Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet canım salatalık yiyom sürekli muzu yoğurt ve yulafla yesek bir şey olmaz herhalde Bi deneyim bakim kaç çıkacak şeker

Geçen gün bi tarafa toplandı bebek, daha sağa döndüm düzeldi
1 dk sürmüştür belki
Dikkat etmedim.

Bebeğin bir yere toplanması kasılma mi oluyor yani?
Toplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yani anlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi

Evet canım salatalık yiyom sürekli muzu yoğurt ve yulafla yesek bir şey olmaz herhalde Bi deneyim bakim kaç çıkacak şeker
Ucu kime yazdırıyorsunuz bende alet var da uc yok aslında uc da var da son kullanma tarihi geçmiş o zaman yanlış ölçermiş. Kadın doğum a desem uc yazar mı yoksa endokrinoloji de falan rapor mu gerekir

Kuruyemişe de yeni yüklendim ben de yemiyordum. Ceviz çok sevmem ama badem severim
Yani düşünüyorum onca imkansızlık da doğan çocuk var yemedim diye Vicdanen kötü olsamda böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum bakalım belki Ceviz yemeye çalışırım puff sağlıksız beslenmeyi özledim bu cok ciddi bi sorumluluk suçluluk duygusu veriyor bana mesela hunharca Kokoreç yemek istiyorum

Çocuk doğunca da sağlıksız beslenemiyorsun
En az 2 yıl emzirme dönemi çocuğa geçer diye sonra da çocuk görmesin istemesin diye sağlıklı beslenmek yaşam biçimine dönüşüyor

Çocuk doğunca da sağlıksız beslenemiyorsun
En az 2 yıl emzirme dönemi çocuğa geçer diye sonra da çocuk görmesin istemesin diye sağlıklı beslenmek yaşam biçimine dönüşüyor
Ya ben inşallah doğar doğmaz Kokoreç falan gibi özlediğim şeyleri yemek istiyordum takmadan yemek ne güzelmiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…