- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.221
Avmlerde tuvaletler temiz dikkat edersen bir sey olmaz. Ben her dışarı çıktığımda bütün tuvaletleri gezip geliyorumSadece Pijama bakmaya gitmeye değer mi diye dedim canım ama gideriz belki de dedim ya aklımda olsun , çok çişim geliyor ondan eve yakın yerlere gidiyorum genelde enfeksiyon kapmamak için
Kendini yorma olabilirKizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Çok güzel bi takımkızlar sizce bu gecelik ve sabahlık nasıl?
Kadın doğum yazmaz. Dahiliye ya da endekrinoloji yazar.Ucu kime yazdırıyorsunuz bende alet var da uc yok aslında uc da var da son kullanma tarihi geçmiş o zaman yanlış ölçermiş. Kadın doğum a desem uc yazar mı yoksa endokrinoloji de falan rapor mu gerekir
Biz merkezkezdeyiz serdivan bu sene geldik daha Antalya’danAaaa nerde oturuyosun sakaryada, bizzz taraklıys gidicez annemin köyü orası
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım hep bir korku hep bir tedirginlik oluyor her TLF çaldığında acaba birşey mi oldu diyordum gece uyuyamıyordum yemek yiyemiyordum ama gerçekten çok güçlü oluyorlar bu bebekler benimki biraz daha büyüktü 32.haftaydi ama bu bebekler doğar doğmaz savaşçı ruhlu oluyorlar o yüzden kendini üzme ki sütun gelsin şuan onun en çok senin sütüne ihtiyacı var benim sütüm bile gelmedi mamayla beslendi ama büyüdü çok şükür zor günler geçecek elbet güzel günler gelecek Allah'ın izniyleSorma canım ne lohusalığımı bildim ne doğurduğumu ne evladımı koklayabildim ne gönlümce son aylarımızda bol bol resim çekilebildim herşey bi yana bebeğimle alakalı bilgide alamıyorum çok karmaşık kötü bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasın
Randevu al git. İnsülin direncin olduğunu. Kadın doğumda özele gittigini dahiliye gitmeni dsoyledigini belirt yazar.Randevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım ki
Gerek yok kağıt istemene özelde ddojtor yönlendirdi ben de size geldim de. Yazar.O zaman boşa gitmeyeyim kadın doğum a randevum olunca sorayım bi kağıt falan verirse onla gidip dahiliye den uc isterim boşa gitmeyeyim en azından hastaneye yani . Aslında bi kere yazsa sonra aile hekimi bile yazarmış da işte o biri yazdırmak lazım benim dr da az rahat 1. Ve 2. Saat 168 çıktı hiç yonlendirmedi normal dedi en azından arada ölç kontrol et ya da yediğine dikkat et deseydi dahiliye ye giderdim orada yazardı
Yuru be kim tutar seni
Al benden de o kadar bende yapmadım gerci benim tansiyon basıma bela oldu şekeri hiç bilmiyorumKız bu açlık yokluğu hergün ölçüyomuusun hergün aynı muhabbetben şeker yüklemeside yapmadım, öyle evde yaptığım açlık toklukda yok kendimi fransız hissediyorum bu konuda
Su böbrek olayından sonra daha da korkar oldum doktor enfeksiyon kapma dedi diye. Ya canım sen tam oturuyir musun ben oturmadan yarı ayakta yapıyorum onda da dizlerim ağrıyor idrarım afedersin uzun sürüyor bitene kadar oturmadigim için dizlerim ağrıyorAvmlerde tuvaletler temiz dikkat edersen bir sey olmaz. Ben her dışarı çıktığımda bütün tuvaletleri gezip geliyorumaman nazar değmesin daha hiç enfeksiyon olmadım.
Kadın doğum yazmaz. Dahiliye ya da endekrinoloji yazar.
Randevu al git. İnsülin direncin olduğunu. Kadın doğumda özele gittigini dahiliye gitmeni dsoyledigini belirt yazar.
Doğru ya ben niye bu kadar dürüst olmaya çalışıyorum anlamıyorum gidip yalandan ozeldeki dr yönlendirdi desem yazar belki illa usulüne uysun derdindeyimGerek yok kağıt istemene özelde ddojtor yönlendirdi ben de size geldim de. Yazar.
Bende babanemde tansiyon aleti var her gittiğimde baktırıyom ordaAl benden de o kadar bende yapmadım gerci benim tansiyon basıma bela oldu şekeri hiç bilmiyorum
kontrole gittiğinde ölçmüyolar mı hiçTansiyon bu zamana kadar 2 kere ölçüldü
Ben de .
Niye
Benim devlette de özelde de her kontrolde ölçüyorlar senin ölçmüyolar mi?Tansiyon bu zamana kadar 2 kere ölçüldü
Ben de .
Niye
kontrole gittiğinde ölçmüyolar mı hiç
2 kere ölçüldü sadeceBenim devlette de özelde de her kontrolde ölçüyorlar senin ölçmüyolar mi?
Tansiyonunuz yükseliyor mu?Al benden de o kadar bende yapmadım gerci benim tansiyon basıma bela oldu şekeri hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?