- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.181
Randevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım kiDahiliye yazıyor raporu da dahiliye yazdı
Çok yiyince komple oluyor o zamna az yeyince 2 dk sürüyor amaaan havuz problemine döndü bu işSeninki komple karın gerilmesi o bana çok oluyor en az yarım saat sürüyor o başka bir şey kız
Aman şükürOnları yersin arada birbir şey olmaz
Yürüyüş yaparken bile oluyor bana hava yutmaktan heraldeÇok yiyince komple oluyor o zamna az yeyince 2 dk sürüyor amaaan havuz problemine döndü bu iş
Benım canim isteseydi yerdimYa ben inşallah doğar doğmaz Kokoreç falan gibi özlediğim şeyleri yemek istiyordumtakmadan yemek ne güzelmiş meğer
Ben de şeye sinir oluyorum hasta oluyorsun ilaç kullanamıyorsun, kafana göre bir krem süremiyorsun beni o çok geriyorAman şükürvallahi ne güzelmiş meğer insanın sorumluluk olmadan istediğini yemesi bunu anladım
Şansını deneyebilirsin benim şeker yüksek çıktığı için yazdıRandevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım ki
Çok yemişim meğerse,birdahakina ovalarim ama az yermiyim bilmemO an ayaktaysan geçmiyor uzanıp karnını ovmak işe yarıyor bilgin olsun
Tövbe tövbeee nefestemi almayakYürüyüş yaparken bile oluyor bana hava yutmaktan heralde
Yok kiz yiyemem ben suçluluk hissederimBenım canim isteseydi yerdim
Kasma o kadar .
Aynen öyle özellikle kas gevşetici kremBen de şeye sinir oluyorum hasta oluyorsun ilaç kullanamıyorsun, kafana göre bir krem süremiyorsun beni o çok geriyor
Aşırı derece canının çekmesi daha kötü bence .Yok kiz yiyemem ben suçluluk hissederimdoğunca artık nasipse hunharca yerim her sağlıksız şeyi
Aynen öyle özellikle kas gevşetici kremBi de eşimden ara bi masaj isterdim şimdi malum yüz üstü yatamıyorum yapamıyor onu özledim doğurayim yoğur beni dicem
O zaman boşa gitmeyeyim kadın doğum a randevum olunca sorayım bi kağıt falan verirse onla gidip dahiliye den uc isterim boşa gitmeyeyim en azından hastaneye yani . Aslında bi kere yazsa sonra aile hekimi bile yazarmış da işte o biri yazdırmak lazım benim dr da az rahat 1. Ve 2. Saat 168 çıktı hiç yonlendirmedi normal dedi en azından arada ölç kontrol et ya da yediğine dikkat et deseydi dahiliye ye giderdim orada yazardıŞansını deneyebilirsin benim şeker yüksek çıktığı için yazdı
Yuru be kim tutar seniÇok yemişim meğerse,birdahakina ovalarim ama az yermiyim bilmem
Bu gidiceğim kontrolden sonra azaltırım herhalde bakalım doktor gel derse giderim yinede o bana tarih bile verdi 1 temmuz diye doğum içinValla yaramaz olcak galiba
Ayda 1 iyi işte cok arayi acma zaten 8. Aydan sonra 2 haftada 1 görmek isterleer.
Ay insallah artmamis der durmuştur
Vallaaa aynennn biz yapmıyoruz dedi eğer dediğin gibi git al deseydi, gider alırdımHayır zaman geçmedi henüz de o nasıl sağlık ocağıymış glukoz u kendiniz aldığınız da yapması lazım
Benim kız ve çok hareketli. O dediğiniz sertleşme ben de hep var .Bana sırtını dayiyor gibi geldiErkekler yaramazmı oluyo nee karındada belli ediyolar herhalde kendileriniaynen senin öyle birşey de var merak etmen normal
Benim 10-15 dk süremi öylesine muhabbet ederek geçirince doktorgidesim gelmiyo ama kilosunu flnda merak ediyorum tombişleştimi fl
İnşallah suyu düzelmiştir bebişin
Biz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturduKimsenin bana gelmiceğini bile bileee deli gibi yine temizlik yapıyorum
İlk gün aile ziyaretleri , kv kp giderim , sonra annemle babama, yarın kısmetse sakaryaya gidicem 1 günlüğüne annanemi göreyim diğer bayramaa doğum yapıcam gidemicem
Zaten o sırtBenim kız ve çok hareketli. O dediğiniz sertleşme ben de hep var .Bana sırtını dayiyor gibi geldi
O sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladımBenim kız ve çok hareketli. O dediğiniz sertleşme ben de hep var .Bana sırtını dayiyor gibi geldi
Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel missBiz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu
Dünku hissettigim sırtiydi kesin o zaman baya komple sertlestirip yan gel yat osman yaptiZaten o sırt
Göt
Baş
Kafa dayamalar
Sürekli var . Onlar anlaşılıyor ne olduğu bence :)
Oksayinca da kaybolup gidiyor. Ben uyuyor diye düşündümZaten o sırt
Göt
Baş
Kafa dayamalar
Sürekli var . Onlar anlaşılıyor ne olduğu bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?