- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.061
Ben insülin le o seviyedeyimAY iyi o zaman desene sorun değil belki sen insülin kullandığın için normaldir diye düşündüm ama Sevil kullanmıyordu diye biliyorum o zaman sıkıntı yok demektir
Forum outlet AVM ve Pursaklar da LCW outlet var. Oralarda da vardır belkiAaaa olmaz ki öyle detay ver senin olaya cinnet geçirmiştim kv kp e sinirden anlat neler oldu
Hmm üzüldüm hayırlısı
Şekerim dengesizlesince yanıyor.Ayaklarının altı yanan var mı. Buza basmak istiyorum o kadar yanıyor
Şekerim çok güzeldi benim bi sıkıntı yoktu ben tansiyondan muzdaribim ama oda hep düşük bir haftadır internette de şekerden olabilir diyorŞekerim dengesizlesince yanıyor.
Arabayi da dönüşte piknikte bırakınAhahaha kizlar zafer benim yarin tum kotu havaya ragmen kocamla piknige gidiyorum
Ben yazmışım sandım bir anŞaka maka ramazanda bitti , eşimle birlikte bu ayı atlatmak zordu oruç tutuyor ve her akşam güzel bir sofranın hayalini kuruyodu(et ve tavukdan başka bir hayali yok ve sonrasından gelicek tatlı)
Neyseki 1ayı sağ sağlim atlattık
Şimdi teşekkür ediyo son ay ben yapıcam herşeyi diye söz verdi
El opmezdim zaten yine opmeyecegimŞu halde kalabalığa girmekte iyi degil.
Millet maskeler çıktı diye korona bitti sanıyor
Benim gebelik öncesi yanardı insülin direncim vardı hamile kaldım hiç yanmadı ama şu son bir haftadır yanıyor acaba şekerim mi oynuyor bilemiyorum çok rahatsız ediyor özellikle geceleri .. şeker yüklemesi sonrası dr ne dikkat et dedi ne endokrinoloji ye yönlendirdi. Gayet iyi dedi ben de ona güvenerek sanırım hiç dikkat etmiyorum kasmiyorum acaba yükseliyor mu kiAyaklarının altı yanan var mı. Buza basmak istiyorum o kadar yanıyor
Ay şimdi baktım da ikisi de o kadar uzak ki 30 ar kilometre falan değer mi gitmeye bilemedim sagol canim yine de aklımda olsunForum outlet AVM ve Pursaklar da LCW outlet var. Oralarda da vardır belki
Ayyy yok asla sebze kabul etme oruçluykennnn gözü dönüyoBen yazmışım sandım bir anağır yemekler yemekten gut olacağım en son dedim de son iki gün sebze yiyebildik
Z zeynokoloji evet canım bu hafta benim full 170-190 arasıydı 1. Saat ilaca gerek duymadı düşün. 150ye normal diyorCanım Sevil'e doktor 200 e kadar sorun yok demis5. Benim doktorum 180 li rakamlarıma bir şey demedi. Ben yüksek çıktı bu ay biraz diyorum. Doktor bunları yüksek mi saniyorsun sen diyor bana
Ne güzel Dr ya benimki beni nasıl strese sokmuşsa düşünZ zeynokoloji evet canım bu hafta benim full 170-190 arasıydı 1. Saat ilaca gerek duymadı düşün. 150ye normal diyor
Allah korusun kız..inşaallah çatlamayızBide çatlayanlar oluyor dönrm dönem ilk catlayan sordu 1 hafta sonra catlayanda sordu simdi bi kac kisi kaldi sormayan onlarda bugun yarin sorar
Ama ona önerim yok malesef bi çatlamaya başladımı catir catir çatlayacaksınız
Göbek deliği acıması gibi bişi mi?Bugun uyurken göbeğime kramp girceğini hissettim gerinirken, allahdan olmadımegnezyumumu fazla almıyorum unutuyorum içmeyi oyuzden olabilirmi acep
Bugunki happy mom bilgilerimdede Braxton Hicks kasılmaları olabilir diyo göbekde acaba omu
Neyseki benim iftar sorunum olmadı. Cunku eşim iftarda toplasan 4 kez evde olmuştur.Şaka maka ramazanda bitti , eşimle birlikte bu ayı atlatmak zordu oruç tutuyor ve her akşam güzel bir sofranın hayalini kuruyodu(et ve tavukdan başka bir hayali yok ve sonrasından gelicek tatlı)
Neyseki 1ayı sağ sağlim atlattık
Şimdi teşekkür ediyo son ay ben yapıcam herşeyi diye söz verdi
Mideniz yaniyorsa E-L-M-AAAAAAAA yiyin tek tek soyletmeyin banaaa
E
L
M
A
Yani ok
Etlik lokman hekime forum yakin hastaneye gittigin bir gun gidebilirsinAy şimdi baktım da ikisi de o kadar uzak ki 30 ar kilometre falan değer mi gitmeye bilemedim sagol canim yine de aklımda olsun
Bende cok oluyor bi anlami var mi?Göbek deliği acıması gibi bişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?