- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.041
Kötü havada nasıl piknik olur ki?Ahahaha kizlar zafer benim yarin tum kotu havaya ragmen kocamla piknige gidiyorum
HahahahaTam bir ruh emici
İnternette 280 TL fiyatı normal mağazada da aynı şekilde. Burası sadece outlet olan 4 mağazanın birleşimi büyüklüğünde bir yer. Yani benim bildiğim İstanbul'daki:)Canım illa İstanbul mu gidip ankara dan bi lcw den alsak yine internetten daha ucuza mı geliyor?
OldururuzKötü havada nasıl piknik olur ki?
Maksat zafer kazanmak şuan. Sonrası Allah kerimAhahaha kizlar zafer benim yarin tum kotu havaya ragmen kocamla piknige gidiyorum
Aaaa olmaz ki öyle detay ver senin olaya cinnet geçirmiştim kv kp e sinirden anlat neler olduAhahaha kizlar zafer benim yarin tum kotu havaya ragmen kocamla piknige gidiyorum
Hmm üzüldüm hayırlısıİnternette 280 TL fiyatı normal mağazada da aynı şekilde. Burası sadece outlet olan 4 mağazanın birleşimi büyüklüğünde bir yer. Yani benim bildiğim İstanbul'daki:)
Ahahahhaha valla aralarinda ne konustular bilmiyorum biz esimle evde kendi aramizda tartistik ertesi gun akrabalariyla gitmisler memeleketeAaaa olmaz ki öyle detay ver senin olaya cinnet geçirmiştim kv kp e sinirden anlat neler oldu
Hmm üzüldüm hayırlısı
AY iyi o zaman desene sorun değil belki sen insülin kullandığın için normaldir diye düşündüm ama Sevil kullanmıyordu diye biliyorum o zaman sıkıntı yok demektirCanım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor bana
Ben yatmadan önce içiyodum fazla etkilemesin diye ama ilaçsızlığa bünyem alışana kadar içmiycem bakalım düzelicek mi midemYapıyorlar zaten .
İyi de canım zaten yolculuk senin için iyi degil ki şuan..mantıklı olan buAhahahhaha valla aralarinda ne konustular bilmiyorum biz esimle evde kendi aramizda tartistik ertesi gun akrabalariyla gitmisler memeleketebende gicikliga bugun kocamla dedemin mezarina gidip gelicem
Cok uzak degil bizim köyümüz 45 dk suruyor o yuzden rahat davranyorumİyi de canım zaten yolculuk senin için iyi degil ki şuan..mantıklı olan bu
Korkudan günde 2 kez demirBen yatmadan önce içiyodum fazla etkilemesin diye ama ilaçsızlığa bünyem alışana kadar içmiycem bakalım düzelicek mi midem
Şu halde kalabalığa girmekte iyi degil.Cok uzak degil bizim köyümüz 45 dk suruyor o yuzden rahat davranyorum
Şu halde kalabalığa girmekte iyi degil.
Millet maskeler çıktı diye korona bitti sanıyor
İşte benimde gün içinde sadece bulantıyla geçse keşke. Kahvaltıyı zor yaptım şu anda yatıyorum kusmayayım diye.Korkudan günde 2 kez demir
2 kez magnezyum alıyorum mecbur .
Bulantıyı da gün icin mecbur yaşıyorum.
Az kaldı napalim artık
O halde gidip dönmek daha saçmaBirini gormiycrm ben mezarliga gidip saat 4 gibide gene evde olucam kalabalikla falan bir isim olmiycak yani
Benim de kahvaltı sonrası bulantım oluyor . Elma yiyorum hemen ardından. Ehh işte belli belirsiz kesiyor gibiİşte benimde gün içinde sadece bulantıyla geçse keşke. Kahvaltıyı zor yaptım şu anda yatıyorum kusmayayım diye.
Psikolojik olarakta ilaca çok bağlamışım galiba kendimi çöktüm resmen bugün
Evet beni çok etkiliyor, tam rahatladım derken başa sardım yineBenim de kahvaltı sonrası bulantım oluyor . Elma yiyorum hemen ardından. Ehh işte belli belirsiz kesiyor gibi
Ama senin benden daha fena oluyor belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?