıl telaslisin merak içindesin.bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle unutup gidecen yasadiklarini rabbim yavruna kavuştursun tez zamanda.Göstermiyolar ki telefonla arayın diyolar ama ben yarın gitcem hem yüzyüze daha net bilgi alırım diyorum hemde belki resmini çektiririm hemşireye
Burası 26 derece denize girilirGünaydın
Bayram da parka pikniğe gidelim dedik
Havaya bak ya .
Burası 26 derece denize girilir
Her yer yağışlı çamur yağıyor dün geceden beriGünaydın
Bayram da parka pikniğe gidelim dedik
Havaya bak ya .
Kızlar yenidoğan bebişlerde hafif morluk koyu ten filan olup sonra ten renginin oturduğunu biliyorum ama benimkinin vücudunun bazı yerleri mor kan oturmuş gibi acaba silmediler mi yada o morluk neden olur bilen varmı kolunda bacağında filan var
Canım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor banaMorkahve canım şeker kaça çıkınca sorun başlıyor biliyor musun 151 çıktı bugün benim
He yariyor ,baktin gecmedi o zaman 1 tane daha yiycenKız ilk defa duydum işe yarıyor mu cidden
Bide çatlayanlar oluyor dönrm dönem ilk catlayan sordu 1 hafta sonra catlayanda sordu simdi bi kac kisi kaldi sormayan onlarda bugun yarin sorarHahahaha çok haklı bir isyan
Bide şey oluyo mesela bir konu konuşuyoruz, atıyorum bebek çantası.
Bir gün boyunca konuşuyoruz, modeller
atılıyor alınanlar gösteriliyor fiyat konuşuluyor vs. kalkıp bir hafta sonra kızlar ne bebek çantası aldınız? Alalım mı lazım mı elzem mi
Canım öncelikle geçmiş olsunGöstermiyolar ki telefonla arayın diyolar ama ben yarın gitcem hem yüzyüze daha net bilgi alırım diyorum hemde belki resmini çektiririm hemşireye
Yapıyorlar zaten .Demir magnezyum bulantı yapıyor olabilirmiş, bir hafta deneyelim dedi canım. Bulantı hapınıda bırakıyorum ya vitaminler zorlamasınlar diye
Sorma canım ne lohusalığımı bildim ne doğurduğumu ne evladımı koklayabildim ne gönlümce son aylarımızda bol bol resim çekilebildim herşey bi yana bebeğimle alakalı bilgide alamıyorum çok karmaşık kötü bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasınCanım ya nasıl telaslisin merak içindesin.bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle unutup gidecen yasadiklarini rabbim yavruna kavuştursun tez zamanda.
Yengeç Burcumuydu yanlış mı hatırlıyorumHer insanın değişik huyu vardır .
Benimki iş güç yapar evet
Ama uyuzdur da yapı olarak
İnşallah öyledir kötü bişey olmasında geçici durum önemli değilBence şu anda derisi çok ince olduğu için gördüğün şeyler damar olabilir. Benim aklıma direk bu geldi
Amin canım Allah razı olsunCanım öncelikle geçmiş olsun
İnşnsagsalim en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinle
Dualarım sizinle
Allah sana bağışlasın bebişini bir an evvel kavuşunİnşallah öyledir kötü bişey olmasında geçici durum önemli değil
Amin canım Allah razı olsun
Evet yengeçYengeç Burcumuydu yanlış mı hatırlıyorum
Bi tanıdık geldi de neyse hahahaha kahkaha attım yaEvet yengeç
Tam bir ruh emiciBi tanıdık geldi de neyse hahahaha kahkaha attım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?