- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.261
Benim öncesinde yoktu varsada farkedilecek kadar değildi biraz fazla üzüntüyü aniden yaşadım bir gece uyandım nefes alamıyorum tansiyonum 19-20' lere çıktı sonrada kontrol altına alınamadı o yüzden öncesinde farkedilmesi korkutmasın dikkat edersen hiçbir şey olmaz aralıklı bol yürüyüş, tuzsuz hayat, bol su ,kilo alımına dikkat et hiçbir şey olmaz canım sağlıkla gelsin bebeğinBakalım bende çok korkuyorum umarım erken doğum olmaz tek ümidim
Birden 5 kilo alınca şaşırdı herhalde kadıncağız5 kilo mu ?
Senin doktor ne yaşıyor acaba ?
Kesmedim dr da bir şey demedi . Normal nasıl yiyorsam öyle devamTuzu kestiniz mi kızlar?
sağlık ocağında ebe hiç ödemim olmadığını söyledi, tansiyon desen hep düşük.
hiç tuzu kesesim yok ya benim
Benim öncesin de farkedildi canım allahtan ilaç kullanıyorum tuz yemiyorum 13 üstüne çıkmadı Allah’a çok şükür suanlık iyi bakalım neler bekliyor beniBenim öncesinde yoktu varsada farkedilecek kadar değildi biraz fazla üzüntüyü aniden yaşadım bir gece uyandım nefes alamıyorum tansiyonum 19-20' lere çıktı sonrada kontrol altına alınamadı o yüzden öncesinde farkedilmesi korkutmasın dikkat edersen hiçbir şey olmaz aralıklı bol yürüyüş, tuzsuz hayat, bol su ,kilo alımına dikkat et hiçbir şey olmaz canım sağlıkla gelsin bebeğin
Bana dün komple kes dedi. önlem amaçlı herhaldeKesmedim dr da bir şey demedi . Normal nasıl yiyorsam öyle devam
Keşke bizde o haftaları biraz daha görebilseydik çok çok erken oldu ama yeterki sağlığı yerinde olsun. Hiç durmadan ağlayasım geliyor gece uykudan uyanıp bile ağlayıp uyuyorum kızıyor çevrem sütün gelmez diye farkındayım yemeliyim güçlü durmalıyım zaten yapıp yapabileceğim tek şey ona süt götürmek ama elimde değil tutamıyorum kendimi. Allah razı olsun sağlıkla tez vakitte gelsin kuzumSeni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım hep bir korku hep bir tedirginlik oluyor her TLF çaldığında acaba birşey mi oldu diyordum gece uyuyamıyordum yemek yiyemiyordum ama gerçekten çok güçlü oluyorlar bu bebekler benimki biraz daha büyüktü 32.haftaydi ama bu bebekler doğar doğmaz savaşçı ruhlu oluyorlar o yüzden kendini üzme ki sütun gelsin şuan onun en çok senin sütüne ihtiyacı var benim sütüm bile gelmedi mamayla beslendi ama büyüdü çok şükür zor günler geçecek elbet güzel günler gelecek Allah'ın izniyleşuanda yapman gereken sadece dua etmek bol bol süt götürmek sen artık annesin annenin evladına ettiği her dua kabul olur sağlıkla en kısa sürede yavrunu kollarına alman dileğiyle
Benimde gebelik tansiyonum var en son 16 10 bulunca alfamet kullanmaya başladım şu an 12 nin üzerine çıkmadı sen ne kullanıyorsunBenim öncesin de farkedildi canım allahtan ilaç kullanıyorum tuz yemiyorum 13 üstüne çıkmadı Allah’a çok şükür suanlık iyi bakalım neler bekliyor beni
Ama neden öyle dedi el ayakta şişme falan mı vardı ya da tansiyon ölçüldüğünde yüksek mi çıkmıştı canım?? Ben hiç duymadım drlarin tuzu tamamen kes dediğini çevremdeki hamilelerden tansiyon sıkıntısı olmadıkçaBana dün komple kes dedi. önlem amaçlı herhalde
Bende alfamet kullanıyorum canım bana 8 tane demişti ben 4 tane kullanıyorum suan için iyi eğer allah korusun çıkarsa içerim napimBenimde gebelik tansiyonum var en son 16 10 bulunca alfamet kullanmaya başladım şu an 12 nin üzerine çıkmadı sen ne kullanıyorsun
Günde mi 8 dedi ben sadece gece bir tane alıyorumBende alfamet kullanıyorum canım bana 8 tane demişti ben 4 tane kullanıyorum suan için iyi eğer allah korusun çıkarsa içerim napim
Ben dediğim gibi babaneme gidip ölçüyommmAaa kizlar bu arada ben tansiyon aleti aldım söylemeyi unuttum size umarım doğru ölçüyordur. Acura ac-9080 marka aldım alacak olan varsa 200 ₺ ye aldım koldan ölçer.
