Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence de o kadar dürüst olma her zaman ben tuvaletin üstüne örtülen ortulerden almıştım. Yanımda onlardsn var. Ama eğer gittiğim yerde tuvalet kağıdı varsa iki kat seriyordum öyle oturuyorum.

Referans aralığı bile farklı ama sonuçta düşük eczacı 200 altıysa düşüktür dedi bilemedim canım. Benimde doktorum bişi demedi ben kendi insiyatifimle aldım
Ben de özellikle sordum bir de neyse vardır bir bildikleri heralde

Asiri bir agri eşliğinde kasiklarimda baski hissediyorum sanki bebek tum agirligiyla kasiklarimda gibi korkmaya basladim
Geçiyorsa korkma ,bende kizimin odasini topladım egildim egildim oyuncaklari aldim kasık agrisi cektim resmen sertlestirip geri birakti resmen

Aynen canim Valla bu aralar sanci gibi bisiler hissediyorum ama yalanci bencede cunku oturunca uzaninca geciyor

Benim bebemin hareketlerine bakarsam sığmıyor bence obur oldu cuma gunu gormeye gidecegim doktor 1.750 gram derse şasirmayacagim
Merak ediyom senin bebişiii ikimizde yakınız yaaa ben gitmiyom bari senden tahmin ediyim yaklaşık ne kadardır diye bebişler diğer haftadada ben giderim

Biz niye ilk kv ye kp ye gidiyoruz bu her sene şaşmaz simdi sen deyince bi icime oturdu

Bizde de öyle oluyor ama erkek ailesi oldukları için değil. Bize yakın semt ve diğer akrabalarıyla da aynı muhitte oldukları için.
O tarafı bitirip benimkilere geçiyoruz ki ablamlarla falan da maaile bir arada olalım diye

Toplum dayatması, erkek tarafı falan anlamam ben. İstersem gider annemlerle bayram sabahı kahvaltı bile yaparım

Merak ediyom senin bebişiii ikimizde yakınız yaaa ben gitmiyom bari senden tahmin ediyim yaklaşık ne kadardır diye bebişler diğer haftadada ben giderim
Bende seninkini merak ediyorum 10 mayısta git bak deli etme beni
Daha merak ediyormuş soylemem bak çatlaaa

Tansiyon bu zamana kadar 2 kere ölçüldü
Ben de .
Niye

Sorun görülmediği ve not düşülmediği için

Benim de 2 defa doktor kontrolünde, 1 defa sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittiğimde ölçüldü..

Doktor kontrolünde bir defa 10/6 çıktı olabilir dendi
Bu etaptan sonra her gittiğimizde ölçebilirler

Bizimkide ayni sayilir kv ile aramda 1 durak var , annemlerler 3 durak var birde bizde bayram yuvarlamasi adetimiz var kahvalti degil yuvarlama yeriz kv de guzel yapar yeriz işte

Bende öyleydim canım devamlı ağlıyordum kim olduğu farketmez yabancı bir insan merhaba dese bile ağlayarak merhaba diyordum lohusaligin verdiği duygu karmaşası da vardı bebeğinin yanında olmamasından kaynaklı duygu yorgunluguda oluyor hepsini dibine kadar yaşadım ağlamak istiyorsan bir güzel ağla valla o kadar rahatliyorsunki anlatamam ahh o çevredekiler yok mu moral vereceklerine hep kızarlar onlar haklı sen yanlissin gibi o devamlı kızanlar yüzünden benim sütüm gelmedi birde ben preeklampsi yaşadığım için tansiyonum firliyordu günde en az 4_5 tane tansiyon hapı alıyordum gerçekten çok zor günler yaşadığım için biliyorum Allah kimseye yaşatmasın ama sunuda soylim herşey yoluna giriyor düzeliyor sen iyi ol ki o minik bebisine bakasin senden başka kimse bakamıyor zaten birde o kadar çabuk gelisiyorlar ki anlatamam kızımın prematüre elbiselerini hala koklayıp ağlıyorum ne günlerdi diye kızım gözyaşlarimi siliyor Allah'ın izniyle sizlerde bu zor günleri atlatacaksiniz sağlıkla gelecek yavrun sarılıp bol bol opeceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…