- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.301
Asiri bir agri eşliğinde kasiklarimda baski hissediyorum sanki bebek tum agirligiyla kasiklarimda gibi korkmaya basladim
benimde 10-6 ama kes dedi doktorTansiyonum 9 a 6. Bir de tuzu kesersem yerden kalkamam
Bence de o kadar dürüst olma her zamanSu böbrek olayından sonra daha da korkar oldum doktor enfeksiyon kapma dedi diye. Ya canım sen tam oturuyir musun ben oturmadan yarı ayakta yapıyorum onda da dizlerim ağrıyor idrarım afedersin uzun sürüyor bitene kadar oturmadigim için dizlerim ağrıyorben normalde de oturamam disarda wc ye yarı ayakta yaparım suan göbekten kaynaklı daha da zor oluyor göbek engelliyor ondan işkenceye dönüyor girmek istemiyorum
Doğru ya ben niye bu kadar dürüst olmaya çalışıyorum anlamıyorum gidip yalandan ozeldeki dr yönlendirdi desem yazar belki illa usulüne uysun derdindeyimöyle yapayım o zaman canım teşekkür ederim ama iki hafta sonra randevum üroloji deb tekrar böbrek usg çekilecek o zaman giderim zırt birt gitmek istemiyorum ikisini bir aradan çıkartırım
Amannnbenimde 10-6 ama kes dedi doktor
Ben de özellikle sordum bir deReferans aralığı bile farklı ama sonuçta düşük eczacı 200 altıysa düşüktür dedi bilemedim canım. Benimde doktorum bişi demedi ben kendi insiyatifimle aldım
Ben doktorlara çok güvenemiyorum bazen gerçekten üstten geçiyorlar önemli konuları bile yine mecbur onlara emanetizBen de özellikle sordum bir deneyse vardır bir bildikleri heralde
Geçiyorsa korkma ,bende kizimin odasini topladım egildim egildim oyuncaklari aldim kasık agrisi cektim resmen sertlestirip geri birakti resmenAsiri bir agri eşliğinde kasiklarimda baski hissediyorum sanki bebek tum agirligiyla kasiklarimda gibi korkmaya basladim
Aynen canim Valla bu aralar sanci gibi bisiler hissediyorum ama yalanci bencede cunku oturunca uzaninca geciyorBende de oluyor , biraz fazla kaçırınca hele varya bildiğin kaya yani .
Eee suyu da mümkün mertebe içiyorum o da ayrı bi şişiriyor .
Allah’ın izniyle kötüye yormamak , efham etmemek lazım . Malum artık büyüyorlar ve sıkıştılar
Tuzu kesmekmiH Hoscakalmelek
bende aksine çok fazla tüketirim tuzu ama yinede düşük tansiyonum
hatta gözlerimin bozuk olmasını çok tuzlu yememe bağlar annem hep
Merak ediyom senin bebişiii ikimizde yakınız yaaaBenim bebemin hareketlerine bakarsam sığmıyor bence obur oldu cuma gunu gormeye gidecegim doktor 1.750 gram derse şasirmayacagim
Biz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu
Bende seninkini merak ediyorum 10 mayısta git bak deli etme beniMerak ediyom senin bebişiii ikimizde yakınız yaaaben gitmiyom bari senden tahmin ediyim yaklaşık ne kadardır diye bebişler diğer haftadada ben giderim
Tansiyon bu zamana kadar 2 kere ölçüldü
Ben de .
Niye
Bizimkide ayni sayilir kv ile aramda 1 durak var , annemlerler 3 durak varBizde de öyle oluyor ama erkek ailesi oldukları için değil. Bize yakın semt ve diğer akrabalarıyla da aynı muhitte oldukları için.
O tarafı bitirip benimkilere geçiyoruz ki ablamlarla falan da maaile bir arada olalım diye
Toplum dayatması, erkek tarafı falan anlamam ben. İstersem gider annemlerle bayram sabahı kahvaltı bile yaparım
Bende öyleydim canım devamlı ağlıyordum kim olduğu farketmez yabancı bir insan merhaba dese bile ağlayarak merhaba diyordum lohusaligin verdiği duygu karmaşası da vardı bebeğinin yanında olmamasından kaynaklı duygu yorgunluguda oluyor hepsini dibine kadar yaşadım ağlamak istiyorsan bir güzel ağla valla o kadar rahatliyorsunki anlatamam ahh o çevredekiler yok mu moral vereceklerine hep kızarlar onlar haklı sen yanlissin gibi o devamlı kızanlar yüzünden benim sütüm gelmedi birde ben preeklampsi yaşadığım için tansiyonum firliyordu günde en az 4_5 tane tansiyon hapı alıyordum gerçekten çok zor günler yaşadığım için biliyorum Allah kimseye yaşatmasın ama sunuda soylim herşey yoluna giriyor düzeliyor sen iyi ol ki o minik bebisine bakasin senden başka kimse bakamıyor zaten birde o kadar çabuk gelisiyorlar ki anlatamam kızımın prematüre elbiselerini hala koklayıp ağlıyorum ne günlerdi diye kızım gözyaşlarimi siliyor Allah'ın izniyle sizlerde bu zor günleri atlatacaksiniz sağlıkla gelecek yavrun sarılıp bol bol opeceksin inşallahKeşke bizde o haftaları biraz daha görebilseydik çok çok erken oldu ama yeterki sağlığı yerinde olsun. Hiç durmadan ağlayasım geliyor gece uykudan uyanıp bile ağlayıp uyuyorum kızıyor çevrem sütün gelmez diye farkındayım yemeliyim güçlü durmalıyım zaten yapıp yapabileceğim tek şey ona süt götürmek ama elimde değil tutamıyorum kendimi. Allah razı olsun sağlıkla tez vakitte gelsin kuzum
Güzel günler bekliyor canımBenim öncesin de farkedildi canım allahtan ilaç kullanıyorum tuz yemiyorum 13 üstüne çıkmadı Allah’a çok şükür suanlık iyi bakalım neler bekliyor beni
Aaaaaa aşk olsunnnnnBende seninkini merak ediyorum 10 mayısta git bak deli etme beni
Daha merak ediyormuş soylemem bak çatlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?