- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.281
Kaç çıkıyor geneldeBence biraz abartmış madem ödem yok tansiyon yok neden sıfır tuz diyor ki bu tıpkı kanda idrarda enfeksiyonum olmamasına temiz olmasına rağmen dr un antibiyotik vereceğim önlem için demesine benziyor dr larin da huyu suyu değişik. Valla bilemem ama bana abartı geldi .
Hayir Ama hamileliğim boyunca çok baş ağrısı yaşadım ömrümde yaşamadığım kadar bu yüzden tansiyon sorunum var diye düşündüm ama çok şükür ölçüyorum (doğru ölçüyorsa) normal çıkıyor
11 ile 12 arası maşaallah canim ama cihaz doğru mu ölçüyor bilememKaç çıkıyor genelde
evet bencede abartıyor o yüzden dediklerine uymayı düşünmüyorumBence biraz abartmış madem ödem yok tansiyon yok neden sıfır tuz diyor ki bu tıpkı kanda idrarda enfeksiyonum olmamasına temiz olmasına rağmen dr un antibiyotik vereceğim önlem için demesine benziyor dr larin da huyu suyu değişik. Valla bilemem ama bana abartı geldi .
Hayir Ama hamileliğim boyunca çok baş ağrısı yaşadım ömrümde yaşamadığım kadar bu yüzden tansiyon sorunum var diye düşündüm ama çok şükür ölçüyorum (doğru ölçüyorsa) normal çıkıyor
Deme öyle demeeee nazar değmesinnHahaha sende ki bu rahatlık
Vallaa dimiiii yaaa herkes kendi tarafında rahat ediyo ciddenOda demekki rahat edemiyor sevmiyor kalabalıktan kendi ailesinde fazla durmayı
Bizde kalabalıkta yok ama yinede içimden çok durmak gelmiyor
Umarım doğrudur ama ben karşılaştırdım cnm11 ile 12 arası maşaallah canim ama cihaz doğru mu ölçüyor bilemem
Amin inşallah tuzu bıraktın mı tamamenEvet çanım dediğin gibi sona az kaldı Allah’a çok şükür bakalım neler olacak hakkımız da hayırlısı olsunbiran önce sağsalim kucağımıza alalım
Ah canım ya hangi anne olsa böyle hisseder Tabiki bir sürü insan size dua ediyor farklı topiclerden bile burayı okuyup dua edenler var emin ol Allah sağlıkla küvezde çıkacağı zamanları da gösterecek elbet YouTube da 700 grlık doğan bebeğin hikayesini dinlemiştim şu an gayet de sağlıklı annesi de pozitif düşünmüş hep senin bebeğin daha büyük doğdu sağlıkla gelişecek buna inan canımKeşke bizde o haftaları biraz daha görebilseydik çok çok erken oldu ama yeterki sağlığı yerinde olsun. Hiç durmadan ağlayasım geliyor gece uykudan uyanıp bile ağlayıp uyuyorum kızıyor çevrem sütün gelmez diye farkındayım yemeliyim güçlü durmalıyım zaten yapıp yapabileceğim tek şey ona süt götürmek ama elimde değil tutamıyorum kendimi. Allah razı olsun sağlıkla tez vakitte gelsin kuzum
Bıraktım canım hersey sıfır tuz lahmacun içi hazırladım gönderdim fırına sıfır tuz eşime pilav falan yapıyorum ben yemiyorum pilav tuzsuz olmuyor çünkü bol limon suAmin inşallah tuzu bıraktın mı tamamen
İyi yapmışsın canım risk almaya gerek yok ben az tuzlu yapmaya başladım tamamen kesmedim gerekirse kesicim sürekli tansiyonu takipteyimBıraktım canım hersey sıfır tuz lahmacun içi hazırladım gönderdim fırına sıfır tuz eşime pilav falan yapıyorum ben yemiyorum pilav tuzsuz olmuyor çünkü bol limon su
Nasıl çıkıyor bari seninİyi yapmışsın canım risk almaya gerek yok ben az tuzlu yapmaya başladım tamamen kesmedim gerekirse kesicim sürekli tansiyonu takipteyim
Benim 10 6 ya sabitlendi üzülürsem yada biraz ağır bişi yersem hemen 12 ye yükseliyor ilacı kullanmasam daha çok yükseleecekNasıl çıkıyor bari senin
Allah dua eden herkesten hepinizden razı olsun benimde dualarım sizlerle her biriniz doğar doğmaz sağlıkla kucağınıza alın kollarınız boş kalmasın. Benim miniğime de ya Şafi ismiyle şifa versinAh canım ya hangi anne olsa böyle hisseder Tabiki bir sürü insan size dua ediyor farklı topiclerden bile burayı okuyup dua edenler var emin ol Allah sağlıkla küvezde çıkacağı zamanları da gösterecek elbet YouTube da 700 grlık doğan bebeğin hikayesini dinlemiştim şu an gayet de sağlıklı annesi de pozitif düşünmüş hep senin bebeğin daha büyük doğdu sağlıkla gelişecek buna inan canım
Amin çoğunlukla güzel haberlerini alayım diye özellikle bakıyorum canım inşallah minik savaşçımız kısa sürede şifa bulup büyüsün anneciğinin kollarına kavuşsunAllah dua eden herkesten hepinizden razı olsun benimde dualarım sizlerle her biriniz doğar doğmaz sağlıkla kucağınıza alın kollarınız boş kalmasın. Benim miniğime de ya Şafi ismiyle şifa versin
Amin canım Allah razı olsunAmin çoğunlukla güzel haberlerini alayım diye özellikle bakıyorum canım inşallah minik savaşçımız kısa sürede şifa bulup büyüsün anneciğinin kollarına kavuşsun
Bende de oluyor , biraz fazla kaçırınca hele varya bildiğin kaya yani .Kizlar birde dün karnim taş gibi cok sertleşti ve o an hic harekét etmedi 1 saat öylece kaldi diyebilirim, sonra hareket etmeye basladi ve karnim yumuşadi sizce bebem bana ne sinyali vermis olabilir
Burda kullanan arkadaşlar var ve benim unutkanlık baya ilerledi 200 altına düşmemesi gerekirmiş benimki 170 lerde dün internetten de baktım anne de ki eksiklik bebekğinde bu vitaminden eksik olacağını gösterirmiş zararı olsa buradaki arkadaşlarda kullanmaz diye düşşünerek başladım bayram sonu doktora gittiğimde mutlaka söylicem haberi olsun
Valla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.Bana B12 düşük diye iğne verdi
Referans aralığı bile farklı ama sonuçta düşük eczacı 200 altıysa düşüktür dedi bilemedim canım. Benimde doktorum bişi demedi ben kendi insiyatifimle aldımValla bilemiyorum kızlar, iki doktor da vermedi birşey. Belki çok düşük değildir. Ben de 200 değerler de görünmüyor ama aşağıya atıyorum değerleri.
Tansiyonum 9 a 6. Bir de tuzu kesersem yerden kalkamamTuzu kestiniz mi kızlar?
sağlık ocağında ebe hiç ödemim olmadığını söyledi, tansiyon desen hep düşük.
hiç tuzu kesesim yok ya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?