Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay şimdi baktım da ikisi de o kadar uzak ki 30 ar kilometre falan değer mi gitmeye bilemedim sagol canim yine de aklımda olsun
30 km uzak mı? Değil
Ne güzel Dr ya benimki beni nasıl strese sokmuşsa düşün iki haftada bir gidiyorum bu rahim ağzı ve şekerden dolayı sen de sık sık gidiyorsundur
Benim doktorum normalde ayda bir değil üç haftada bir kontrol ediyo zaten, son iki seferi iki haftada bir şeklinde gidiyorum bir sonraki gitmeden sonra haftada bir olacak yani 32 itibariyle. Sık gitmek güzel bencede insan merak ediyor 4-5 hafta asla dayanamam ve evet doktorum inanılmaz rahat bir doktor. Çok seviyorum onun bu halini aslında arkadaşım ağlaya ağlaya diyet yapıyordu binbir stres oluyordu. Bence çok, gereksiz

Sadece Pijama bakmaya gitmeye değer mi diye dedim canım ama gideriz belki de dedim ya aklımda olsun , çok çişim geliyor ondan eve yakın yerlere gidiyorum genelde enfeksiyon kapmamak için

Tokluk değil ama açlık yanlış yazmışım
Oda yüksek değil canım 90 - 120 normal aralığı açlık içinde, tokluk içinde geçerli.

70in altına inmemeli 150nin üstüne çıkmamalı ama inip çıkınca da hemen müdahale etmiyorlarmış

Kizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir

Benim tokluk 90lardaydı hep 111 n Yüksel’i oldu geçen dayanamadım beyaz ekmek sosis yedim 129çıktı tırstıydım çok pimpirikliyim sanırım rahat olayım biraz
Kız sen buna şeker deme biz o kaçamağı yapınca 140 I aşıyor 140 geçmediği sürece sorun yok hatta 150 160 diyor bak arkadaşlar

Kızlar peki kilo da aldık 7.aya da girdik ev de 21 derece peki benim ayaklarım neden hala donuyor patikle geziyom ben önceden de çok üşüyen bir tipim zaten ama hani gebeler yanardı?

Kızlar peki kilo da aldık 7.aya da girdik ev de 21 derece peki benim ayaklarım neden hala donuyor patikle geziyom ben önceden de çok üşüyen bir tipim zaten ama hani gebeler yanardı?
Dur daha mayıs ortasindan sonra yanmaya başlayacan , nerde yasiyorsun bilmiyorum ama burasi soğuk dün yagmurlar simşekler vardi

Valla benim şu ana kadar 1 kere girdi kramp. Gerinirken bacağıma çok fenaydı. Magnezyum hiç aksatmiyorum korkudan.
Aynen bacaklarımada bi kaç kere girdi, ayağım böyle bazen yamuluyo düzelmiyo fln, geçen eşime dedim bu magnezymları daha içmemeye devam edersem bigün sabah bebi çarpılmış sana bilirisn öyle oluyo resmen parmaklarım bile bazen takılıyo kalıyo göbeğimdede olmaya başlayınca artık içmemin gerektiğini anladım
Ben 2 gün önce gittim sağlık ocağına şeker yüklemesini biz yapmıyoruz hastaneler yapuyo. Dedi bende hastaneye gitmekle uğraşmak istemedim Doktorum istersen yap dedi ama yapmadımAslında anne tarafımda şeker var ama ne biliyim 30 haftalık oldum zaten zaman geçti sanırımmm ,
Kizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Hahahahahahah seni sevdiğini söylüyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…