Vala öyle dddi ben 2-2 içiyorum ona rağmen sıfır tuz 12 -8 genelde buna da şükür diyorumGünde mi 8 dedi ben sadece gece bir tane alıyorum
hayır canım tansiyonum her zaman 10-6 daha yüksek hiç çıkmadı.Ama neden öyle dedi el ayakta şişme falan mı vardı ya da tansiyon ölçüldüğünde yüksek mi çıkmıştı canım?? Ben hiç duymadım drlarin tuzu tamamen kes dediğini çevremdeki hamilelerden tansiyon sıkıntısı olmadıkça
Hahaha sende ki bu rahatlıkBen dediğim gibi babaneme gidip ölçüyommmzaten 2 ay kalmış şunun şurasında
Hatta yarın gittiğimde ölçiyim yine
Banada her hastaneye gittiğim nereye gidersem ilk tansiyona bakıyolar sonra alıyolar içeri
Olsun canım herkesin durumu farklı önemli olan dengede kalması çok şükür sonuna geldik zaten banada baştan günde. İki dedi ağır geldi bazı günler iki bazı günler tek alıyorum kendin ayarla dozunu dedi çok şükür bu ilaç var yoksa yükseldiğini anlamak için tansiyon aletiyle geziyordum evdeVala öyle dddi ben 2-2 içiyorum ona rağmen sıfır tuz 12 -8 genelde buna da şükür diyorum
Evet çanım dediğin gibi sona az kaldı Allah’a çok şükür bakalım neler olacak hakkımız da hayırlısı olsunOlsun canım herkesin durumu farklı önemli olan dengede kalması çok şükür sonuna geldik zaten banada baştan günde. İki dedi ağır geldi bazı günler iki bazı günler tek alıyorum kendin ayarla dozunu dedi çok şükür bu ilaç var yoksa yükseldiğini anlamak için tansiyon aletiyle geziyordum evde
Başım agrıyorTansiyonunuz çıkınca burnunuz kanıyor mu? Ben okuldayken genelde okuldan çıktığımda kanamaya başlıyordu. Tansiyona baktırmamış söyledi doktor sağlık ocağında ölçülüyor normal çıkıyor hep
Oda demekki rahat edemiyor sevmiyor kalabalıktan kendi ailesinde fazla durmayıYaniiii ilk onlara gidelim ki tüm gün bize kalsın, eşime dedim kahvaltıyamı gideriz annenlereyalandan , onlar 9da eder dedi bizz öğlen 1-2 gibi gideriz dedi iyi iyi dedim
4-5 dede annemlere kaçarız ooooooo missssseşimin ailesi kalabalık gelen gidenler eksilmez eşimde sevmez kalabalığı,
Annemlere benle abimden başka kimse gitmiyo oyuzden orası daha sessiz bize göre missss
Yeminle tam fenayız yaaaaaaama bence güzel taktik
Bence biraz abartmış madem ödem yok tansiyon yok neden sıfır tuz diyor ki bu tıpkı bana dr un kanda idrarda enfeksiyonum olmamasına temiz olmasına rağmen dr un antibiyotik vereceğim önlem için demesine benziyor dr larin da huyu suyu değişik. Valla bilemem ama bana abartı geldi .hayır canım tansiyonum her zaman 10-6 daha yüksek hiç çıkmadı.
sağlık ocağındada ödem kontrolü yapıldı, ebe çok iyi dedi hatta hiç ödemim yokmuş.
ama niye öyle söyledi bilmiyorum. hatta şekerimde gayet düşük çıktı ama yaz meyvelerinden günde bir avuç kadar ye fazla aşma dedi.
fazla mı dikkatli davranıyor acaba bu doktor
Hayir Ama hamileliğim boyunca çok baş ağrısı yaşadım ömrümde yaşamadığım kadar bu yüzden tansiyon sorunum var diye düşündüm ama çok şükür ölçüyorum (doğru ölçüyorsa) normal çıkıyorTansiyonunuz çıkınca burnunuz kanıyor mu? Ben okuldayken genelde okuldan çıktığımda kanamaya başlıyordu. Tansiyona baktırmamış söyledi doktor sağlık ocağında ölçülüyor normal çıkıyor hep
Başım agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?