- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.321
ayy bende öylee hiç bırakasım yok zatenTuzu kesmekmi
Az once oturdum 1 kase dolusu tuzlu cekirdek yedim
Canım üzülme biliyorum üzülme demek kolay sen orda o orda ama İnan hersey gecicek öbür bayram o da yanın da olucak iki tane kürtajim oldu o hastane de o kadarr ağladım ki beni çok iyi anlıyorum allahım safi ismiyle şifa versin bir an önce yanına gelsin sen annesin anneler hep güçlü olurlar annemden biliyorum onlar seni hissederler hep dua et ya -safi de ben çok yaparım içim ferahlar Allah hiçkimseyi evlatla sınamasın güzel günler yakınKeşke bizde o haftaları biraz daha görebilseydik çok çok erken oldu ama yeterki sağlığı yerinde olsun. Hiç durmadan ağlayasım geliyor gece uykudan uyanıp bile ağlayıp uyuyorum kızıyor çevrem sütün gelmez diye farkındayım yemeliyim güçlü durmalıyım zaten yapıp yapabileceğim tek şey ona süt götürmek ama elimde değil tutamıyorum kendimi. Allah razı olsun sağlıkla tez vakitte gelsin kuzum
Değil mi. İnsan merak ediyor, haireketlenince birde. Bakalım ne diyecek doktor. Bnmde özel muayene ama işte. Sorun olmayınca çağırmıyorlar...Benim de sizlerle aynı günüm. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittiğimde 11 mayısta gel dedi. Yani tam 1 ay sonra. Özel muayene bir de, daha sık gelmem gerekmez mi dedim, her şey yolunda bu ay da ayda 1 kez gelmen yeterli dedi. Ama işte içim içimi yiyor keşke 2 haftada bir gitsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?