Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şaka maka ramazanda bitti , eşimle birlikte bu ayı atlatmak zordu oruç tutuyor ve her akşam güzel bir sofranın hayalini kuruyodu (et ve tavukdan başka bir hayali yok ve sonrasından gelicek tatlı)
Neyseki 1ayı sağ sağlim atlattık
Şimdi teşekkür ediyo son ay ben yapıcam herşeyi diye söz verdi

Ben yazmışım sandım bir an ağır yemekler yemekten gut olacağım en son dedim de son iki gün sebze yiyebildik

Ayaklarının altı yanan var mı. Buza basmak istiyorum o kadar yanıyor
Benim gebelik öncesi yanardı insülin direncim vardı hamile kaldım hiç yanmadı ama şu son bir haftadır yanıyor acaba şekerim mi oynuyor bilemiyorum çok rahatsız ediyor özellikle geceleri .. şeker yüklemesi sonrası dr ne dikkat et dedi ne endokrinoloji ye yönlendirdi. Gayet iyi dedi ben de ona güvenerek sanırım hiç dikkat etmiyorum kasmiyorum acaba yükseliyor mu ki Morkahve sen ne dersin canım bi bayram sonu gidip uç yazdırıp ölçmeye mi başlasam riskli olur mu ki bu durum

Ben yazmışım sandım bir an ağır yemekler yemekten gut olacağım en son dedim de son iki gün sebze yiyebildik
Ayyy yok asla sebze kabul etme oruçluykennnn gözü dönüyo her akşam yatağa yattığındada mide spazmı geçiricek o derece yiyoooo ahhh ahhhh allahdan son gündeyiz

Canım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor bana
Z zeynokoloji evet canım bu hafta benim full 170-190 arasıydı 1. Saat ilaca gerek duymadı düşün. 150ye normal diyor

Bugun uyurken göbeğime kramp girceğini hissettim gerinirken, allahdan olmadı megnezyumumu fazla almıyorum unutuyorum içmeyi oyuzden olabilirmi acep
Bugunki happy mom bilgilerimdede Braxton Hicks kasılmaları olabilir diyo göbekde acaba omu

Neyseki benim iftar sorunum olmadı. Cunku eşim iftarda toplasan 4 kez evde olmuştur.
Sahurları da kendi hazırlıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…