Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dur şunu bi korkutayim ,sonrada gönlünü alayimmi dedi diyorsun yanii

Kizlar birde bu kramp olayi bence hizli kilo alinca da oluyor magnezyumdan ziyade vucut birden kiloya hap olunca kramplar kacinilmaz oluyor, ben kizimda 22 kg almistim bunda 10 lg aldim magnezyumda kullanmiyorum krampta yaşamıyorum kilo almadim pek

31 martta gittim en son tam bi ayyy gibi dahada mayıs ortası gidicem sen nezman gidicen

Bence olabilir minnoş uğraşıyo anasıyla
Valla ben cuma gunu gidecehim kuzum ,beni korkutuyor bu uşak
Hele gideyimde bir an evvel derdi neymis baksin , he birde suyuda fazlaydi en son bi kontrol sart artık dahada arttimi acaba

Ben 9 10 kilo aldim. Dururken kramp yok dedigin gibi ama gerinirsem mesela uykudan kalkarken gerilirken bacak kasım geriliyor. Bir de uykuda el parmaklarim uyuşuyor. Sabah kas kati uyuşmuş parmak ve ellerle uyaniyorum.

Valla ben cuma gunu gidecehim kuzum ,beni korkutuyor bu uşak
Hele gideyimde bir an evvel derdi neymis baksin , he birde suyuda fazlaydi en son bi kontrol sart artık dahada arttimi acaba
Erkekler yaramazmı oluyo nee karındada belli ediyolar herhalde kendilerini aynen senin öyle birşey de var merak etmen normal
Benim 10-15 dk süremi öylesine muhabbet ederek geçirince doktor gidesim gelmiyo ama kilosunu flnda merak ediyorum tombişleştimi fl
İnşallah suyu düzelmiştir bebişin

Katılmıyorum . Cunku 12,5 kilo almışım şu ana kadar. Ama kramp giriyor ara sıra bacağıma

İlkinde 30 kilo aldım. Bir kere bıle kramp olayı yaşamadım.

Bence vücudun eksikliğinden kaynaklanıyor.

Ben 9 10 kilo aldim. Dururken kramp yok dedigin gibi ama gerinirsem mesela uykudan kalkarken gerilirken bacak kasım geriliyor. Bir de uykuda el parmaklarim uyuşuyor. Sabah kas kati uyuşmuş parmak ve ellerle uyaniyorum.
Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der

Katılmıyorum . Cunku 12,5 kilo almışım şu ana kadar. Ama kramp giriyor ara sıra bacağıma

İlkinde 30 kilo aldım. Bir kere bıle kramp olayı yaşamadım.

Bence vücudun eksikliğinden kaynaklanıyor.
Aslinda benim vucudum oyle oldu yani
22 kg aldigimda kramp girmedik yerim kalmamisti , ama bunda az kilo aldim diye kramp olmuyor dedim yani seninle tam tersiyiz

Aslinda benim vucudum oyle oldu yani
22 kg aldigimda kramp girmedik yerim kalmamisti , ama bunda az kilo aldim diye kramp olmuyor dedim yani seninle tam tersiyiz
Benim ara sıra oluyordu bacağıma. Hamilelikten once de. Eksiklikten dolayı işte.
Eksiklik olunca hamilelikle birlikte sık olmaya başladı işte. O yüzüden günde 2 kez magnezyum kullanıyorum
Daha iyiyim.

Valla yaramaz olcak galiba
Ayda 1 iyi işte cok arayi acma zaten 8. Aydan sonra 2 haftada 1 görmek isterleer.

Ay insallah artmamis der durmuştur

Oda yüksek değil canım 90 - 120 normal aralığı açlık içinde, tokluk içinde geçerli.

70in altına inmemeli 150nin üstüne çıkmamalı ama inip çıkınca da hemen müdahale etmiyorlarmış
İçim rahatladı valla ya 90 altı olmalı demişti doktor ondan Yüksek dedim

İnsülin direncim var diye gebikte çok strese girdim diyet yapcam ne yapcam falan diye şeker yüklemesi dr normal dediği için saldım hiç kasmiyorum.. ara öğün falan hak getire kafama göre.. tatli da yiyorum inşallah sıkıntı olmaz

Kizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Ne yedin de oldu böyle

Ben de bugün kasılma hissettim hiç anlamıyordum kasılma mevzusunu ama bugün anladım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…