Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben pimpirikli olmadığım için
Yaşadıysam bıle anlamamışımdır o yuzden sordum
Belki yaşıyorumdur yani
Karın sertleşme toplamda kasılma bunları olsa anlamaman bence mümkün değil beni çok rahatsız ediyor mesela olunca ama kilo ile ilgisi var mı bilmiyorum belki kilo alınca az hissedilir o konuda yorum yapamayacağım

Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der
Hadi ya ben de kramp gircek korkusuna cok gerinmemeye calisiyorum. Insallah bişey olmaz gerinmem artık hiç. Zaten sonunda rahatlatmak yerine daha beter ediyor.

Hayır zaman geçmedi henüz de o nasıl sağlık ocağıymış glukoz u kendiniz aldığınız da yapması lazım

Benim karnım komple geriliyordu özellikle öğünlerden sonra ama kasılmada tek bir taraf kasılıyor dokunsan acıyor hatta bebek toplanıyor bir tarafa
Geçen gün bi tarafa toplandı bebek, daha sağa döndüm düzeldi
1 dk sürmüştür belki
Dikkat etmedim.

Bebeğin bir yere toplanması kasılma mi oluyor yani?

Muz yasak süt sevmem ceviz ve elma yiyom bıhtım
Süt ben de sevmem ama soğuk soğuk gidiyor bazen dondurduğum filtre kahve küplerinden atıyorum içine güzel oluyor
Muz yasak ama üzerine tarçın serpip yanında badem ve sütle yiyorum yükselmiyor şekerim. Salatalık sever misin ben çok severim mesela o da serbest yiyebilirsin ya da Yoğurt ve semizotu vs. Cacık gibi bi şeyler yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…