Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benım canim isteseydi yerdim
Kasma o kadar .
Yok kiz yiyemem ben suçluluk hissederim doğunca artık nasipse hunharca yerim her sağlıksız şeyi
Ben de şeye sinir oluyorum hasta oluyorsun ilaç kullanamıyorsun, kafana göre bir krem süremiyorsun beni o çok geriyor
Aynen öyle özellikle kas gevşetici krem Bi de eşimden ara bi masaj isterdim şimdi malum yüz üstü yatamıyorum yapamıyor onu özledim doğurayim yoğur beni dicem

Aşırı derece canının çekmesi daha kötü bence .

Şansını deneyebilirsin benim şeker yüksek çıktığı için yazdı
O zaman boşa gitmeyeyim kadın doğum a randevum olunca sorayım bi kağıt falan verirse onla gidip dahiliye den uc isterim boşa gitmeyeyim en azından hastaneye yani . Aslında bi kere yazsa sonra aile hekimi bile yazarmış da işte o biri yazdırmak lazım benim dr da az rahat 1. Ve 2. Saat 168 çıktı hiç yonlendirmedi normal dedi en azından arada ölç kontrol et ya da yediğine dikkat et deseydi dahiliye ye giderdim orada yazardı
Çok yemişim meğerse,birdahakina ovalarim ama az yermiyim bilmem
Yuru be kim tutar seni

Valla yaramaz olcak galiba
Ayda 1 iyi işte cok arayi acma zaten 8. Aydan sonra 2 haftada 1 görmek isterleer.

Ay insallah artmamis der durmuştur
Bu gidiceğim kontrolden sonra azaltırım herhalde bakalım doktor gel derse giderim yinede o bana tarih bile verdi 1 temmuz diye doğum için
Hayır zaman geçmedi henüz de o nasıl sağlık ocağıymış glukoz u kendiniz aldığınız da yapması lazım
Vallaaa aynennn biz yapmıyoruz dedi eğer dediğin gibi git al deseydi, gider alırdım

Benim kız ve çok hareketli. O dediğiniz sertleşme ben de hep var .Bana sırtını dayiyor gibi geldi

Biz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu

Benim kız ve çok hareketli. O dediğiniz sertleşme ben de hep var .Bana sırtını dayiyor gibi geldi
O sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladım Sanırım magnezyumdan, bide bergün yenilenen bilgilerde Braxton Hicks kasılması yazıyo, acaba omuydu dedim kendi kendime normal birşeymiş ama

( şimdi internette okudumda Braxton Hicks kasılması değilmiş benimki normal birşey sanırım )
Biz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu
Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…