- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.121
Dur şunu bi korkutayim ,sonrada gönlünü alayimmi dedi diyorsun yaniiAynen bacaklarımada bi kaç kere girdi, ayağım böyle bazen yamuluyo düzelmiyo fln, geçen eşime dedim bu magnezymları daha içmemeye devam edersem bigün sabah bebi çarpılmış sana bilirisnöyle oluyo resmen parmaklarım bile bazen takılıyo kalıyo göbeğimdede olmaya başlayınca artık içmemin gerektiğini anladım
Ben 2 gün önce gittim sağlık ocağına şeker yüklemesini biz yapmıyoruz hastaneler yapuyo. Dedi bende hastaneye gitmekle uğraşmak istemedimDoktorum istersen yap dedi ama yapmadım Aslında anne tarafımda şeker var ama ne biliyim 30 haftalık oldum zaten zaman geçti sanırımmm ,
Hahahahahahahseni sevdiğini söylüyo bence
31 martta gittim en son
Bence olabilir minnoş uğraşıyo anasıylaDur şunu bi korkutayim ,sonrada gönlünü alayimmi dedi diyorsun yanii
Valla ben cuma gunu gidecehim kuzum ,beni korkutuyor bu uşak31 martta gittim en sontam bi ayyy gibi dahada mayıs ortası gidicem sen nezman gidicen
Bence olabilir minnoş uğraşıyo anasıyla
Ben 9 10 kilo aldim. Dururken kramp yok dedigin gibi ama gerinirsem mesela uykudan kalkarken gerilirken bacak kasım geriliyor. Bir de uykuda el parmaklarim uyuşuyor. Sabah kas kati uyuşmuş parmak ve ellerle uyaniyorum.Kizlar birde bu kramp olayi bence hizli kilo alinca da oluyor magnezyumdan ziyade vucut birden kiloya hap olunca kramplar kacinilmaz oluyor, ben kizimda 22 kg almistim bunda 10 lg aldim magnezyumda kullanmiyorum krampta yaşamıyorum kilo almadim pek
Erkekler yaramazmı oluyo nee karındada belli ediyolar herhalde kendileriniValla ben cuma gunu gidecehim kuzum ,beni korkutuyor bu uşak
Hele gideyimde bir an evvel derdi neymis baksin , he birde suyuda fazlaydi en son bi kontrol sart artık dahada arttimi acaba
Katılmıyorum . Cunku 12,5 kilo almışım şu ana kadar. Ama kramp giriyor ara sıra bacağımaKizlar birde bu kramp olayi bence hizli kilo alinca da oluyor magnezyumdan ziyade vucut birden kiloya hap olunca kramplar kacinilmaz oluyor, ben kizimda 22 kg almistim bunda 10 lg aldim magnezyumda kullanmiyorum krampta yaşamıyorum kilo almadim pek
Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yokBen 9 10 kilo aldim. Dururken kramp yok dedigin gibi ama gerinirsem mesela uykudan kalkarken gerilirken bacak kasım geriliyor. Bir de uykuda el parmaklarim uyuşuyor. Sabah kas kati uyuşmuş parmak ve ellerle uyaniyorum.
Uyku anında ister istemez gerınıyorsun canim.Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der
Aslinda benim vucudum oyle oldu yaniKatılmıyorum . Cunku 12,5 kilo almışım şu ana kadar. Ama kramp giriyor ara sıra bacağıma
İlkinde 30 kilo aldım. Bir kere bıle kramp olayı yaşamadım.
Bence vücudun eksikliğinden kaynaklanıyor.
Benim ara sıra oluyordu bacağıma. Hamilelikten once de. Eksiklikten dolayı işte.Aslinda benim vucudum oyle oldu yani
22 kg aldigimda kramp girmedik yerim kalmamisti , ama bunda az kilo aldim diye kramp olmuyor dedim yani seninle tam tersiyiz
AY İstanbul ya havalar da işte adamına göre sıcak bana soğukDur daha mayıs ortasindan sonra yanmaya başlayacan , nerde yasiyorsun bilmiyorum ama burasi soğuk dün yagmurlar simşekler vardi
Valla yaramaz olcak galibaErkekler yaramazmı oluyo nee karındada belli ediyolar herhalde kendileriniaynen senin öyle birşey de var merak etmen normal
Benim 10-15 dk süremi öylesine muhabbet ederek geçirince doktorgidesim gelmiyo ama kilosunu flnda merak ediyorum tombişleştimi fl
İnşallah suyu düzelmiştir bebişin
İçim rahatladı valla ya 90 altı olmalı demişti doktor ondan Yüksek dedimOda yüksek değil canım 90 - 120 normal aralığı açlık içinde, tokluk içinde geçerli.
70in altına inmemeli 150nin üstüne çıkmamalı ama inip çıkınca da hemen müdahale etmiyorlarmış
Kız şekerli ler ara öğünlerde ne yiyonuz aynı şeyleri yemekten gına geldi bana anacım
Ne yedin de oldu böyleKizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Nasıl bişi meselaNe yedin de oldu böyle
Ben de bugün kasılma hissettim hiç anlamıyordum kasılma mevzusunu ama bugün anladım neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?