Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahahaha kizlar zafer benim yarin tum kotu havaya ragmen kocamla piknige gidiyorum
Aaaa olmaz ki öyle detay ver senin olaya cinnet geçirmiştim kv kp e sinirden anlat neler oldu
İnternette 280 TL fiyatı normal mağazada da aynı şekilde. Burası sadece outlet olan 4 mağazanın birleşimi büyüklüğünde bir yer. Yani benim bildiğim İstanbul'daki:)
Hmm üzüldüm hayırlısı

Aaaa olmaz ki öyle detay ver senin olaya cinnet geçirmiştim kv kp e sinirden anlat neler oldu

Hmm üzüldüm hayırlısı
Ahahahhaha valla aralarinda ne konustular bilmiyorum biz esimle evde kendi aramizda tartistik ertesi gun akrabalariyla gitmisler memelekete bende gicikliga bugun kocamla dedemin mezarina gidip gelicem

Canım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor bana
AY iyi o zaman desene sorun değil belki sen insülin kullandığın için normaldir diye düşündüm ama Sevil kullanmıyordu diye biliyorum o zaman sıkıntı yok demektir

Ahahahhaha valla aralarinda ne konustular bilmiyorum biz esimle evde kendi aramizda tartistik ertesi gun akrabalariyla gitmisler memelekete bende gicikliga bugun kocamla dedemin mezarina gidip gelicem
İyi de canım zaten yolculuk senin için iyi degil ki şuan..mantıklı olan bu

Korkudan günde 2 kez demir
2 kez magnezyum alıyorum mecbur .

Bulantıyı da gün icin mecbur yaşıyorum.
Az kaldı napalim artık
İşte benimde gün içinde sadece bulantıyla geçse keşke. Kahvaltıyı zor yaptım şu anda yatıyorum kusmayayım diye.
Psikolojik olarakta ilaca çok bağlamışım galiba kendimi çöktüm resmen bugün

Benim de kahvaltı sonrası bulantım oluyor . Elma yiyorum hemen ardından. Ehh işte belli belirsiz kesiyor gibi

Ama senin benden daha fena oluyor belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…