- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.161
Midesi bulanan benAbovv öyle süt içsem kusarım herhaldehiç sevmiyorum ya sen ne güzel içebiliyorsun benim o yüzden kalsiyum da düşmeye başlamış galiba
Balık ben de çok az yedim bu sefer çünkü içim almıyor pekBen hiç Kuru yemiş yemiyorum ve balık.. umarım bebeği etkilemez sonuçta çok yoklukta doğan çocuklarda var diye düşünüp vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum ama Kuru yemiş hiç sevmem napayim
Hamilelik boyunca balik toplam 2 kere yedimBalık ben de çok az yedim bu sefer çünkü içim almıyor pek
Evet canım salatalık yiyom sürekli muzu yoğurt ve yulafla yesek bir şey olmaz herhalde Bi deneyim bakim kaç çıkacak şekerSüt ben de sevmem ama soğuk soğuk gidiyor bazen dondurduğum filtre kahve küplerinden atıyorum içine güzel oluyor
Muz yasak ama üzerine tarçın serpip yanında badem ve sütle yiyorum yükselmiyor şekerim. Salatalık sever misin ben çok severim mesela o da serbest yiyebilirsin ya da Yoğurt ve semizotu vs. Cacık gibi bi şeyler yiyebilirsin
Toplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yaniGeçen gün bi tarafa toplandı bebek, daha sağa döndüm düzeldi
1 dk sürmüştür belki
Dikkat etmedim.
Bebeğin bir yere toplanması kasılma mi oluyor yani?
Ucu kime yazdırıyorsunuz bende alet var da uc yok aslında uc da var da son kullanma tarihi geçmiş o zaman yanlış ölçermiş. Kadın doğum a desem uc yazar mı yoksa endokrinoloji de falan rapor mu gerekirEvet canım salatalık yiyom sürekli muzu yoğurt ve yulafla yesek bir şey olmaz herhalde Bi deneyim bakim kaç çıkacak şeker
Kuruyemişe de yeni yüklendim ben de yemiyordum. Ceviz çok sevmem ama badem severimHamilelik boyunca balik toplam 2 kere yedimKuru yemiş 0 yedim
Acı yoktuToplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yanianlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi
Evet öyle de olurEvet canım salatalık yiyom sürekli muzu yoğurt ve yulafla yesek bir şey olmaz herhalde Bi deneyim bakim kaç çıkacak şeker
Önemseme bu aralar arada bir olması normal zatenAcı yoktu
Belki ondan tırsmadımönemsemedim
Yani düşünüyorum onca imkansızlık da doğan çocuk var yemedim diye Vicdanen kötü olsamda böyle düşünüp kendimi teselli ediyorumKuruyemişe de yeni yüklendim ben de yemiyordum. Ceviz çok sevmem ama badem severim
Kiz bende o zaman teknik bi hata var benim iki kere oldu yarim saat toplamda 1 saat sürdü ben.ne yaşadım aboowToplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yanianlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi
Aman zaten aklıma değişik şeyler soktunuzÖnemseme bu aralar arada bir olması normal zaten
Çocuk doğunca da sağlıksız beslenemiyorsunYani düşünüyorum onca imkansızlık da doğan çocuk var yemedim diye Vicdanen kötü olsamda böyle düşünüp kendimi teselli ediyorumbakalım belki Ceviz yemeye çalışırım puff sağlıksız beslenmeyi özledim bu cok ciddi bi sorumluluk suçluluk duygusu veriyor bana mesela hunharca Kokoreç yemek istiyorum
O an ayaktaysan geçmiyor uzanıp karnını ovmak işe yarıyor bilgin olsunKiz bende o zaman teknik bi hata var benim iki kere oldu yarim saat toplamda 1 saat sürdü ben.ne yaşadım aboow
Seninki komple karın gerilmesi o bana çok oluyor en az yarım saat sürüyor o başka bir şey kızKiz bende o zaman teknik bi hata var benim iki kere oldu yarim saat toplamda 1 saat sürdü ben.ne yaşadım aboow
Ya ben inşallah doğar doğmaz Kokoreç falan gibi özlediğim şeyleri yemek istiyordumÇocuk doğunca da sağlıksız beslenemiyorsun
En az 2 yıl emzirme dönemi çocuğa geçer diye sonra da çocuk görmesin istemesin diye sağlıklı beslenmek yaşam biçimine dönüşüyor
Dahiliye yazıyor raporu da dahiliye yazdıUcu kime yazdırıyorsunuz bende alet var da uc yok aslında uc da var da son kullanma tarihi geçmiş o zaman yanlış ölçermiş. Kadın doğum a desem uc yazar mı yoksa endokrinoloji de falan rapor mu gerekir
Ben düşünmüyorum öyle şeyler yaAman zaten aklıma değişik şeyler soktunuz
Kanamam olacak mi?
Hastanede yer kalmazsa ne olacak
Onları yersin arada birYa ben inşallah doğar doğmaz Kokoreç falan gibi özlediğim şeyleri yemek istiyordumtakmadan yemek ne güzelmiş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?