Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Göbek deliği acıması gibi bişi mi?
Yok böyle gerinirsin bacağına kramp girer yaa, bende uyurken geriniyodum bu sefer göbeğime kramp giriceğini hissettimmm hemen masaj yapmaya başladım yanlarına fln değişik bi his
Neyseki benim iftar sorunum olmadı. Cunku eşim iftarda toplasan 4 kez evde olmuştur.
Sahurları da kendi hazırlıyor zaten
Allahım ne güzel yaaaaa keşke öyle olsaydı bizimde hep ben hazırladım allahdan son aylara denk gelmedi

@zeynokoloji evet canım bu hafta benim full 170-190 arasıydı 1. Saat ilaca gerek duymadı düşün. 150ye normal diyo

Benim tokluk 90lardaydı hep 111 n Yüksel’i oldu geçen dayanamadım beyaz ekmek sosis yedim 129çıktı tırstıydım çok pimpirikliyim sanırım rahat olayım biraz

Normalde de sahurlar artık eşimde
Ama o sizinkiler gibi uykudan kalmıyor. Wampır gibi gece uyanık olduğu için yani.

Benim sabahki tokluk biraz yüksek çıkıyor 90-92 bir kere de 98 çıktı

Şekeri en çok etkileyen şey hareket sanırım uyuyunca demekki yükseliyor benim

Bir şey soracağım sabahtan beri midemde su dahi durmuyor kaç kez çıkardım bilmiyorum. Ama 4 haftadır ilacı da bırakmıştım, iyiydim. Vitaminlerle ilgili bir durum da yok yazılan gibi. Etkilemiyorlar beni. Sabah bulantısı geri dönmüş olabilir mi?

......
Aç karına demir mi aldın acaba ?

Benimde çok güzel çıktı açlıkta toklukta bende dikkat etmiyorum tatlıya hiç ama ayak yanmam sanki tabanlarıma acı biber sürülmüş gibi

Etlik lokman hekime forum yakin hastaneye gittigin bir gun gidebilirsin
Hmm aklımda olsun randevum iki hafta sonra
Benimde çok güzel çıktı açlıkta toklukta bende dikkat etmiyorum tatlıya hiç ama ayak yanmam sanki tabanlarıma acı biber sürülmüş gibi
Benim çok da iyi çıkmadı 1. 2. Saat 166 çıktı düşük sayılmaz ama dr bi sey demedi diye kasmadim acaba kasmadim diye mi yükseliyor

Ölçüp görsen iyi olur bence yükseklik olursa ona göre önlemini alırsın. Yükselince bol su içmek ve hareket düşürür bu arada aklınızda olsun

Valla benim şu ana kadar 1 kere girdi kramp. Gerinirken bacağıma çok fenaydı. Magnezyum hiç aksatmiyorum korkudan.

Kız bu açlık yokluğu hergün ölçüyomuusun hergün aynı muhabbet ben şeker yüklemeside yapmadım, öyle evde yaptığım açlık toklukda yok kendimi fransız hissediyorum bu konuda
Ben sağlık ocağında ölçtürdüm herşey yolunda çıkınca takip gerekmedi
Doktor 50 mlgramlık glukoz al dedi eczaneden alıp sağlık ocağına gittim aç karnına önce açken kan aldılar sonra glukoz u içip 1 saat bekledim bide öyle kan aldılar bence doktorun gerek görürse mutlaka baktır

Açlık 84 tokluk 124 çıkmış benim ayaklarımın derdi başka bişi herhalde
Aaa seninki çok güzel benim açlık 95 tokluk 168 çıktı dr yine de iyi dedi ben de iyi dedi diye hic takmadım normalde insülin direncim var diye dikkat ediyordum hamilelik başından beri o günden sonra saldım çayıra ayaklarım son bi haftadır yanmaya başladı öyle anladım bi şeyler olduğunu
Ölçüp görsen iyi olur bence yükseklik olursa ona göre önlemini alırsın. Yükselince bol su içmek ve hareket düşürür bu arada aklınızda olsun
Canın kadın dogumcu uç yazabilir mi ki bende cihaz var ama uç yok onu endokrinoloji mi yazar hic bilmiyorum raporu falan mı olması lazım iki hafta sonra gidince istesem uç dan da bi kaç gün kontrol etsem özellikle ayaklarım yanınca falan ona göre yüksekse önlem alınır

Havaların ısınmasından bize sıcak basıyo herhalde insülin direnci bende de vardı 20 kilo verip kırmıştım hatta baya baya çikolatayı hayatımdan çıkarmıştım şimdi doğum sonrası sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…