Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sadece Pijama bakmaya gitmeye değer mi diye dedim canım ama gideriz belki de dedim ya aklımda olsun , çok çişim geliyor ondan eve yakın yerlere gidiyorum genelde enfeksiyon kapmamak için
Avmlerde tuvaletler temiz dikkat edersen bir sey olmaz. Ben her dışarı çıktığımda bütün tuvaletleri gezip geliyorum aman nazar değmesin daha hiç enfeksiyon olmadım.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım hep bir korku hep bir tedirginlik oluyor her TLF çaldığında acaba birşey mi oldu diyordum gece uyuyamıyordum yemek yiyemiyordum ama gerçekten çok güçlü oluyorlar bu bebekler benimki biraz daha büyüktü 32.haftaydi ama bu bebekler doğar doğmaz savaşçı ruhlu oluyorlar o yüzden kendini üzme ki sütun gelsin şuan onun en çok senin sütüne ihtiyacı var benim sütüm bile gelmedi mamayla beslendi ama büyüdü çok şükür zor günler geçecek elbet güzel günler gelecek Allah'ın izniyle şuanda yapman gereken sadece dua etmek bol bol süt götürmek sen artık annesin annenin evladına ettiği her dua kabul olur sağlıkla en kısa sürede yavrunu kollarına alman dileğiyle

Gerek yok kağıt istemene özelde ddojtor yönlendirdi ben de size geldim de. Yazar.

Eşim pazardan patlıcan almış yemek yaptım zehir gibi acı yedim ama bisey olmaz heralde o kadar da tuzlu suda beklettim 2 saate çıkar bisey olup olmıcagı bundan sonrası allahu Teala’ya emanet

Kız bu açlık yokluğu hergün ölçüyomuusun hergün aynı muhabbet ben şeker yüklemeside yapmadım, öyle evde yaptığım açlık toklukda yok kendimi fransız hissediyorum bu konuda
Al benden de o kadar bende yapmadım gerci benim tansiyon basıma bela oldu şekeri hiç bilmiyorum

Avmlerde tuvaletler temiz dikkat edersen bir sey olmaz. Ben her dışarı çıktığımda bütün tuvaletleri gezip geliyorum aman nazar değmesin daha hiç enfeksiyon olmadım.
Su böbrek olayından sonra daha da korkar oldum doktor enfeksiyon kapma dedi diye. Ya canım sen tam oturuyir musun ben oturmadan yarı ayakta yapıyorum onda da dizlerim ağrıyor idrarım afedersin uzun sürüyor bitene kadar oturmadigim için dizlerim ağrıyor ben normalde de oturamam disarda wc ye yarı ayakta yaparım suan göbekten kaynaklı daha da zor oluyor göbek engelliyor ondan işkenceye dönüyor girmek istemiyorum
Kadın doğum yazmaz. Dahiliye ya da endekrinoloji yazar.

Randevu al git. İnsülin direncin olduğunu. Kadın doğumda özele gittigini dahiliye gitmeni dsoyledigini belirt yazar.

Gerek yok kağıt istemene özelde ddojtor yönlendirdi ben de size geldim de. Yazar.
Doğru ya ben niye bu kadar dürüst olmaya çalışıyorum anlamıyorum gidip yalandan ozeldeki dr yönlendirdi desem yazar belki illa usulüne uysun derdindeyim öyle yapayım o zaman canım teşekkür ederim ama iki hafta sonra randevum üroloji deb tekrar böbrek usg çekilecek o zaman giderim zırt birt gitmek istemiyorum ikisini bir aradan çıkartırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…