- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.141
Ayy canım ne yemedinki de heleNe yedin de oldu böyle
Ben de bugün kasılma hissettim hiç anlamıyordum kasılma mevzusunu ama bugün anladım neymiş
Sen öncesinde yaşamadın mi kız hiç kanaman da olmamış zaten doğum sonrası uzaylı misin nesinNasıl bişi mesela
Karın kasılması?
Ceviz badem muz elma kivi süt süt bi de sütKız şekerli ler ara öğünlerde ne yiyonuz aynı şeyleri yemekten gına geldi bana anacım
Ben pimpirikli olmadığım içinSen öncesinde yaşamadın mi kız hiç kanaman da olmamış zaten doğum sonrası uzaylı misin nesin
Muz yasak süt sevmem ceviz ve elma yiyom bıhtımCeviz badem muz elma kivi süt süt bi de süt
Ben hiç Kuru yemiş yemiyorum ve balık.. umarım bebeği etkilemez sonuçta çok yoklukta doğan çocuklarda var diye düşünüp vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum ama Kuru yemiş hiç sevmem napayimCeviz badem muz elma kivi süt süt bi de süt
Benim karnım komple geriliyordu özellikle öğünlerden sonra ama kasılmada tek bir taraf kasılıyor dokunsan acıyor hatta bebek toplanıyor bir tarafaNasıl bişi mesela
Karın kasılması?
Ondan o zamanAyy canım ne yemedinki de hele
Kvde kaliyordum 3 gundur bugun eve geldim daha
Ye allah ye elime ne gecse yedim
Karın sertleşme toplamda kasılma bunları olsa anlamaman bence mümkün değil beni çok rahatsız ediyor mesela olunca ama kilo ile ilgisi var mı bilmiyorum belki kilo alınca az hissedilir o konuda yorum yapamayacağımBen pimpirikli olmadığım için
Yaşadıysam bıle anlamamışımdır o yuzden sordum
Belki yaşıyorumdur yani
Sabahları aç karnına ilk yaptığım süt içmek. Bebek için:)Muz yasak süt sevmem ceviz ve elma yiyom bıhtım
Diğer ikisinde hiç yaşamadım bence ben deBen pimpirikli olmadığım için
Yaşadıysam bıle anlamamışımdır o yuzden sordum
Belki yaşıyorumdur yani
Derhal kıçını kaşıyorsunSen öncesinde yaşamadın mi kız hiç kanaman da olmamış zaten doğum sonrası uzaylı misin nesin
Hadi ya ben de kramp gircek korkusuna cok gerinmemeye calisiyorum. Insallah bişey olmaz gerinmem artık hiç. Zaten sonunda rahatlatmak yerine daha beter ediyor.Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der
Hayır zaman geçmedi henüz de o nasıl sağlık ocağıymış glukoz u kendiniz aldığınız da yapması lazımAynen bacaklarımada bi kaç kere girdi, ayağım böyle bazen yamuluyo düzelmiyo fln, geçen eşime dedim bu magnezymları daha içmemeye devam edersem bigün sabah bebi çarpılmış sana bilirisnöyle oluyo resmen parmaklarım bile bazen takılıyo kalıyo göbeğimdede olmaya başlayınca artık içmemin gerektiğini anladım
Ben 2 gün önce gittim sağlık ocağına şeker yüklemesini biz yapmıyoruz hastaneler yapuyo. Dedi bende hastaneye gitmekle uğraşmak istemedimDoktorum istersen yap dedi ama yapmadım Aslında anne tarafımda şeker var ama ne biliyim 30 haftalık oldum zaten zaman geçti sanırımmm ,
Hahahahahahahseni sevdiğini söylüyo bence
Abovv öyle süt içsem kusarım herhaldeSabahları aç karnına ilk yaptığım süt içmek. Bebek için:)
Ama artık ballı içicem
Daha faydalı olsun
Geçen gün bi tarafa toplandı bebek, daha sağa döndüm düzeldiBenim karnım komple geriliyordu özellikle öğünlerden sonra ama kasılmada tek bir taraf kasılıyor dokunsan acıyor hatta bebek toplanıyor bir tarafa
O zaman devam yemeyeOndan o zaman
Süt ben de sevmem ama soğuk soğuk gidiyor bazen dondurduğum filtre kahve küplerinden atıyorum içine güzel oluyorMuz yasak süt sevmem ceviz ve elma yiyom bıhtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?