- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.241
Benim her gittiğimde ölçüyolar hem sağlık ocağında hem hastanede.2 kere ölçüldü sadece
Benim de o canım bende çok memnunum hastaneyle karşılaştırdım aynı çıktı senin tansiyon nasıl çıkıyor canım geneldeAaa kizlar bu arada ben tansiyon aleti aldım söylemeyi unuttum size umarım doğru ölçüyordur. Acura ac-9080 marka aldım alacak olan varsa 200 ₺ ye aldım koldan ölçer.
Evet canım ilaç kullanıyorum sıfır tuz o kadar kötü ki susuz yemekTansiyonunuz yükseliyor mu?
Ahahah benim tansiyon aleti saat gibi kolumda sürekli2 kere ölçüldü sadece
Tansiyon öyle tipe bakınca anlaşılıyor muBenim her gittiğimde ölçüyolar hem sağlık ocağında hem hastanede.
seni baya sağlıklı görüyolar demek
Tansiyon maşallah iyi de kalp ritmi bozukluğu çıkıyor genelde. Bazen de tansiyon çok düşük çıkıyor onda da aç ölçünce oluyorBenim de o canım bende çok memnunum hastaneyle karşılaştırdım aynı çıktı senin tansiyon nasıl çıkıyor canım genelde
Yok yahu şikayete göre değil devlette her gittimde içeri giriyorum önce tansiyon bakılıyor sonra dr konuşuyor hep böyle oldu ilgisiz olmalarına rağmen şimdi özele başladım orada da önce tansiyon kilo sonra muayene başlıyorTansiyon öyle tipe bakınca anlaşılıyor mu
Belki de şikayet durumuna gore yapıyordur
Bilmiyorum. Ben de bakın demiyorum zaten
Mide yanmam oluyor mu dedi mesela " hayır " dedim.
Soruyor bir şikayetın var mı diye.
Tansiyonum olsa ben de anlarım sanirim
Bilemiyorum
Doktorum çok rahat benim gibi
Bilemiyorum artık. Özele gidiyorumYok yahu şikayete göre değil devlette her gittimde içeri giriyorum önce tansiyon bakılıyor sonra dr konuşuyor hep böyle oldu ilgisiz olmalarına rağmen şimdi özele başladım orada da önce tansiyon kilo sonra muayene başlıyor
Cok geçmiş olsun canım benim ilk bebeğim de yükseldi preeklampsi geçirdim bebegim 32. haftada doğdu üstelik tansiyonum 2 yılda zor düzeldi o yüzden çok çok dikkat etmek gerekiyor şuan bende sıfır tuz, coraspirin kullanıyorum azıcık iylesince ikinci bebeği transfer ettirdimEvet canım ilaç kullanıyorum sıfır tuz o kadar kötü ki susuz yemek
bende bilemedim şimdiTansiyon öyle tipe bakınca anlaşılıyor mu
Belki de şikayet durumuna gore yapıyordur
Bilmiyorum. Ben de bakın demiyorum zaten
Mide yanmam oluyor mu dedi mesela " hayır " dedim.
Soruyor bir şikayetın var mı diye.
Tansiyonum olsa ben de anlarım sanirim
Bilemiyorum
Doktorum çok rahat benim gibi
Merakımdan okurken denk geldim mesaja plesenta ayrılmasının en büyük nedeni yüksek tansiyon maalesef ilk kızımı öyle 35.haftada doğum yaptımEvet oluyorsada gerinirken oluyordur durup dururken bisey yok
Ama ben basindan beri oyle esneye esneye pek gerinmiyorum annem plasentadan ayrilir yuksege uzanma gerinme der
Benimde tansiyon aletim comfort plus nabız göstergeli bende hep çantamda taşıyorum her kontrolde hastanenin olcumuyle karşılaştırıyorum çok memnunumBenim de o canım bende çok memnunum hastaneyle karşılaştırdım aynı çıktı senin tansiyon nasıl çıkıyor canım genelde
Bakalım bende çok korkuyorum umarım erken doğum olmaz tek ümidimCok geçmiş olsun canım benim ilk bebeğim de yükseldi preeklampsi geçirdim bebegim 32. haftada doğdu üstelik tansiyonum 2 yılda zor düzeldi o yüzden çok çok dikkat etmek gerekiyor şuan bende sıfır tuz, coraspirin kullanıyorum azıcık iylesince ikinci bebeği transfer ettirdim
İyi de den kilo almadın zatenTuzu kestiniz mi kızlar?
sağlık ocağında ebe hiç ödemim olmadığını söyledi, tansiyon desen hep düşük.
hiç tuzu kesesim yok ya benim
Yemek hariç tuz kullanmıyorum ben Dr kes dedi sadece tansiyon değil kilo ve ödem yapıyorTuzu kestiniz mi kızlar?
sağlık ocağında ebe hiç ödemim olmadığını söyledi, tansiyon desen hep düşük.
hiç tuzu kesesim yok ya benim
yok canım bu ramazan yaradı bana 5 kilo aldım....
İyi de den kilo almadın zaten
Ne ödemi?
5 kilo mu ?yok canım bu ramazan yaradı bana 5 kilo aldım
ödem yok ama doktor tuzu kes diyo
banada kes dedi ama kesemiyoruuuummmYemek hariç tuz kullanmıyorum ben Dr kes dedi sadece tansiyon değil kilo ve ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?