- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.201
VaaayyyO sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladımSanırım magnezyumdan, bide bergün yenilenen bilgilerde Braxton Hicks kasılması yazıyo, acaba omuydu dedim kendi kendime normal birşeymiş ama
Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel miss
AynenOksayinca da kaybolup gidiyor. Ben uyuyor diye düşündüm
Geçen gün yatarken ayak hissettim ilk defa.Dünku hissettigim sırtiydi kesin o zaman baya komple sertlestirip yan gel yat osman yapti
OlabilirGeçen gün yatarken ayak hissettim ilk defa.
ELledım minicik bir yer kaplamış. Ayak başka bisi olamaz heralde
Tövbe...tutmuş derken ?Olabilir
Halamda 39. Haftada ayagini tutmuş mesela bu olabilirmi cidden ya
Ahahah Tepik yemiş bu tam o an ayagi belli oldu tutmaya calsitim dediTövbe...tutmuş derken ?
Yaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymışToplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yanianlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi
Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direkRandevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım ki
Sakarya demiş birisi . Gel bayramlaşalım kızKimsenin bana gelmiceğini bile bileee deli gibi yine temizlik yapıyorum
İlk gün aile ziyaretleri , kv kp giderim , sonra annemle babama, yarın kısmetse sakaryaya gidicem 1 günlüğüne annanemi göreyim diğer bayramaa doğum yapıcam gidemicem
Aaaa nerde oturuyosun sakaryada, bizzz taraklıys gidicez annemin köyü orasıYaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymışduşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde
Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direk
Sakarya demiş birisi . Gel bayramlaşalım kız
Sacma toplum dayatmalarıBiz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu
Nee taraklı miAaaa nerde oturuyosun sakaryada, bizzz taraklıys gidicez annemin köyü orası
Yok gitmek sorun değil yazar mi o sorun. Gitsem bende bu marka cihaz var şekeri kontrol etmek istiyorum uc yazar misiniz desem yazar mı acaba ?Yaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymışduşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde
Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direk
YaaaaaaNee taraklı miilk görev yerim. Bundan 12yil önce
Taraklili diyince aklıma ilk "Kocan kadar konuş " filmi geldi elinde kocaman nazar boncuğu ile tarakli garinda ki ezgi mola nin duruşuYaaaaaaevet taraklılı annem her bayram oradayızz Sevdin mi memleketimizi çoğu akraba
Yaa sevmez miyimYaaaaaaevet taraklılı annem her bayram oradayızz Sevdin mi memleketimizi çoğu akraba
Ehehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorumO sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladımSanırım magnezyumdan, bide bergün yenilenen bilgilerde Braxton Hicks kasılması yazıyo, acaba omuydu dedim kendi kendime normal birşeymiş ama
( şimdi internette okudumda Braxton Hicks kasılması değilmiş benimki normal birşey sanırım)
Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel miss
Aynenn yaaaaaa evetTaraklili diyince aklıma ilk "Kocan kadar konuş " filmi geldi elinde kocaman nazar boncuğu ile tarakli garinda ki ezgi mola nin duruşu
Yaaaa çok güzelYaa sevmez miyimilk çocuklarım orada benim gerçi çoğunun çocuğu da oldu. Torunlarım bile var o kadar
Yaniiii ilk onlara gidelim ki tüm gün bize kalsın, eşime dedim kahvaltıyamı gideriz annenlereEhehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorumönce kayınvalide de azcik oturup, annemlerle de bayramlaşicaz deyip kalan tüm gün annemlerde geçiriyoruz gelinler olarak fenayiz
Belki değildir ya belki ben hala çözememişimdirYaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymışduşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde
Ya yok benim 100 110 filan çıkıyor doktor ona bile iyi dedi. 90-100 arası çok iyi benceNe bilim 90nın altı olacak demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?