Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaa kizlar bu arada ben tansiyon aleti aldım söylemeyi unuttum size umarım doğru ölçüyordur. Acura ac-9080 marka aldım alacak olan varsa 200 ₺ ye aldım koldan ölçer.
Benim de o canım bende çok memnunum hastaneyle karşılaştırdım aynı çıktı senin tansiyon nasıl çıkıyor canım genelde

Benim her gittiğimde ölçüyolar hem sağlık ocağında hem hastanede.
seni baya sağlıklı görüyolar demek
Tansiyon öyle tipe bakınca anlaşılıyor mu
Belki de şikayet durumuna gore yapıyordur
Bilmiyorum. Ben de bakın demiyorum zaten
Mide yanmam oluyor mu dedi mesela " hayır " dedim.
Soruyor bir şikayetın var mı diye.

Tansiyonum olsa ben de anlarım sanirim
Bilemiyorum
Doktorum çok rahat benim gibi

Yok yahu şikayete göre değil devlette her gittimde içeri giriyorum önce tansiyon bakılıyor sonra dr konuşuyor hep böyle oldu ilgisiz olmalarına rağmen şimdi özele başladım orada da önce tansiyon kilo sonra muayene başlıyor

Bilemiyorum artık. Özele gidiyorum
Sağlık ocağında da hemşire ransıyon ölçelim dedi 1 kere ölçtü işte geçen gün
1 kere de doktorum ölçtü geçen cuma .

Evet canım ilaç kullanıyorum sıfır tuz o kadar kötü ki susuz yemek
Cok geçmiş olsun canım benim ilk bebeğim de yükseldi preeklampsi geçirdim bebegim 32. haftada doğdu üstelik tansiyonum 2 yılda zor düzeldi o yüzden çok çok dikkat etmek gerekiyor şuan bende sıfır tuz, coraspirin kullanıyorum azıcık iylesince ikinci bebeği transfer ettirdim

Benim tek şikayetim mide bulantısı.
Eskisi kadar olmuyor ama bitmedi de tam olarak. Yemeklerden sonra bulanıyor

bende bilemedim şimdi
belki dediğin gibi doktordan kaynaklıdır
ben şikayet söylemeden bakıyorlar çünkü hep

Evet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der
Merakımdan okurken denk geldim mesaja plesenta ayrılmasının en büyük nedeni yüksek tansiyon maalesef ilk kızımı öyle 35.haftada doğum yaptım doktorlar başka neden söylemedi bilginiz olsun korkutmayın kendinizi

Bakalım bende çok korkuyorum umarım erken doğum olmaz tek ümidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…