- 23 Ekim 2018
- 16.269
- 37.625
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.101
Ne bilim 90nın altı olacak demiştiKız nasıl yüksek tokluk oyuksek dediğin 180 190 olur. Senin ki düşükmus.
30 km uzak mı? DeğilAy şimdi baktım da ikisi de o kadar uzak ki 30 ar kilometre falan değer mi gitmeye bilemedim sagol canim yine de aklımda olsun
Benim doktorum normalde ayda bir değil üç haftada bir kontrol ediyo zaten, son iki seferi iki haftada bir şeklinde gidiyorum bir sonraki gitmeden sonra haftada bir olacak yani 32 itibariyle. Sık gitmek güzel bencede insan merak ediyor 4-5 hafta asla dayanamam ve evet doktorum inanılmaz rahat bir doktor. Çok seviyorum onun bu halini aslında arkadaşım ağlaya ağlaya diyet yapıyordu binbir stres oluyordu. Bence çok, gereksizNe güzel Dr ya benimki beni nasıl strese sokmuşsa düşüniki haftada bir gidiyorum bu rahim ağzı ve şekerden dolayı sen de sık sık gidiyorsundur
Ayyy tokluk değil açlık yanlış yazmışım bu aradaKız nasıl yüksek tokluk oyuksek dediğin 180 190 olur. Senin ki düşükmus.
Sadece Pijama bakmaya gitmeye değer mi diye dedim canım ama gideriz belki de dedim ya aklımda olsun , çok çişim geliyor ondan eve yakın yerlere gidiyorum genelde enfeksiyon kapmamak için30 km uzak mı? Değil
Benim doktorum normalde ayda bir değil üç haftada bir kontrol ediyo zaten, son iki seferi iki haftada bir şeklinde gidiyorum bir sonraki gitmeden sonra haftada bir olacak yani 32 itibariyle. Sık gitmek güzel bencede insan merak ediyor 4-5 hafta asla dayanamam ve evet doktorum inanılmaz rahat bir doktor. Çok seviyorum onun bu halini aslında arkadaşım ağlaya ağlaya diyet yapıyordu binbir stres oluyordu. Bence çok, gereksiz
Mikocum saçmalama lütfen 98 yüksek olur mu sınır 140 zatenBenim sabahki tokluk biraz yüksek çıkıyor 90-92 bir kere de 98 çıktı
Şekeri en çok etkileyen şey hareket sanırım uyuyunca demekki yükseliyor benim
Tokluk değil ama açlık yanlış yazmışımMikocum saçmalama lütfen 98 yüksek olur mu sınır 140 zatenilaç sınırı 200
Oda yüksek değil canım 90 - 120 normal aralığı açlık içinde, tokluk içinde geçerli.Tokluk değil ama açlık yanlış yazmışım
Çok sevimli bencekızlar sizce bu gecelik ve sabahlık nasıl?
Yorulmanı istemiyor olabilir benceKizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Benim de ara ara yapiyor ayni his. Bu aralar da sicaklama var terliyorum cözemedim hamilelikten miAyaklarının altı yanan var mı. Buza basmak istiyorum o kadar yanıyor
Kız sen buna şeker deme biz o kaçamağı yapınca 140 I aşıyor 140 geçmediği sürece sorun yok hatta 150 160 diyor bak arkadaşlarBenim tokluk 90lardaydı hep 111 n Yüksel’i oldu geçen dayanamadım beyaz ekmek sosis yedim129çıktı tırstıydım çok pimpirikliyim sanırım rahat olayım biraz
Haklı o zamanYorulmanı istemiyor olabilir bence
Dur daha mayıs ortasindan sonra yanmaya başlayacan , nerde yasiyorsun bilmiyorum ama burasi soğuk dün yagmurlar simşekler vardiKızlar peki kilo da aldık 7.aya da girdik ev de 21 derece peki benim ayaklarım neden hala donuyor patikle geziyom ben önceden de çok üşüyen bir tipim zaten ama hani gebeler yanardı?
Aynen bacaklarımada bi kaç kere girdi, ayağım böyle bazen yamuluyo düzelmiyo fln, geçen eşime dedim bu magnezymları daha içmemeye devam edersem bigün sabah bebi çarpılmış sana bilirisnValla benim şu ana kadar 1 kere girdi kramp. Gerinirken bacağıma çok fenaydı.Magnezyum hiç aksatmiyorum korkudan.
Ben 2 gün önce gittim sağlık ocağına şeker yüklemesini biz yapmıyoruz hastaneler yapuyo. Dedi bende hastaneye gitmekle uğraşmak istemedimBen sağlık ocağında ölçtürdüm herşey yolunda çıkınca takip gerekmedi
Doktor 50 mlgramlık glukoz al dedi eczaneden alıp sağlık ocağına gittim aç karnına önce açken kan aldılar sonra glukoz u içip 1 saat bekledim bide öyle kan aldılar bence doktorun gerek görürse mutlaka baktır
HahahahahahahKizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?