Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vaaayyy

Toplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yani anlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi
Yaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymış duşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde
Randevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım ki
Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direk
Sakarya demiş birisi . Gel bayramlaşalım kız

Aaaa nerde oturuyosun sakaryada, bizzz taraklıys gidicez annemin köyü orası

Yok gitmek sorun değil yazar mi o sorun. Gitsem bende bu marka cihaz var şekeri kontrol etmek istiyorum uc yazar misiniz desem yazar mı acaba ?

Ehehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorum önce kayınvalide de azcik oturup, annemlerle de bayramlaşicaz deyip kalan tüm gün annemlerde geçiriyoruz gelinler olarak fenayiz

Ehehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorum önce kayınvalide de azcik oturup, annemlerle de bayramlaşicaz deyip kalan tüm gün annemlerde geçiriyoruz gelinler olarak fenayiz
Yaniiii ilk onlara gidelim ki tüm gün bize kalsın, eşime dedim kahvaltıyamı gideriz annenlere yalandan , onlar 9da eder dedi bizz öğlen 1-2 gibi gideriz dedi iyi iyi dedim
4-5 dede annemlere kaçarız ooooooo misssss eşimin ailesi kalabalık gelen gidenler eksilmez eşimde sevmez kalabalığı,
Annemlere benle abimden başka kimse gitmiyo oyuzden orası daha sessiz bize göre missss
Yeminle tam fenayız yaaaaaa ama bence güzel taktik

Belki değildir ya belki ben hala çözememişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…