- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #46.341
Benim eşimde taaa 12 saatlik yola memlekete gitti .bende evde yalnızım korkuyorum kasılmaların var biraz..8 yıldır alıştık gurbette bayramlara..yatıyorumBayram havası yok malesef benim bende annemler köye gitti kocam 3e kadar calısyor güvenlik kaynanamlar demiş siz gelmeyin biz geliriz 3 ten sonra yemek yok allahım deli olacağım kadın hazırla cagırsana
Öyle dedin vala 2 bardak içtim hemen bugün 7,5 bardak içtim akşama kadar bi 7,5 daha içsem iyi olur doktor 3 litre dedi banaİyi bayramlar herkese
Bayram bayram moral bozmak istemiyorum ama uyarı yapmadan geçmeyeyim, dün sancım oldu acile gittim. İdrarda Enfeksiyon ve su eksikliği çıktı. Sancı yapıyormuş. Sularınızı bol bol için kızlar
Amin aminİyi Bayramlar Kızlar
Bir sonraki ramazan bayramına evlatlarımız ile birlikte girelim inşaallah❤
Ben de de sabah kaşık agrısı vardı uzandım vala biyere gidemem hiçValla kizlar bugün ben de bir tuafim normalde canım yanmazdi ama yerimden horlatan şeyler oluyor.. bebeğin tekmesi mi sancı mi anlamadım sabahtan beri böyle..
Normalde kahvaltı edip dışarı çıkacaktık az erteledim . Bebek sağ tarafa tamamen toplandı, karnım bile sol taraf düz sağ taraf top gibi şişti orada duruyor anlamadım ne oldu bugün bu çocuğa
Seni bırakıp neden gitti??Benim eşimde taaa 12 saatlik yola memlekete gitti .bende evde yalnızım korkuyorum kasılmaların var biraz..8 yıldır alıştık gurbette bayramlara..yatıyorum
Özeller bugün açık mı?Kızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Doktorumuz nöbetçiydi aradık ona göre döndülerÖzeller bugün açık mı?
Bebişine maşallahDoktorumuz nöbetçiydi aradık ona göre döndüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?