Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaç çıkıyor genelde

evet bencede abartıyor o yüzden dediklerine uymayı düşünmüyorum

Ah canım ya hangi anne olsa böyle hisseder Tabiki bir sürü insan size dua ediyor farklı topiclerden bile burayı okuyup dua edenler var emin ol Allah sağlıkla küvezde çıkacağı zamanları da gösterecek elbet YouTube da 700 grlık doğan bebeğin hikayesini dinlemiştim şu an gayet de sağlıklı annesi de pozitif düşünmüş hep senin bebeğin daha büyük doğdu sağlıkla gelişecek buna inan canım

Bıraktım canım hersey sıfır tuz lahmacun içi hazırladım gönderdim fırına sıfır tuz eşime pilav falan yapıyorum ben yemiyorum pilav tuzsuz olmuyor çünkü bol limon su
İyi yapmışsın canım risk almaya gerek yok ben az tuzlu yapmaya başladım tamamen kesmedim gerekirse kesicim sürekli tansiyonu takipteyim

Allah dua eden herkesten hepinizden razı olsun benimde dualarım sizlerle her biriniz doğar doğmaz sağlıkla kucağınıza alın kollarınız boş kalmasın. Benim miniğime de ya Şafi ismiyle şifa versin

Allah dua eden herkesten hepinizden razı olsun benimde dualarım sizlerle her biriniz doğar doğmaz sağlıkla kucağınıza alın kollarınız boş kalmasın. Benim miniğime de ya Şafi ismiyle şifa versin
Amin çoğunlukla güzel haberlerini alayım diye özellikle bakıyorum canım inşallah minik savaşçımız kısa sürede şifa bulup büyüsün anneciğinin kollarına kavuşsun

Asiri bir agri eşliğinde kasiklarimda baski hissediyorum sanki bebek tum agirligiyla kasiklarimda gibi korkmaya basladim

Kizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Bende de oluyor , biraz fazla kaçırınca hele varya bildiğin kaya yani .
Eee suyu da mümkün mertebe içiyorum o da ayrı bi şişiriyor .
Allah’ın izniyle kötüye yormamak , efham etmemek lazım . Malum artık büyüyorlar ve sıkıştılar

Bana B12 düşük diye iğne verdi
Valla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.

Eklentiler

• 9AFF1769-8398-435D-80BA-CB38505089D0.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 82
Valla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.
Referans aralığı bile farklı ama sonuçta düşük eczacı 200 altıysa düşüktür dedi bilemedim canım. Benimde doktorum bişi demedi ben kendi insiyatifimle aldım

Eklentiler

• D66EA0D6-785D-480D-956A-E5D91C7F8D03.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…